• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar çok teşekkür ederim bat bugündu ama olsa olsa 10 günlük bebiş benim yumurtlama geç oluyor o yüzden heralde bu değer pazartesi testi tekrar edicem değer yükselirse sorun yok demek oluyor inşallah Allah isteyen her anne adayına bekletmeden sağlıklı bebişler versin 7 aydır bekliyorum inşallah sizin de bebiş haberlerinizi tez zamanda duycaz inanıyorum
Amiiin CNm ins :) benimde oglum 7. Ayda geldi ikinci daha da nazli cikti bir yıl oldu bekliyoruz bakalım :) sana tavsiyem eger kardes düşünürsen daha erken basla calsimalarar mesela birinci 1.5 yaşındayken :KK53:

Kan testi yaptırdım ve sonuç 25.67 doktorun demesine göre 3 haftalık benm mda 3+3 heheee tutturmusuz bu sefer bakıyorumda bu ay ne çok kişi hamiş kalmış aynı zamanda doğum yapocaz kızlarrrrr
Canim tebrik ederim seni değerin için ne dedi doktor benimki çok düşük düşük yaşayabilirsin bekle dedi moralimi bozdu seninki ne dedi

MELISTOPRAK MELISTOPRAK canım hayırlı olsun
Bak boşuna stres yapmışsın
nihayet hamiş oldun
bana da dua et emi
gözünaydın tebrikler
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:
İnşallah canım teşekkür ederim doktorlar çok moral bozucu olabiliyor hiç beklemiyordum bu ay olmasını ama Allah ol deyince gerisi yalan ve sen de bunu tez zamanda yaşayacaksın inanıyorum tatlim

Cnm gec dollenme olmaz ilk 15 gunu degerlendirebildik bu arada bana hamissin gibi geliyo
Ay agzin bal yesin senin. Insallah canim ya. Neye gore boyle bir his oldu sende bilmiyorum ama benim daha dollenme olduysa eger carsamba oldu Hoppa allah mi soyletti ne sana. Insallah rabbim isteyen herkese versin bu guzel duyguyu

Canim tebrik ederim seni değerin için ne dedi doktor benimki çok düşük düşük yaşayabilirsin bekle dedi moralimi bozdu seninki ne dedi

Melistoprak, yat dinlen canim Allahın dediği olur. Olur ku kaybedersen bil ki sağlıklı Bir bebek yaşardı. Herşeyin hayırlısi olsun insalh. Ama Umarim bebegin tutunur sqna.

Ay agzin bal yesin senin. Insallah canim ya. Neye gore boyle bir his oldu sende bilmiyorum ama benim daha dollenme olduysa eger carsamba oldu Hoppa allah mi soyletti ne sana. Insallah rabbim isteyen herkese versin bu guzel duyguyu
Iki gun once ilk sayfaya baktim seni bat sirasinda gorunce icimden gecti cnm :anneadayı:

Back