• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım 1 haftadır böle 2 gündür geçmişti dün yine başladı doktorum zaten demişti devam edebilir ama insan yine de tedirgin oluyo bi de ben bu konuda evhamlıyım :KK43:
Kalp atisini duymusmuydun bide kirmizi leke gelirse sakin bekleme insallah gelmez stres yapma insallah saglicakla kucagina alacaksin

Bende adetimin 3.günü yaptırdim hormon testi fsh, lh ve e2 ye baktı değerler yüksek dedi yumurtlaman olmuyor olabilir dedi rahim filmi istedi ama ben hiç çekilmek istemiyorum açıkçası bakalım başka bi doktora daha gideceğim
Neden cektirmiyorsun cnm bende gecen hafta çekildim adetimin hemen bitiminde cekildi kafam rahatladı cok sukur sonuclar cok guzel ve film o kadar rahat oldu ki toplam 3 dk sonrasında arabamı sürdüm evime geldim o kadar rahattı :) eger bir problem varsa bir an once tedaviye başlamış olursun kesinlikle olmalısın Dr isterse

Ben daha keseyi görmedim erken dedi gönderdi 28 ine randevum var bak saglıklı demiş keseyi görmüşsün üzme kendini ben hala tedirgin bekliyorum arkadaşimin aylarca kanamasi oldu suan az kaldi doguracak bişi olmaz üzme kendini .

Ben daha keseyi görmedim erken dedi gönderdi 28 ine randevum var bak saglıklı demiş keseyi görmüşsün üzme kendini ben hala tedirgin bekliyorum arkadaşimin aylarca kanamasi oldu suan az kaldi doguracak bişi olmaz üzme kendini .
canım inşallah göreceksin bebeğinin kesesini merak etme..
ne bileym bugün hafif agrımda var öyle pimpirikleniyorum :(

Yeni hamişlerimizi canı gönülden kutluyorum kızlar süpersiniz ;) ayrıca Homely_angel Homely_angel cnm seni de bu kadar sans getirdiğin için tebrik etmeden geçemicem. Bi sürü hamişimiz oldu. Bu ay gecti senin için ama inş ekimde senin de diğer arkadasların da haberini alacağımıza inanıyorum sevgilerimle <3

Kızlar çok teşekkür ederim bat bugündu ama olsa olsa 10 günlük bebiş benim yumurtlama geç oluyor o yüzden heralde bu değer pazartesi testi tekrar edicem değer yükselirse sorun yok demek oluyor inşallah Allah isteyen her anne adayına bekletmeden sağlıklı bebişler versin 7 aydır bekliyorum inşallah sizin de bebiş haberlerinizi tez zamanda duycaz inanıyorum
Canmm tebrik ederimmmmmm çok sevindimmmm.demiştim ben sana ama dimiiii..hadi darısı bana

Selam hanimlar, bir konuda çok tedirginim lütfen bana bi akıl verin. Biliyorsunuz beta sonucu bat günüm itibariyle 178.3 tu. Ancak bayram tatili felan girince araya doktora gidemedim ancak normal şartlar altında hamileyim. Benim 2 gündür müthiş derecede tek taraflı olarak sağ kasigimda bıçak saplanir gibi ağrım var ve gece uyandıracak derecede. Gece O acıyla kalktım okudum dış gebelikte bu bir belirti. Bugün pazar kadin dogumcu bulamıyorum. Yarın için randevu aldım ama çok tedirginim başımdan bir düşük de geçtiği için. :-( aranıza hiç böyle bir şey yaşayan var mı, sağ kasik agrisi tek başına dış gebelik için yeterli belirti midir?
Canım telaş yapma benimde aynı şekilde sağ tarafımda cok sancım vardı özellikle sordum doktoruma gayet normal miş sağ tarafta daha cok sancın olması o yüzden korkma rahmimiz genişlediği için kaslar geriliyormuş o yüzden içinş ferah tut :)

Canım telaş yapma benimde aynı şekilde sağ tarafımda cok sancım vardı özellikle sordum doktoruma gayet normal miş sağ tarafta daha cok sancın olması o yüzden korkma rahmimiz genişlediği için kaslar geriliyormuş o yüzden içinş ferah tut :)

Ayy çok teşekkür ediyorum sabahtan beri moralim bozuk. Habire internette ona buna bakıyorum. :-) insalh bi sorun olmaz. Yarın doktora gideceğim sanırım kese görmek gerekiyor. Kese görünürse dış gebelik olmuyor.

Ayy çok teşekkür ediyorum sabahtan beri moralim bozuk. Habire internette ona buna bakıyorum. :-) insalh bi sorun olmaz. Yarın doktora gideceğim sanırım kese görmek gerekiyor. Kese görünürse dış gebelik olmuyor.
Evet çok şükür biz meleği mizi gördük darısı başına inşallah.. Panik yapma çok fazla ben geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım bu ay hiç ümitli değildim ama oldu :)

Kızlar adet é 5 gün var . Ovu. Testi yaptım. Böyle çıktı keşke hamile olsammm :( :(

Eklentiler

• 2015-09-20 16.35.36.jpg
    2015-09-20 16.35.36.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 36
Ay inşallah. Eşime de gosterdimm adam heyecan yaptı garibim. Ay yatın bida yapcam bakalım. Koyulaşma artacak mi.
Yap mütlaka gebelik testin yok mu silikte olsa cikar bence :) ayyy yazık adamalarada ya baba olamama korkusu onlarda da cok oluyr pek yansitmasalarda esim her ay hayırlısı olsun hatun üzülme obur ay olur derdi ogluma hamile kalmadan once 7. Ayda hamile kalınca sevinçten delirmisti sabaha kadar Uyumamıştık o zmn anlamıştım aslında ne kadar cok istiyorlar içten ice :KK15:

Yap mütlaka gebelik testin yok mu silikte olsa cikar bence :) ayyy yazık adamalarada ya baba olamama korkusu onlarda da cok oluyr pek yansitmasalarda esim her ay hayırlısı olsun hatun üzülme obur ay olur derdi ogluma hamile kalmadan once 7. Ayda hamile kalınca sevinçten delirmisti sabaha kadar Uyumamıştık o zmn anlamıştım aslında ne kadar cok istiyorlar içten ice :KK15:
Var testim.. Yarın bi ovu . Yapiyim koyu çıkarsa bi de hcg testi yapiyim. Ay sorma bizim ki hemen araba modellerine falan bakıyor. Bebek olunca ilçeye doktora seni ben goturiyim diye . Ne bilim ya . Ben yaklaşık on aydır hep hüsran yaşıyorum. Rahim filmi ve klomen kullandım bu ay.. O yüzden daha bi beklentim oldu.. 1 aşılama başarısız oldu

Back