• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canlar hamileyim :KK53: kan testi yaptırdım 15.6 çıktı doktor hamilesin dedi Allah a çok şükür hamişim :anneadayı: darısı isteyen herkese
Hayırlı olsun canım. Sağlıklı ve güzel bi hamilelik geçirip meleğine kavuşursun inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş bizker için de dua et olur mu ? :)

Kızlar merhabaaa ,
Bu ay bende ilk kez klomen kullandim. Bana fikir verecek olan var mi, zaman geçmiyor sanki daha 10 gün var sanırım . 1 senedir istiyorummm, olmadi. Eşimde de bende de bir sıkıntı yok üstelik. Her ay hayal kırıklığından çok bunaldim. Bu ay karin ve kasik ağrılarım oldu ilk kez boyle yoğun. Hic yasamamistim bole bi kasik ağrısı. Acaba klomen mi sebebi yoksa bi gelişme mi var siz ne dersiniz

Inşllah cnm Hoşgeldin
Saol cnm hoşbulduk.. uzun zamandır yazıları takip ediyorum her ay 1 senedir bende bekliyorum dr. Eşimde ve bende bi sorun olmadığını ama beklemem gerektiğini solediler. Bu ay biraz daha ümitli olduğum için artık yazılarla size katılmak istedim bize bu umudu veren Allahıma şükürler olsun ❤

Saol cnm hoşbulduk.. uzun zamandır yazıları takip ediyorum her ay 1 senedir bende bekliyorum dr. Eşimde ve bende bi sorun olmadığını ama beklemem gerektiğini solediler. Bu ay biraz daha ümitli olduğum için artık yazılarla size katılmak istedim bize bu umudu veren Allahıma şükürler olsun ❤
Amiiin CNm hosgeldin benimde bir sene oldu umarım bu ay yüzümüz Guler :KK68:

selam kizlar.bizde gecen subat ayindan beri istiyoruz pkoluyum.iki kere klomen birde gonalfle asilama oldum nasip olmadi.benim gbi olan arkadaslar war miiii????????

Back