- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.861
Öyleyse akşam gidebilirim çünkü özelde 3 e kadar dediler ona yetişememIstwdigin her zaman cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyleyse akşam gidebilirim çünkü özelde 3 e kadar dediler ona yetişememIstwdigin her zaman cnm
Allahtan hep hayırlısını istedik cnm demek ki vakti var daha. Nolur üzme kendiniya çok geçmiş olsun yaşamayan anlamıyor işte o kendince eğlenmiş işte.bende düşünmemeye çalışıyorum 8 gün kaldı ama hiç bir belirti yok öneceden bir düşüğüm oldu o yüzden az biraz anlıyorum bir değişiklik olunca benimde heralde bu ay yine yok.ama artık dayanamıyorum ya
Cnm sen yaptir yaz buraya hemde karisik degilÖyleyse akşam gidebilirim çünkü özelde 3 e kadar dediler ona yetişemem
Haklıısn bende öyle düşünmüştüm bugün ama yarın sabah yaptırsam aynı gün alabilir miyim sonucu?
Kızlar adetim 1 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizinle paylaşıp akıl almak istiyorum
Yok CNm degil degil anlasiliyorAma bu Hcg değerleride bana karışık gibi gelio
Evet var bir çizgi hadi bakalım kan testi yap hemenKızlar adetim 1 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizinle paylaşıp akıl almak istiyorum
Canim var çizgi hayırlı olsun tabi benim gibi sen de inanamiyorsundur istersen biraz bekle ama bayramda acilden yaptırırsın ya da bayram sonraya kalabilir ben sabredemedim yaptırdım çıktı hemen zaten idrarda bu çizgi varsa kanda hayli hayli çıkarKızlar adetim 1 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizinle paylaşıp akıl almak istiyorum
canım bence yap belki yerleşme kanamasıdır önlem alırsın en azındanKan testini yaptırsam doğru sonuç çıkar mı korkuyorum bi de akıntı gelmeye başladı hafif kahverengi biraz bekleyeyim diyorum yoğunlaşma olmazsa kan testini öyle yaptırayım
bnde dün sana onu söyleyecektim yaa ben hiç ama hiç güvenmiyorum idrar gebelik testineKizlar bende adet olmazsam yarinda kan testi yapicam bugun kuafor ben iki aylik hamileyken bile idrar negatifti diyince icime yine kurt dustu
hayırlısı olsun cnm inşallah ekimde bebişin seninle olurKizlar ben bu ay 1 hafta erken gördüm kirmizilari.Yeni BAT 18 ekim. aslinda erken olmasi işime geldi.adete 3-5 kala şu da belirti mi bu da belirti mi demiycem.yerleşme değil çünku bayagi bi yoğun geliyo.söylenecek pek bir söz yok.Ne diyeyim EKİM bizim ayimiz olsun
Hadî hayırlı olsun darısı Başımıza inşllahCanlar hamileyim kan testi yaptırdım 15.6 çıktı doktor hamilesin dedi Allah a çok şükür hamişim darısı isteyen herkese
Bazen idrarda cikmiyo ama nadir olan bise die idrar yaptirdim bugun yoruldum belim cok agriyo ama galiba geliyo kirmizilarbnde dün sana onu söyleyecektim yaa ben hiç ama hiç güvenmiyorum idrar gebelik testine
Hadi gözün Aydın darısı bizeeee Saglikla kucağına almayı nasip etsinCanlar hamileyim kan testi yaptırdım 15.6 çıktı doktor hamilesin dedi Allah a çok şükür hamişim darısı isteyen herkese