• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar adetim 1 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizinle paylaşıp akıl almak istiyorum

Eklentiler

• 20150922_105815.jpg
    20150922_105815.jpg
    139,1 KB · Görüntüleme: 70
ya çok geçmiş olsun yaşamayan anlamıyor işte o kendince eğlenmiş işte.bende düşünmemeye çalışıyorum 8 gün kaldı ama hiç bir belirti yok öneceden bir düşüğüm oldu o yüzden az biraz anlıyorum bir değişiklik olunca benimde heralde bu ay yine yok.ama artık dayanamıyorum ya
Allahtan hep hayırlısını istedik cnm demek ki vakti var daha. Nolur üzme kendini

Haklıısn bende öyle düşünmüştüm bugün ama yarın sabah yaptırsam aynı gün alabilir miyim sonucu?

özelde yaptırırsan alırsın, gerçi yarın arife olduğu için laboratuvarlar kaça kadar çalışır ki? eğer imkanın varsa yakınlarda özel bi hastaneye şimdi bile gidebilirsin.

Kan testini yaptırsam doğru sonuç çıkar mı korkuyorum bi de akıntı gelmeye başladı hafif kahverengi biraz bekleyeyim diyorum yoğunlaşma olmazsa kan testini öyle yaptırayım

Kızlar adetim 1 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizinle paylaşıp akıl almak istiyorum
Canim var çizgi hayırlı olsun tabi benim gibi sen de inanamiyorsundur istersen biraz bekle ama bayramda acilden yaptırırsın ya da bayram sonraya kalabilir ben sabredemedim yaptırdım:oops: çıktı hemen zaten idrarda bu çizgi varsa kanda hayli hayli çıkar

Kızlar hepsini okuyamadım tek tek, umarım yeni haverler vardır. Ben baya sancılı bi regl dönemi geçiriyorum. Cuma biter inşallah, çalışmaya başlarım ben de;) çok öpüldünüz kızlard

Kizlar bende adet olmazsam yarinda kan testi yapicam bugun kuafor ben iki aylik hamileyken bile idrar negatifti diyince icime yine kurt dustu

Kizlar ben bu ay 1 hafta erken gördüm kirmizilari.Yeni BAT 18 ekim. aslinda erken olmasi işime geldi.adete 3-5 kala şu da belirti mi bu da belirti mi demiycem.yerleşme değil çünku bayagi bi yoğun geliyo.söylenecek pek bir söz yok.Ne diyeyim EKİM bizim ayimiz olsun;)

Kizlar ben bu ay 1 hafta erken gördüm kirmizilari.Yeni BAT 18 ekim. aslinda erken olmasi işime geldi.adete 3-5 kala şu da belirti mi bu da belirti mi demiycem.yerleşme değil çünku bayagi bi yoğun geliyo.söylenecek pek bir söz yok.Ne diyeyim EKİM bizim ayimiz olsun:KK66:
hayırlısı olsun cnm inşallah ekimde bebişin seninle olur:KK45:

Back