- 15 Eylül 2015
- 111
- 108
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.901
Aminnnn inşallah. ☺Amiiin CNm hosgeldin benimde bir sene oldu umarım bu ay yüzümüz Guler
Aynen bende 2yıllık Evliyim 1senedir istiyoruz bi oldu ama boş gebelik olduğu için kürtajla sonlandıAynen bende 1 sene istemedim zannettimki istediğim ay olucak gebelik ama 1 senedir bekliyoruz
Yeni hamilelik heyecanini bizimle paylaşan arkadaşlara kucak dolusu tebrikler .
Bu ayda olmayan nazli bebrklerede biran önce gelmeleri için dua edecegim umudumuzu kaybetmeyin.
Benimse birkaç gündğr mide bulantim var yesem bulanuyo içsem bulanıyo doktor randevuma Da az kaldi hala keseyi görmedim ben
Üzüldüm cnm inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza alırız yakın zamanda tabi önce gobusumuze☺Aynen bende 2yıllık Evliyim 1senedir istiyoruz bi oldu ama boş gebelik olduğu için kürtajla sonlandı
saol canim benim.ins gorursun
Inşllah inşllah inşllah en yakın zamandaÜzüldüm cnm inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza alırız yakın zamanda tabi önce gobusumuze☺
Teşekkür Ederim Canım.
İnşallah 10 gün beklemem söyledi ama ben çok sabırsızım .
Pazartesi evladimi görecegim inşallh .
Ümidini yetişme tatlım belki yerleşme kanamasidir degilsede üzülme ekimde kalırsın ☺ bende sabah test yaptım negatif bu ay umitliydim aslında ama hayırlısı Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin bebeklerimiziKızlar benim bebiş ya yerleşiyor ya da yerini sevmedi beni terk etmeye çalışıyor sabahtan beri kahverengi kanamam var öğlen doktora gideceğim kan verecem inşallah bebişim beni terk etmiyordur
Ümidini yetişme tatlım belki yerleşme kanamasidir degilsede üzülme ekimde kalırsın ☺ bende sabah test yaptım negatif bu ay umitliydim aslında ama hayırlısı Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin bebeklerimizi
Evet 2 gün geçti canm sabah ilk idrarimla yaptım negatif. Aslında bi belirtildi yok kasiklarimda ara ara batma var sadece ne goguslerimde bi farklılık var nede başka şey. Tabiki hayırlısı. Bu arada doktora gittikten sonra cvp yaz bende merak ettim.Yaa günün mu geçmişti. Hepimizin hakkında hayırlısı insaAllah
Aynen hergün yapabilirim gün regli günü yaklaştıkça insan daha çok o istekle savaşıyor ☺ daha var regline güzel haberlerini bizede yaz cnmKızlar bende topıgı takıpteydm.Bende Bat 29 eylül.Dün erken gebelık testı yaptım.Sonuç negatıif.Allah isteyen herkese nasıb etsın.Hergun test yapmak istegını durdaramıyorm.Baklım hayrlısı..Çifte bayram yaşsak bı müjdeyle iyi olurdu
İnşallah cnn hayırlı haberi alırsın☺bize de güzel haberini verBat bugün dü hala gelen giden yok :) yarın test yapicam inşallah
Inşallah gelen giden olmaz da hamiş olursun canım. Benim bat a da 4 gün kaldı çok heyecanlı yım.Bat bugün dü hala gelen giden yok :) yarın test yapicam inşallah
Tamam canım.Yazarım inşaallah sonuçları.3 aydır istiyorum.Bakalım kısmet ne zmanAynen hergün yapabilirim gün regli günü yaklaştıkça insan daha çok o istekle savaşıyor ☺ daha var regline güzel haberlerini bizede yaz cnm
Amin inşallah canım isteyen herkese nasip etsin RabbimInşallah gelen giden olmaz da hamiş olursun canım. Benim bat a da 4 gün kaldı çok heyecanlı yım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?