Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım herşeyin hayırlısı olsun ve umarım yanılmışlardır. güzel haberlerini duymayı diliyorum.

kızlar listemiz güncel lütfen kusura bakmayın bayram koşuşturmasında herkese cevap veremedim. ama okuyorum hepsiciğini :) hamişlerimize çok çoook seviniyorum. bat ı yaklaşanları heyecanla bekliyorum. bat ı gelmeden test yapanlar; kuralımızı unutmayalım. gecikmeden test yapıp moral bozmak yok!!!

Tesekkurler canim listeyi guncellediyin icin ins bir daki guncelde hepimiz hamis oluruz

bende aynı hiç belirti yok onumuzdeki aya kaldı artık.soğan kurunu de düzenli yapmıştım ama artık bir daha ki aya inşllh.

Napiyosun belirti fln var mi
Bayram gezmeleri canim. Malesef sanirim psikoljik olarak yasiyorum. Bir haftadir acayip gaz var karnimda arada kasiklarima agri giriyor o kadar ama yok sanirim bebis karnimo bir gorsen var ya sanirsin 5 aylik hamile.normalde zayif biriyim karnim oyle sisince acayip dikkat cekiyor herkes karnima bakiyor. Bende disarda nasilsa taniyan yok diye serbest birakiyorum kendimi. Hamileymisim gibi karnimi oksuyorum.gebelik oyunu oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…