- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.081
5 gun var canim ama belirti filan yokBat günü ne zaman senin canım benimde yakın ve psikolojik mi anlamadım hamilelik belirtileri var sanki gibi heralde galiba bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gun var canim ama belirti filan yokBat günü ne zaman senin canım benimde yakın ve psikolojik mi anlamadım hamilelik belirtileri var sanki gibi heralde galiba bilemedim
Belki de belli etmeden geliyordur bebiş5 gun var canim ama belirti filan yok
Adet öncesi adet sancılarının aynısı oldu, yerlesme kanamasi (lekelenmesi) da oldu bende adettn 2 gün önce hatta adet oluyorum zannetmistim. Benim asıl şüphelendiğim idrara fazlaca sıkışmam oldu Herkeste farkli seyredebiliyo belirtilerYaa hayırlı olsun :) me mutlu size.belirtiler oldu mu adet günü oncesi
Peki bildiğiniz bir sağlık sorunu var mi yani demem o ki biraz başka şeylerle meşgul olsan çok düşünmesen cevre mi çok baski yPiyor yoksa7. Ay canim
Sadece fsh biraz yuksek cikti. Esimde hicbir problem yok. Kayinvalidemler biraz baskici aslinda soylemedik 7 aydir istedigimizi o da yapin artik diyor. Bende olmadan ogrensinler istemiyorumPeki bildiğiniz bir sağlık sorunu var mi yani demem o ki biraz başka şeylerle meşgul olsan çok düşünmesen cevre mi çok baski yPiyor yoksa
Ay insallah yaaaBelki de belli etmeden geliyordur bebiş
Anladım peki fsh ne demekSadece fsh biraz yuksek cikti. Esimde hicbir problem yok. Kayinvalidemler biraz baskici aslinda soylemedik 7 aydir istedigimizi o da yapin artik diyor. Bende olmadan ogrensinler istemiyorum
Vallahi nette arastirip anladigima gore bu fsh hormonu yukseldikce gebelik sansin azaliyor. Menapozun yaklastikca yukseliyormus. Ama kk da bircok kisi benim degerimden cok daha yuksek degerlerle hamile kaldigini soylemis. Rabbim ol dedikten sonra ne FSH a bakar ne prolaktine.yeterki rabbim ol desinAnladım peki fsh ne demek
Canim bir doktora gorunup ilac filan alsan.Kizlar hala adet olmadim 13 eyluldu bat hamilede degilim biran once olup yeniden baslamak istiyorum ama olmadim hala cok sinirliyim
Bat 25 eylül dedim . Bugün gelen yok. İnşaallah gelmez.Kızlar yaz ayları olmadı ama son bahar bize uğurlu gelsin ve bir bir hamiş haberleri verelim inşallah. Yaza da bebişler kucağımıza Eylül ayında herkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle devam ediyoruz ve Ekim ayını da açtık bile
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
@jindam - hamiş
@nwlpkrgrlr - hamiş
@yelizyz - hamiş
@charmant - hamiş
@_-CaNiMSiN-_ hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@ardaemre - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
B bambamcakil - hamiş
@msgulerr - hamiş
@nadirensevda - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@yasi_35 - ilk test negatif ama umudumuzu koruyoruz!
@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
Rebel92 - 13 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@Enfal97 - 22 Eylül
@ZehreNur - 22 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@country - 23 Eylül
vorones - 25 Eylül
@aspnr - 25 Eylül
@glnrm - 26 Eylül
@denizce84 - 26 Eylül
@missaslim - 27 Eylül
@ozzi08 - 27 Eylül
_kermit_ - 28 Eylül
@gksmry - 28 Eylül
@Yeniceli - 28 Eylül
@ada_aras - 29 Eylül
@triton-x - 29 Eylül
@ruhumAsya - 29 Eylül
@zoombi - 30 Eylül
@ROSE ROSE - 30 Eylül
Beyazmelek16 - 30 Eylül
@kme - 30 Eylül
Sevgili Sevgi - 30 Eylül
beyaz_gelincik01 - 30 Eylül
@nnrr - 2 Ekim
@dilfeza - 6 Ekim
@esenbike - 7 Ekim
@arzerk - 7 Ekim
@Merve-aktas - 11 Ekim
@Pelin_28 - 11 Ekim
@minnoskabarikkek - 14 Ekim
@senem94 - 14 Ekim
@gulit_me - 16 Ekim
@yenigelin111 - 16 Ekim
@Hnf sllms - 16 Ekim
@HERSEYDUAUZERINE50 - 19 Ekim
Homely_angel - 20 Ekim
@Tugbanusta - 21 Ekim
@melekbaby - 23 Ekim
@melev -
@efsunsuz -
Kuralımız bat a kadar test yok!!!
Her güne bir hamiş haberi gelir inşallaaah :)
Ya tamamen psikolojik sanirim. Bugun yolculukta biraz midem bulandi. 4-5 gundur karnim feci sis ve arada cok kisa sureli kasiklarima sanci giriyor. Periyoda gore 1 ekim ama tahmini yumurtlamaya gore 30 eylul. Bakalim ne olacak gorecegizBeyazmelek16 sende varmı bir belirti falan
Cnm psikolojik sanırım cunku belirti cok ama bi kaç gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti yani artk bu aydan umudum yok. Bi an önce regl gelsin bitsin de tekrar calısmalara baslıcam diyorum diğer ay için :) Sen ne yaptın cnm sen de var mı değişiklik_kermit_ slm var mı bir belirti yada değişiklik