- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.581
normal testti canım ve üçünde de çıktı hemen 2 farklı marka hepsi mi hatalıydı ama aynı adet ağrım var her ay olduğu gibi tek farkı göğüs ağrım da çok fazla evde de test bitti eşim alıcak gelirken odunluğuna ara verdi durumun hassasiyeti nedeniyleHadi yaa evet boyle onemli zamanlarda odunlasabiliyorlarNeyse bugun olmazsan git mutlaka bana var gibi geldi çizgin belliydi cunku erken gebelik testi de degildi normal testti dimi
Canım alemsin ya... Çok güldüm gerçekten.Kızlar bugün dayanamadım test yaptım çünkü 27 yaşındayım hiç göğüs ağrısı yaşamadım hiç bir adetimde ama 2 gündür sızlıyor bu yüzden test yaptım ve silik bir çizgi çıktı sonra farklı bir markadan yaptım yine çıktı tabi uzun süre tek çizgi görünce insan inanamıyor eşim de görmesine rağmen inanmadim belki kendi çizgisidir diye elimde kalan son teste de eşime yaptırdımtabiki onda ne iz ne çizgi hicbirsey çıkmadı yarın bat sabah adet olmazsam kan vericem dua edin bana çünkü doktorum bu ay olamaz demişti eğer varsa çok büyük süpriz olur
Sağlık canım benim, İnş dediğin gibi olur de en kısa zamanda gelir bebişler. Sizin tedavi nasıl gidiyor? Yeni testler ne zaman?Doktor boşuna kızmış bizim de 5 ay oldu ama bak sonuçlar kötü çıktı
kontrol ettirmek her zaman iyidir
Hiçbir sorun olmamasına sevindim canım
Demek ki anne olman yakındır
Hadi gözünaydın
gelsin bebişler ::)
Homely_angel CNm siz esine sprmiyogram mı yaptirdiniz ? Ben bügün rahim filmi ve hormon testi sonuclarımı doktora gosterdim de benim rahim filmim ve hormonlarım gayet guzelmis eşimden istedi test oda pek istemiyor bir yıl oldu ikinci icin çalışıyoruz biraz daha bekleyelim dedi nasıl oluyor test erkeklerde ? Off ikna etmem lazım
Ama nasılbu arada yeni bat 7 Ekim bu ay gelse kuzum 6. Yildonumu hediyemiz olacak 11 Ekim evlilik yıldönümümüz Oglumda 3 yaa dogum gunü 13 Ekim fkt biz 11 Ekim de kutlayacağız birde bebis haberi gelirse buyuk bir Bayram olur bize
Geldi mi kırmızılarHamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı başımıza sağlıcakla kucağıniza alın inşallah kuzu benim adet 23 ekim olacakHomely_angel
Çok şükür hala gelen giden yok ama ben asıl bugünden korkuyorum canm sende nedir durum bugün müydü batınMyprincesses canım sende bir gelişme var mı durumun nasıl?
normal testti canım ve üçünde de çıktı hemen 2 farklı marka hepsi mi hatalıydı ama aynı adet ağrım var her ay olduğu gibi tek farkı göğüs ağrım da çok fazla evde de test bitti eşim alıcak gelirken odunluğuna ara verdi durumun hassasiyeti nedeniyle
Bende durum karışık test yaptım silik çizgi çıktı ama adet sancım da var beklemedeyim şimdilik inşallah ikimiz de güzel haberi alırız bu ayÇok şükür hala gelen giden yok ama ben asıl bugünden korkuyorum canm sende nedir durum bugün müydü batın
Ins canım yaEvet tatlım spermiyogram yaptırdık. Bizim doktor istemedi. Kendimiz görmek isteyince bi laboratuvara gitti eşim, örnek verdi. Iki gün sonrada sonuçlar çıktı. Benim ikna etmem gerekmedi, kendisi dedi zaten yapalım görelim diye. Ama bunun kan testi, idrar testi gibi normal bir şey olduğunu düşünmeli. İnş bebiş haberi gelir bu ay da, yıldönümünüzü 3,5 kişi olarak kutlarsınız :)
İnşallah canım ben ikimizden de umutluyum ama çokta umutlanmamaya çalışıyorumBende durum karışık test yaptım silik çizgi çıktı ama adet sancım da var beklemedeyim şimdilik inşallah ikimiz de güzel haberi alırız bu ay
İlk idrar olması önemli değil canm ben önceki hamileliğimde akşam yapmıştımŞimdi test yaptım ama ilk idrar ile değil
Bence yuzde 99 var çizgin cok koyu çıkmıştı cunkuKızlar günaydın sabah kan verdim akşam 5 6 gibi arayıp onrenicezçok heyecanlıyım esimde havaya girdi umarım hayal kırıklığı yasamayız
Cok silik Bi cizgi var gibi umarım vardır CNm yaŞimdi test yaptım ama ilk idrar ile değil
Gebelik testi mi ovulasyon mu buŞimdi test yaptım ama ilk idrar ile değil
Ayy ins canim 2 test yaptim yani ikiside yanilttiysa gercekten artik karnim buyumeden inanmam hamile oldugumaBence yuzde 99 var çizgin cok koyu çıkmıştı cunku
Tebrikler CNm. Buyuk ihtimal hamilesin cizgi baya bir koyu :) hemen kan testine kos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?