Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yeni hamilelik heyecanini bizimle paylaşan arkadaşlara kucak dolusu tebrikler .
Bu ayda olmayan nazli bebrklerede biran önce gelmeleri için dua edecegim umudumuzu kaybetmeyin.

Benimse birkaç gündğr mide bulantim var yesem bulanuyo içsem bulanıyo doktor randevuma Da az kaldi hala keseyi görmedim ben

saol canim benim.ins gorursun

Kızlar benim bebiş ya yerleşiyor ya da yerini sevmedi beni terk etmeye çalışıyor sabahtan beri kahverengi kanamam var öğlen doktora gideceğim kan verecem inşallah bebişim beni terk etmiyordur

Kızlar benim bebiş ya yerleşiyor ya da yerini sevmedi beni terk etmeye çalışıyor sabahtan beri kahverengi kanamam var öğlen doktora gideceğim kan verecem inşallah bebişim beni terk etmiyordur
Ümidini yetişme tatlım belki yerleşme kanamasidir degilsede üzülme ekimde kalırsın ☺ bende sabah test yaptım negatif bu ay umitliydim aslında ama hayırlısı Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin bebeklerimizi

Yaa günün mu geçmişti. Hepimizin hakkında hayırlısı insaAllah

Kızlar bende topıgı takıpteydm.Bende Bat 29 eylül.Dün erken gebelık testı yaptım.Sonuç negatıif.Allah isteyen herkese nasıb etsın.Hergun test yapmak istegını durdaramıyorm.Baklım hayrlısı..Çifte bayram yaşsak bı müjdeyle iyi olurdu

Yaa günün mu geçmişti. Hepimizin hakkında hayırlısı insaAllah
Evet 2 gün geçti canm sabah ilk idrarimla yaptım negatif. Aslında bi belirtildi yok kasiklarimda ara ara batma var sadece ne goguslerimde bi farklılık var nede başka şey. Tabiki hayırlısı. Bu arada doktora gittikten sonra cvp yaz bende merak ettim.

Aynen hergün yapabilirim gün regli günü yaklaştıkça insan daha çok o istekle savaşıyor ☺ daha var regline güzel haberlerini bizede yaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…