Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hadi yaa evet boyle onemli zamanlarda odunlasabiliyorlar Neyse bugun olmazsan git mutlaka bana var gibi geldi çizgin belliydi cunku erken gebelik testi de degildi normal testti dimi
normal testti canım ve üçünde de çıktı hemen 2 farklı marka hepsi mi hatalıydı ama aynı adet ağrım var her ay olduğu gibi tek farkı göğüs ağrım da çok fazla evde de test bitti eşim alıcak gelirken odunluğuna ara verdi durumun hassasiyeti nedeniyle

Canım alemsin ya... Çok güldüm gerçekten.

Sağlık canım benim, İnş dediğin gibi olur de en kısa zamanda gelir bebişler. Sizin tedavi nasıl gidiyor? Yeni testler ne zaman?

Evet tatlım spermiyogram yaptırdık. Bizim doktor istemedi. Kendimiz görmek isteyince bi laboratuvara gitti eşim, örnek verdi. Iki gün sonrada sonuçlar çıktı. Benim ikna etmem gerekmedi, kendisi dedi zaten yapalım görelim diye. Ama bunun kan testi, idrar testi gibi normal bir şey olduğunu düşünmeli. İnş bebiş haberi gelir bu ay da, yıldönümünüzü 3,5 kişi olarak kutlarsınız :)

Iyi bari .. Ya hamileyken aynen adet agirisi gibi ağırlar oluyor ztn gercekten ayırmak cok zor

Ins canım ya evet ama iste sanırım toplum olarak erkekler de bu konuda Bi komplex var birde bir tanesi olunca ikinci de olur diyor bekleyelim gerek yok teste diyor tmm bu ay normal deneyelim dedim olmazsa obur ay yaptiracaksin test dedim tmm dedi bakaim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…