Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bende dün gittim 5 hafta 2 günlük kese yok henüz ama dr. Rahim kendini hazirlamis dedi, kesenin görünebilmesi icin betahcg 1200 lerde fln olmasi gerekliymis bnm daha dün 520 idi, kese bayramdan sonraya kaldi, bende de bir halsizlik var kafami yastiktan alamiyorum

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Hayırlısıyla kucağına al İnşAllah ☺

Canlar tuvalete gittikçe kanamam oluyor koyulaştı rengi acile gittim ultrason da baktı bişey ggörünmüyor dedi pazartesi bi daha gel dedi bebişim tutunur inşallah dua edin

Canlar tuvalete gittikçe kanamam oluyor koyulaştı rengi acile gittim ultrason da baktı bişey ggörünmüyor dedi pazartesi bi daha gel dedi bebişim tutunur inşallah dua edin
İnşallah canım tutunur çok iyi anlıyorum seni cumartesiden beri sürekli tuvalete gidiyorum kanamam var mı diye inşallah yerleşiyordur tatlım

Öyleyse akşam gidebilirim çünkü özelde 3 e kadar dediler ona yetişemem
Canim ne oldu durumun test yapabildin mi ben bugun acilden yaptırdım yine özelde yapıyorlar merak ediyorum seni inşallah yerleşiyordur bebişin benim adet olucakmışım gibi ağrım var sürekli tuhaf bişey

Pazartesi gel diyip yolladı mı CNm ? Bence igne Yada hap verse iyi olurdu ne olur ne olmaz diye interiorarchitect da aynı oldu hap kullanıyor sanırım hala dimi ?

Canım benim lekelenme vardı 6. Haftaya girerken başladı ağrı yoktu sadece leke vardı tuvalete çıktıkca damla şeklinde geliyordu progestan kullandım 5 gün ağızdan aldım günde 2 kere sonra kendi doktorumâ gittim fitil şeklinde kullan daha iyi olur çabuk etki eder dedi umarım senin de yerleşme kanamasıdir ve geçici bi şeydir inşallah U umutlarbitmedi

Kızlar selamlar uzun zamandır girmiyorum ama çok güzel hamisler var çok sevindim darısı olmayanlara ve bana inşallah hayırlı bayramlar

Homely_angel canım, ben bugün adet oldum, hemde baya erken... klomene başlıyorum bu ay, eğer ilaç adet tarihimi değiştirmezse, yeni bat 21 ekim...

Ben geçen pazar degil ondan önceki pazar ölçtürdüm yani ögrendigim takarm 396.7 idi daha da kan testi yaptirmadim geçen çarş doktora gittim bakti kesenin gözükmesi için erken dedi 10 gün bekle dedi pazartesiye randevu aldım işte mide bulantılarim başladi halsizlik sürünüyorum anlıcanız :/

Kızlar benim kese oluşamamış galiba büyük bir sancıdan sonra adete döndü kanamam gebelik hevesim 24 saat bile sürmedi artık bardağın dolu tarafina bakacağım en azından yumurtlamamda sorun yokmuş kısmet ekim ayına artık

Hayırlısı olsun ekimde hep beraber hamis haberlerimizi veririz ☺

Hayırlısı olsun CNm dmeek ki saglikli gebelik değildi ins Ekim'de hep beraber verelim müjdemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…