• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Listede voronesin adet gunu 25 eylul bir gun gecikmis muhtamelen hamiledir cok mutlu oldum darisi basimiza

Bayram gezmeleri canim. Malesef sanirim psikoljik olarak yasiyorum. Bir haftadir acayip gaz var karnimda arada kasiklarima agri giriyor o kadar ama yok sanirim bebis :KK42: karnimo bir gorsen var ya sanirsin 5 aylik hamile.normalde zayif biriyim karnim oyle sisince acayip dikkat cekiyor herkes karnima bakiyor. Bende disarda nasilsa taniyan yok diye serbest birakiyorum kendimi. Hamileymisim gibi karnimi oksuyorum.gebelik oyunu oynuyorum :KK70::-)
Insallah cok yakin bi zamanda gercekten bebegini oksayarak gezersin cnm benmde 12 gun gecikince goguslerm kocaman oldu sutyenlerimden resmen fiskiriyo

Canım tebrik ederim hayalette olsa çizgi çıkmış. Pazartesi kan testi yaptır hemen.Ayy çok sevindim inşallah değerlerin gün be gün artar. Benim bat yarın bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim. Inşallah yemem ve bebişim tutunmustur. Hayırlı sı artık. Bendeki belirtiler göğüsler de hassasiyet aşırı derecede gaz kasiklarda batma birde karnın alt tarafina giren kasılma tarzı kramplar özellikle birşey almaya uzanirken oluyor. onun dışında sık idrara çıkma. Ama bunların çoğu adet öncesi sendromlar sadece farklı olarak bu ay şu karnın alt kısmına giren kramplar oldu.

Canım tebrik ederim hayalette olsa çizgi çıkmış. Pazartesi kan testi yaptır hemen.Ayy çok sevindim inşallah değerlerin gün be gün artar. Benim bat yarın bakalım kırmızı kart yiyecekmiyim. Inşallah yemem ve bebişim tutunmustur. Hayırlı sı artık. Bendeki belirtiler göğüsler de hassasiyet aşırı derecede gaz kasiklarda batma birde karnın alt tarafina giren kasılma tarzı kramplar özellikle birşey almaya uzanirken oluyor. onun dışında sık idrara çıkma. Ama bunların çoğu adet öncesi sendromlar sadece farklı olarak bu ay şu karnın alt kısmına giren kramplar oldu.
inşallah seninde bebişin vardr beklemek ne zor ya allah isteyen herkeze verir inşlh ya bnm ablm adetine kaç gün kala alttan muayene ediyodu eline bişey gelince adet olcm bebeğim yok diyodu bişey gelmiyincede hamileym dedi o ay hamilede kalmştı gerçkdn bn geçn sene kazayla hamile kalmşm habrm yok ablam dedi git kendini muane et bnde merk ettm yaptm bomboştu bişey yokdu ablam hamilesn dedi bnde inanmadm bide istemiyodk o zamnlar fln sonra adt görmdm hamile kaldm sonrada bebk ölmştü kurtaj oldm bu senede bn istiyorm tutmuyo beklemk zor senn adetne bi gün kalmş denesene sende eskidn ebeler öyle Anlıyomş hamile kalnca adetw yakn rahim yukarı çıkıyomş ( ay baya yazdm) :)

Canım. Bana mı yazdın ki. Üstüme alındım valla. Allahım ya . İlk defa böyle bir durum yaşıyorm. Gidip gidip teste bakıyorum. Bi de gerçekten hamileymisim ... ne sevinirim. Yaaaaa

Back