Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar bunlar hamilelik belirtilerimidir
göğüslerde hassasiyet(sanki adet olucakmışım gibi)
başımda ağrı
öle aman aman bi yorgunluk hali uyku hali yok ama herşeye karşı (ev işi,yemek yapma gibi) isteksizler var
canım hiçbirşey yapmak istemiyor
ayaklarım buz gibi
psikolojikmi bilmiyorum ama midemde yanma eksime hissi
ara ara çok nadir kasıklarda sızı ama hemen geçiyor
sık idrar ve gazlı şişkinlik var sanki saatlerdir tutmuşum fakat tuvalete girdiğimde çok az idrar çıkarıyorum
sanırım bukadar

bu arada adetim 1 hafta geçti son adetim 17 ağustosta olmuştum

testide sabah ilk idrar dediler ama sanırım az sonra yapıcam sabahı bekliyemiycem
Bir hafta geçmiş iyi dayanmissin belirtiler hamilelik olabilir adetle çok benziyor zaten ama benim göğüslerimde farklı bir hassasiyet vardı en belirgin özellik buydu bİrde yerleşme kanamasi olmuştu. İnşallah hamilesindir yaz burdan merak ettim

Hosgeldin bize ilk gebeliğinin tecrübelerini bahsetmekle başlayabilirsin
Hosbulduk ben yurtdışında yaşıyorum 2,5 yıldır evliyim eşimle yaklaşık 1 sene bebek istedik ama bir araya pek gelemedik onun yurtdisina gitmesi benim tr de olmam falan 1sene içinde 7-8 kere denememiz oldu yalnız peşpeşe aylarda de il 3ay birlikteysek 2ay yoktu gibi. Sonra doktora gitmeye karar verdik doktor önce folik asite başlattı ve daha kaliteli yumurtlama olsun diye magnus cagnus diye bir ilaç verdi bu ilaçla adetim günü gününe oluyordu zaten çok düzensiz değildi ama bu ilaçla tam düzenli oldu sonra ben yumurtlama günü diye birşey bilmiyordum onu öğrenip takip ettik falan sonra doktor adet olduğun ilk gün gel dedi bende bu ilaçları kullandığımin 3. Ayında küçük bir lekelenme oldu aradık doktoru adet oldum diye gelin dedi önce test yaptı ve hamile olduğumu doktor da öğrendim o an ali al moru mor olmuştuk :)) ama bende belirti olarak göğüslerim acimisti hatta esimebben hamileyim galiba diye takilmistim bİrde buda bir belirtimidir bilmem ama rüyalarımda hep görüyordum kucağimda bebek emzriyorum falan velhasıl kelam su anda 7aylik
oğlum var ve 2. Yi istiyoruz YaŞım 32 ve 3-4 çocuk planlıyoruz ama sezeryan oldum o kadarini vücudum kaldirirmi bilemiyorum:)) şimdilik 3-4 aydır deniyoruz ya nasip ışte böyle benim hikayemdee

Allah bağışlasın ikincisinde hayırlısıyla nasip etsincnn

Ayy hadi hayırlısı inş da daha ilki çok küçük değil mi sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…