- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.041
Günaydın herkese bayramın ikinci gününde bol hamiş haberi almak dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kotuye yozma ben kecdiyimiz ay ruyada hep hamile oduqumu goruyordum ama adet oldum ins sen hamilesin moralini yuksek tut
Bilmiyorum canim ya. Moralim acayip bozuk. Insanlara sarmaya yer ariyorum. Dusunmek istemiyorum ama hep aklima geliyor ruya :) en zoru da yumurtlamayla adet arasindaki gunleri beklemek. Bayram dedim kafam dagilir dusunmem bu kadar dedim ama olmuyor. Her ne kadar stresin gebeligi olumsuz etkiledigini bilsemde sakin olmayi basaramiyorum. Sanirim bu ay da hamile degilim. 5gun kaldi ama hicbir belirti yokCanim kotuye yozma ben kecdiyimiz ay ruyada hep hamile oduqumu goruyordum ama adet oldum ins sen hamilesin moralini yuksek tut
Canim bende bebek düşünmeden önce sürekli rüyamda anne olduğumu görüyordum. Emzirmeyi bile hissediyordum. Sabah uyandigim da kokusu burnumda oluyordu. Şimdi bebek düşünüyorum ama hiç göremiyorum rüyamda. Sürekli inşallah rüyamda görürüm diyorum ama yok. Sanırım psikolojik çok baskı yapıyoruz kendimize.Bilmiyorum canim ya. Moralim acayip bozuk. Insanlara sarmaya yer ariyorum. Dusunmek istemiyorum ama hep aklima geliyor ruya :) en zoru da yumurtlamayla adet arasindaki gunleri beklemek. Bayram dedim kafam dagilir dusunmem bu kadar dedim ama olmuyor. Her ne kadar stresin gebeligi olumsuz etkiledigini bilsemde sakin olmayi basaramiyorum. Sanirim bu ay da hamile degilim. 5gun kaldi ama hicbir belirti yok
Bilmiyorum canim ya. Moralim acayip bozuk. Insanlara sarmaya yer ariyorum. Dusunmek istemiyorum ama hep aklima geliyor ruya :) en zoru da yumurtlamayla adet arasindaki gunleri beklemek. Bayram dedim kafam dagilir dusunmem bu kadar dedim ama olmuyor. Her ne kadar stresin gebeligi olumsuz etkiledigini bilsemde sakin olmayi basaramiyorum. Sanirim bu ay da hamile degilim. 5gun kaldi ama hicbir belirti yok
Aynen canım benim bat pazar günü .Çok heyecanlıyım inşallah kırmızıları görmeyiz.Benimkine de az kaldı heyecan dorukta
Aynen yaaa ben bebek isdiyorumAynen canım benim bat pazar günü .Çok heyecanlıyım inşallah kırmızıları görmeyiz.
Canım üzülme ve umudunu kaybetme. Çalışmalara devam et inşallah olacak.Kızlar yine yanılmışım bu sabah kalkınca kırmızıları gördüm.
Kızlar yine yanılmışım bu sabah kalkınca kırmızıları gördüm[/QUOT
Canim cok uzuldum ya insallah onumizdeki ay bebeyin sana tutunur
Kızlar yine yanılmışım bu sabah kalkınca kırmızıları gördüm.
Canim hamile kalma ihtimalin çok yüksek degerlendirmelisinizEki Görüntüle 1639641 Ne diyorsunuz ? Kaçırdım mı sizce çatlamış mı yumurta
Saol cnm devam tabi. Aslında olmam beni rahatlattı çünkü her geçen saat daha çok kuruyordum şimdi oldum biliyorum hamile degilimCanım üzülme ve umudunu kaybetme. Çalışmalara devam et inşallah olacak.