- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.921
İnşallah canım hemen yazarım buraya :)İnşallah cnn hayırlı haberi alırsın☺bize de güzel haberini ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hemen yazarım buraya :)İnşallah cnn hayırlı haberi alırsın☺bize de güzel haberini ver
Bende dün gittim 5 hafta 2 günlük kese yok henüz ama dr. Rahim kendini hazirlamis dedi, kesenin görünebilmesi icin betahcg 1200 lerde fln olmasi gerekliymis bnm daha dün 520 idi, kese bayramdan sonraya kaldi, bende de bir halsizlik var kafami yastiktan alamiyorumYeni hamilelik heyecanini bizimle paylaşan arkadaşlara kucak dolusu tebrikler .
Bu ayda olmayan nazli bebrklerede biran önce gelmeleri için dua edecegim umudumuzu kaybetmeyin.
Benimse birkaç gündğr mide bulantim var yesem bulanuyo içsem bulanıyo doktor randevuma Da az kaldi hala keseyi görmedim ben
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Hayırlısıyla kucağına al İnşAllah ☺Bende dün gittim 5 hafta 2 günlük kese yok henüz ama dr. Rahim kendini hazirlamis dedi, kesenin görünebilmesi icin betahcg 1200 lerde fln olmasi gerekliymis bnm daha dün 520 idi, kese bayramdan sonraya kaldi, bende de bir halsizlik var kafami yastiktan alamiyorum
İnşallah canım tutunur çok iyi anlıyorum seni cumartesiden beri sürekli tuvalete gidiyorum kanamam var mı diye inşallah yerleşiyordur tatlımCanlar tuvalete gittikçe kanamam oluyor koyulaştı rengi acile gittim ultrason da baktı bişey ggörünmüyor dedi pazartesi bi daha gel dedi bebişim tutunur inşallah dua edin
Canim ne oldu durumun test yapabildin mi ben bugun acilden yaptırdım yine özelde yapıyorlar merak ediyorum seni inşallah yerleşiyordur bebişin benim adet olucakmışım gibi ağrım var sürekli tuhaf bişeyÖyleyse akşam gidebilirim çünkü özelde 3 e kadar dediler ona yetişemem
Pazartesi gel diyip yolladı mı CNm ? Bence igne Yada hap verse iyi olurdu ne olur ne olmaz diye interiorarchitect da aynı oldu hap kullanıyor sanırım hala dimi ?Canlar tuvalete gittikçe kanamam oluyor koyulaştı rengi acile gittim ultrason da baktı bişey ggörünmüyor dedi pazartesi bi daha gel dedi bebişim tutunur inşallah dua edin
Kızlar yaz ayları olmadı ama son bahar bize uğurlu gelsin ve bir bir hamiş haberleri verelim inşallah. Yaza da bebişler kucağımıza Eylül ayında herkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle devam ediyoruz ve Ekim ayını da açtık bile
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
interiorarchitect - hamiş
@nwlpkrgrlr - hamiş
@yelizyz - hamiş
@charmant - hamiş
@_-CaNiMSiN-_ hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
D Destina61 - hamiş
@ardaemre - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
B bambamcakil - hamiş
@msgulerr - hamiş
@nadirensevda - hamiş
@baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@yasi_35 - ilk test negatif ama umudumuzu koruyoruz!
@ece1988 - 1 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
Rebel92 - 13 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@Enfal97 - 22 Eylül
@ZehreNur - 22 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@country - 23 Eylül
@vorones - 25 Eylül
@aspnr - 25 Eylül
@glnrm - 26 Eylül
@denizce84 - 26 Eylül
missaslim - 27 Eylül
@ozzi08 - 27 Eylül
_kermit_ - 28 Eylül
@gksmry - 28 Eylül
@Yeniceli - 28 Eylül
@ada_aras - 29 Eylül
@triton-x - 29 Eylül
@ruhumAsya - 29 Eylül
@zoombi - 30 Eylül
S selin deniz - 30 Eylül
@Beyazmelek16 - 30 Eylül
@kme - 30 Eylül
@Sevgili Sevgi - 30 Eylül
@beyaz_gelincik01 - 30 Eylül
@nnrr - 2 Ekim
dilfeza - 6 Ekim
@esenbike - 7 Ekim
@arzerk - 7 Ekim
@Merve-aktas - 11 Ekim
@Pelin_28 - 11 Ekim
@minnoskabarikkek - 14 Ekim
@senem94 - 14 Ekim
@gulit_me - 16 Ekim
@yenigelin111 - 16 Ekim
@Hnf sllms - 16 Ekim
@HERSEYDUAUZERINE50 - 19 Ekim
Homely_angel - 20 Ekim
@Tugbanusta - 21 Ekim
@melekbaby - 23 Ekim
@melev -
@efsunsuz -
Kuralımız bat a kadar test yok!!!
Her güne bir hamiş haberi gelir inşallaaah :)
Bende dün gittim 5 hafta 2 günlük kese yok henüz ama dr. Rahim kendini hazirlamis dedi, kesenin görünebilmesi icin betahcg 1200 lerde fln olmasi gerekliymis bnm daha dün 520 idi, kese bayramdan sonraya kaldi, bende de bir halsizlik var kafami yastiktan alamiyorum
4 aylık evliyim cnm ilk günden beri calısıyorm :) senin ne kadar oldu?_kermit_ sen kaç zamandır bebek istiyorsun can nekadarlık evlisin?
Hayırlısı olsun ekimde hep beraber hamis haberlerimizi veririz ☺Kızlar benim kese oluşamamış galiba büyük bir sancıdan sonra adete döndü kanamam gebelik hevesim 24 saat bile sürmedi artık bardağın dolu tarafina bakacağım en azından yumurtlamamda sorun yokmuş kısmet ekim ayına artık
Hayırlısı olsun CNm dmeek ki saglikli gebelik değildi ins Ekim'de hep beraber verelim müjdemiziKızlar benim kese oluşamamış galiba büyük bir sancıdan sonra adete döndü kanamam gebelik hevesim 24 saat bile sürmedi artık bardağın dolu tarafina bakacağım en azından yumurtlamamda sorun yokmuş kısmet ekim ayına artık