• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yok cnm ya acil Dr u umursamadı hiç. Aklınca espri yaptı önce tatlımı isterim deyip bizi heyecanlandırdı sonra sakaydı dedi ya zor tuttum kendimi :KK43: saol cnm seni tekrar burda görünce sevindim ya nerelerdeydin bakiimm
ya çok geçmiş olsun yaşamayan anlamıyor işte o kendince eğlenmiş işte.bende düşünmemeye çalışıyorum 8 gün kaldı ama hiç bir belirti yok öneceden bir düşüğüm oldu o yüzden az biraz anlıyorum bir değişiklik olunca benimde heralde bu ay yine yok.ama artık dayanamıyorum ya

Günaydın kızlar :)
Gece çok güzel bir rüya gördüm hayırdır inşallah diyelim :-)
Rüyamda doğum yapmıştım bir kız bebek emzirıyorum ama o kadar güzel bi duyguydu ki :KK68::confused:
canıım ben de böyle bir rüya görmüştüm o kadar güzeldi ki ve çok etkilenmiştim 2 gün sonra hamiş olduğumu öğrendim meğer bana bir msjmış :KK46:

Canım şimdi kaç yer aradım ama arefe nedeniyle Dr lar hep izindeymiş randevu alamadım
Doktora gitmiyorsun ki laboratuvar açık oluyor direk test isteyip yaptırıyorsun özelde tabiki devleti bilmiyorum ben yarin yaptırıcam bhcg yeniden 2 günde bir yaptırmak gerekiyor sen ara bence gebelik testi yaptırmak istiyorum lab. Açık mı diye sor

Benim de ilk ay öyle olmustu vücut kendini hazırlıyo dediler. Dr a ne zaman gitmek lazım? Hasta olunca mı? 3.Gün mü yumurtlamaya yakın mı yoksa farketmez mi
aslında doktorlar alttan muayene etmek isterler o zaman soru neyse daha iyi görüyorlarmış. fakat ben bu kadar gecikmenin sebebi ne öğrenmek istediğim için gidiyorum bugün. randevuyu 5 gün önce almıştım.
işin uzmanı değilim ama canım bebek isteyen bir anne adayı (benim gibi veya bir başka sorunu yoksa tabi) yumurtlama takibi için adet bitimi gitmesi daha mantıklı.

Doktora gitmiyorsun ki laboratuvar açık oluyor direk test isteyip yaptırıyorsun özelde tabiki devleti bilmiyorum ben yarin yaptırıcam bhcg yeniden 2 günde bir yaptırmak gerekiyor sen ara bence gebelik testi yaptırmak istiyorum lab. Açık mı diye sor
Ama sonucu kime göstercem.Test ysptırsamda yine öğrenemicem merakta kalıcam. Özele gidicem zaten devlet çalışmıo bu hafta

Ama sonucu kime göstercem.Test ysptırsamda yine öğrenemicem merakta kalıcam. Özele gidicem zaten devlet çalışmıo bu hafta
Cnm dewletin aciline git midem agriyo de yada bulaniyo ama hamilelik suphem var de test yaparlar bir saat sonrada alirsin sonucu benm calistigim hastanelerde ole oluyodu:KK48:

Ben dün kırmızıları gördüm. Benimde umudum ekime kaldı. 1.5 yıl oldu mutlu haber alamadık. Hamile olanlar bize umut artık.

Back