- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.881
Hayırlı olsun canım. Sağlıklı ve güzel bi hamilelik geçirip meleğine kavuşursun inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş bizker için de dua et olur mu ? :)Canlar hamileyimkan testi yaptırdım 15.6 çıktı doktor hamilesin dedi Allah a çok şükür hamişim darısı isteyen herkese
Tebrik ederim cnm Allah kucagina almayida nasip etsinCanlar hamileyimkan testi yaptırdım 15.6 çıktı doktor hamilesin dedi Allah a çok şükür hamişim darısı isteyen herkese
Bi bak bakalim cnm gemezse yarin kirmizilar bi kan testi yap derimBazen idrarda cikmiyo ama nadir olan bise die idrar yaptirdim bugun yoruldum belim cok agriyo ama galiba geliyo kirmizilar
Ay umutlanmak istemiyorum ama insan acaba diyince hemen umutlaniyoBi bak bakalim cnm gemezse yarin kirmizilar bi kan testi yap derim
Oyle valla cnmm cok iyi bilirim o duyguyu insallah hayirlisi neyse hakkinda o olsunAy umutlanmak istemiyorum ama insan acaba diyince hemen umutlaniyo
Canlar hamileyimkan testi yaptırdım 15.6 çıktı doktor hamilesin dedi Allah a çok şükür hamişim darısı isteyen herkese
Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizimde başımıza inşallah.Canlar hamileyimkan testi yaptırdım 15.6 çıktı doktor hamilesin dedi Allah a çok şükür hamişim darısı isteyen herkese
Sagol cnm yani hamile degilsemde biran once adet oluyum bi bel agrisindan kurtuluyum hamileysemde hamile bi insan icin kendimi fazla yoruyorum ona dikkat ederimOyle valla cnmm cok iyi bilirim o duyguyu insallah hayirlisi neyse hakkinda o olsun
Hayırlı olsunnnn cnm sağlıkla kucağına al inş darısı bizlereee :)Canlar hamileyimkan testi yaptırdım 15.6 çıktı doktor hamilesin dedi Allah a çok şükür hamişim darısı isteyen herkese
Hayırlı olsunnnn cnm sağlıkla kucağına al inş darısı bizlereee :)
Aynen canım biz sana o yüzden diyorduk kan testi yap kurtul diye insan kuruyo kendini takıntı haline geliyo bu seferSagol cnm yani hamile degilsemde biran once adet oluyum bi bel agrisindan kurtuluyum hamileysemde hamile bi insan icin kendimi fazla yoruyorum ona dikkat ederim
Inşllah cnm HoşgeldinKızlar merhaba bende bekliyorum bu ay bekleyenlere sizlere katılmak istedim Allahım isteyen herkeze bebeklerini hayırlısıyla nasip etsin☺
Saol cnm hoşbulduk.. uzun zamandır yazıları takip ediyorum her ay 1 senedir bende bekliyorum dr. Eşimde ve bende bi sorun olmadığını ama beklemem gerektiğini solediler. Bu ay biraz daha ümitli olduğum için artık yazılarla size katılmak istedim bize bu umudu veren Allahıma şükürler olsun ❤Inşllah cnm Hoşgeldin
Amiiin CNm hosgeldin benimde bir sene oldu umarım bu ay yüzümüz GulerSaol cnm hoşbulduk.. uzun zamandır yazıları takip ediyorum her ay 1 senedir bende bekliyorum dr. Eşimde ve bende bi sorun olmadığını ama beklemem gerektiğini solediler. Bu ay biraz daha ümitli olduğum için artık yazılarla size katılmak istedim bize bu umudu veren Allahıma şükürler olsun ❤
Aynen bende 1 sene istemedim zannettimki istediğim ay olucak gebelik ama 1 senedir bekliyoruzBenimde 1 sene oldu sizin gibi. 2 senelik evliyim ama 1 senedir istiyoruz. Sanıyorduk ki istediğimiz ay olacaköyle olmuyormus
Aynen bende 1 sene istemedim zannettimki istediğim ay olucak gebelik ama 1 senedir bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?