• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hadi yaa evet boyle onemli zamanlarda odunlasabiliyorlar :KK3: Neyse bugun olmazsan git mutlaka bana var gibi geldi çizgin belliydi cunku erken gebelik testi de degildi normal testti dimi
normal testti canım ve üçünde de çıktı hemen 2 farklı marka hepsi mi hatalıydı ama aynı adet ağrım var her ay olduğu gibi tek farkı göğüs ağrım da çok fazla evde de test bitti eşim alıcak gelirken odunluğuna ara verdi durumun hassasiyeti nedeniyle :KK43:

Kızlar bugün dayanamadım test yaptım çünkü 27 yaşındayım hiç göğüs ağrısı yaşamadım hiç bir adetimde ama 2 gündür sızlıyor bu yüzden test yaptım ve silik bir çizgi çıktı sonra farklı bir markadan yaptım yine çıktı tabi uzun süre tek çizgi görünce insan inanamıyor eşim de görmesine rağmen inanmadim belki kendi çizgisidir diye elimde kalan son teste de eşime yaptırdım :KK70:tabiki onda ne iz ne çizgi hicbirsey çıkmadı:KK70: yarın bat sabah adet olmazsam kan vericem dua edin bana çünkü doktorum bu ay olamaz demişti eğer varsa çok büyük süpriz olur
Canım alemsin ya... Çok güldüm gerçekten.

Doktor boşuna kızmış bizim de 5 ay oldu ama bak sonuçlar kötü çıktı
kontrol ettirmek her zaman iyidir
Hiçbir sorun olmamasına sevindim canım
Demek ki anne olman yakındır
Hadi gözünaydın
gelsin bebişler ::)
Sağlık canım benim, İnş dediğin gibi olur de en kısa zamanda gelir bebişler. Sizin tedavi nasıl gidiyor? Yeni testler ne zaman?

Homely_angel Homely_angel CNm siz esine sprmiyogram mı yaptirdiniz ? Ben bügün rahim filmi ve hormon testi sonuclarımı doktora gosterdim de benim rahim filmim ve hormonlarım gayet guzelmis eşimden istedi test oda pek istemiyor bir yıl oldu ikinci icin çalışıyoruz biraz daha bekleyelim dedi nasıl oluyor test erkeklerde ? Off ikna etmem lazım
Ama nasıl :KK51: bu arada yeni bat 7 Ekim bu ay gelse kuzum 6. Yildonumu hediyemiz olacak 11 Ekim evlilik yıldönümümüz :KK68: Oglumda 3 yaa dogum gunü 13 Ekim fkt biz 11 Ekim de kutlayacağız birde bebis haberi gelirse buyuk bir Bayram olur bize :KK71:

Evet tatlım spermiyogram yaptırdık. Bizim doktor istemedi. Kendimiz görmek isteyince bi laboratuvara gitti eşim, örnek verdi. Iki gün sonrada sonuçlar çıktı. Benim ikna etmem gerekmedi, kendisi dedi zaten yapalım görelim diye. Ama bunun kan testi, idrar testi gibi normal bir şey olduğunu düşünmeli. İnş bebiş haberi gelir bu ay da, yıldönümünüzü 3,5 kişi olarak kutlarsınız :)

normal testti canım ve üçünde de çıktı hemen 2 farklı marka hepsi mi hatalıydı ama aynı adet ağrım var her ay olduğu gibi tek farkı göğüs ağrım da çok fazla evde de test bitti eşim alıcak gelirken odunluğuna ara verdi durumun hassasiyeti nedeniyle :KK43:
:KK48: Iyi bari .. Ya hamileyken aynen adet agirisi gibi ağırlar oluyor ztn gercekten ayırmak cok zor

Evet tatlım spermiyogram yaptırdık. Bizim doktor istemedi. Kendimiz görmek isteyince bi laboratuvara gitti eşim, örnek verdi. Iki gün sonrada sonuçlar çıktı. Benim ikna etmem gerekmedi, kendisi dedi zaten yapalım görelim diye. Ama bunun kan testi, idrar testi gibi normal bir şey olduğunu düşünmeli. İnş bebiş haberi gelir bu ay da, yıldönümünüzü 3,5 kişi olarak kutlarsınız :)
Ins canım ya :KK68:evet ama iste sanırım toplum olarak erkekler de bu konuda Bi komplex var birde bir tanesi olunca ikinci de olur diyor bekleyelim gerek yok teste diyor :KK34: tmm bu ay normal deneyelim dedim olmazsa obur ay yaptiracaksin test dedim tmm dedi bakaim

Şimdi test yaptım ama ilk idrar ile değil

Eklentiler

• 20150919_135035.jpg
    20150919_135035.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 71
Back