- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.101
Oncelikle herkese hayırlı bayramlar. ..
Hanımlar doktora gittim 2 gün önce. Malum bayram dolayısıyla araştırma hastaneleri kapalı olunca ben de özel bir tip merkezine gittim. Bana dış gebelik yaşadığımı söylediler dün apar topar acil kısmından kendi hastaneme giriş yaptım
Cuma günü netlesmesini bekliyoruz dış gebelik de olabilir dediler
Hersey imtihan sebebi insalh bu imtihanı kolay atlatabiliriz. :-(
Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
Eki Görüntüle 1639641 Ne diyorsunuz ? Kaçırdım mı sizce çatlamış mı yumurta
Bat 25 eylül dedim . Bugün gelen yok. İnşaallah gelmez.
Hamile miyim adetime 2gün var kasıklarım ağrıyo ara ara başka belirti yokduaaaaaaaa
Tesekkurler canim listeyi guncellediyin icin ins bir daki guncelde hepimiz hamis oluruzkızlar listemiz güncellütfen kusura bakmayın bayram koşuşturmasında herkese cevap veremedim. ama okuyorum hepsiciğini :) hamişlerimize çok çoook seviniyorum. bat ı yaklaşanları heyecanla bekliyorum. bat ı gelmeden test yapanlar; kuralımızı unutmayalım. gecikmeden test yapıp moral bozmak yok!!!
İnşllah inşllahinşallah bebiştendir canım. sakin kalmaya çalış ve umarım 2 gün sonra bebiş haberini yazarsın bize.
Cnm pazartesi gidicem zatenCanim bir doktora gorunup ilac filan alsan.
Napiyosun belirti fln var miGunaydinnnn. Bol bol hamis haberi alacagimiz bir gun diliyorum
bende aynı hiç belirti yok onumuzdeki aya kaldı artık.soğan kurunu de düzenli yapmıştım ama artık bir daha ki aya inşllh.Cnm psikolojik sanırım cunku belirti cok ama bi kaç gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti yani artk bu aydan umudum yok. Bi an önce regl gelsin bitsin de tekrar calısmalara baslıcam diyorum diğer ay için :) Sen ne yaptın cnm sen de var mı değişiklik
Bayram gezmeleri canim. Malesef sanirim psikoljik olarak yasiyorum. Bir haftadir acayip gaz var karnimda arada kasiklarima agri giriyor o kadar ama yok sanirim bebisNapiyosun belirti fln var mi
Hayırlısı olsun inşllh...Ya tamamen psikolojik sanirim. Bugun yolculukta biraz midem bulandi. 4-5 gundur karnim feci sis ve arada cok kisa sureli kasiklarima sanci giriyor. Periyoda gore 1 ekim ama tahmini yumurtlamaya gore 30 eylul. Bakalim ne olacak gorecegiz
Canım bu testim.. negatif dimi. Bugün yaptım.yoksa bir bayram müjdesi de senden mi geliyor
Ama ben bunda 2.cizgiyi goruyorum kiiiiiiiCanım bu testim.. negatif dimi. Bugün yaptım.
Ay peki . Bu çok çok hayalet hiç pembe değil. . Bu sayılır mı kiAma ben bunda 2.cizgiyi goruyorum kiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?