• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canim kotuye yozma ben kecdiyimiz ay ruyada hep hamile oduqumu goruyordum ama adet oldum ins sen hamilesin moralini yuksek tut
Bilmiyorum canim ya. Moralim acayip bozuk. Insanlara sarmaya yer ariyorum. Dusunmek istemiyorum ama hep aklima geliyor ruya :) en zoru da yumurtlamayla adet arasindaki gunleri beklemek. Bayram dedim kafam dagilir dusunmem bu kadar dedim ama olmuyor. Her ne kadar stresin gebeligi olumsuz etkiledigini bilsemde sakin olmayi basaramiyorum. Sanirim bu ay da hamile degilim. 5gun kaldi ama hicbir belirti yok :110:

Bilmiyorum canim ya. Moralim acayip bozuk. Insanlara sarmaya yer ariyorum. Dusunmek istemiyorum ama hep aklima geliyor ruya :) en zoru da yumurtlamayla adet arasindaki gunleri beklemek. Bayram dedim kafam dagilir dusunmem bu kadar dedim ama olmuyor. Her ne kadar stresin gebeligi olumsuz etkiledigini bilsemde sakin olmayi basaramiyorum. Sanirim bu ay da hamile degilim. 5gun kaldi ama hicbir belirti yok :110:
Canim bende bebek düşünmeden önce sürekli rüyamda anne olduğumu görüyordum. Emzirmeyi bile hissediyordum. Sabah uyandigim da kokusu burnumda oluyordu. Şimdi bebek düşünüyorum ama hiç göremiyorum rüyamda. Sürekli inşallah rüyamda görürüm diyorum ama yok. Sanırım psikolojik çok baskı yapıyoruz kendimize.

Arkadaslar acil simdi bu ovulasyon testi cok koyu oldugunda mı iliskiye girmeli yoksa o zmn ztn yumurta çatlamış oluyor ve is isten geciyor mu cevap bugun 16. Gun en koyu bugun cikti dun geceyi malesef Bayram yorgunluğu değerlendirmedik dun gece de yapmıştım cok koyu degildi avu testi sılikti

image.jpg
Ne diyorsunuz ? Kaçırdım mı sizce çatlamış mı yumurta :(

Back