- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.961
beklemiyordum kiii korunmayı bıraktım ilk deneme şoktayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten cok sevindim Bayram öncesi bi güzel arife gününde ne mutluluk bol bol dua et şükret bizede dua et cnm☺kızlarr
beklemiyordum kiii korunmayı bıraktım ilk deneme şoktayım
Olsun ikisi bir arada büyüsün şimdi rahata alisirrim ikinci zor gelir böyle en güzeliAyy hadi hayırlısı inş da daha ilki çok küçük değil mi sanki :)
Olsun ikisi bir arada büyüsün şimdi rahata alisirrim ikinci zor gelir böyle en güzeli
1.5 yıllık evliyim4 aylık evliyim cnm ilk günden beri calısıyorm :) senin ne kadar oldu?
Resmen bayram şekeri oldu sana canım Rabbinden ne güzel bi hediye. Sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı bizlereçok teşekkürler kızlarrrrrrrrrr
Canım Tebrikler ne kadar güzel bir haber bu maşallah .Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizimde başımıza bizim içinde dua et .kızlarr
İnşallah cnm hayırlısıyla.kac gün var reglineKızlarrrrrr n'olur banada dua edin inşllah bu ay bebeğime kavuşurum
4günüm varİnşallah cnm hayırlısıyla.kac gün var regline
Tebrik ederim Canımmm Allâh kucağına da almayi nasip etsinçok teşekkürler kızlarrrrrrrrrr
çok teşekkürederim cnmmm okadar farklı bi duygu kii anlatamamlacivert17
Cnm hayirli olsun hayirlisiyla kucagina al insallah ben 11 gun gecikmeye ragmen bugun negatifi gordum ama seninki hepimize sewinc oldu
Resmen bayram şekeri oldu sana canım Rabbinden ne güzel bi hediye. Sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı bizlere