Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar iyi aksamlar hepinize ben carsamba funu hamis old. Öğrendim bat 15 eylüldü betahcg 83 idi.bugun tekrar kan verdim 151 olmus artis sizce normalmi ?
Cnm günde 2 kat artıyomus 2 günde 4 kat olması lazım ama kötü düşünme ii düşünelim ii olsun inş doktorun dedigi gibi deildir

Simdiden tebrik ederim cnm masallah masallah süpersiniz :)

Ben ılacımı bile alicaktim nerdeyse o kadar umudum yoktu çünkü doktor yumurtan çatlamamış olmaz bu ay dedi sadece 1 haftadır ateşim yüksek ve 2 gündür göğüs ağrım çok oldu başka bi hissim yok inşallah boşa değildir vardır bebişim Allah inşallah sana doğal yolla nasip eder canım ama bebişler için her yol mübah yeter ki olsun öyle değil mi

İnşallah yarına yine bebek müjdeleri alırız. Her sayfayı okuyorum herkesi takip ediyorum. Bebek haberlerine seviniyorum moral oluyor. Ben de bi gün yazarım inşallah. Beklemedeyim bi kaç güne belli olur. 1 yılı aşkın bekliyorum o yüzden artık test yapmıyorum adeti bekliyorum. Hayırlısı artık.

Hayırlısı olsun cnm inş senin de güzel haberlerini alırız :)

Bunları da sabah yaptım alttaki daha net sanki sizce varmıdır bişey ben hala inanmıyorum da kızlar nerdesiniz biri bana bişey desiiiiiiinnnnn
Tebrik ederimmmmm

Kizlar iyi aksamlar hepinize ben carsamba funu hamis old. Öğrendim bat 15 eylüldü betahcg 83 idi.bugun tekrar kan verdim 151 olmus artis sizce normalmi ?

Aile hekimi dis gebelik olabilir degerin cok düsük dedi moralim bozuk
Benim.adete 5 gun kala 24.40 adete 1 gun kala 121.6 cikti senin doktora gore benimki daha kotuuu sikma canini insallah saglikla gelecek bebisler stres uzuntu daha kotu dusunme ☺☺☺

Normalde yarın adet olmam lazım ama sizce bu ne bebek mi yoksa ben kendimimi kandırıyorum[/QUOTEtebrikler canim hamilesin ☺☺

Günaydın kızlar melistoprak hayırlı haberler bekliyoruz CNm senden MELISTOPRAK

MELISTOPRAK Bugünün testi nasıl cnm

kızlar sabah kalktım adet ağrım vardı hem de gayet yüsek seviyede o yüzden vazgeçtim gitmedim uyumuşum uyandım gelen giden yok eşimle de aramız limoni bu adamlar böyle zamanlarda nasıl hödükleşiyorlar anlamıyorum o yüzden bekleme kararı aldım bugün bat bekliycem ama adet olucakmışım gibi ağrım var bu kadar test hata verdiyse bi daha da test falan yapmam

Hadi yaa evet boyle onemli zamanlarda odunlasabiliyorlar Neyse bugun olmazsan git mutlaka bana var gibi geldi çizgin belliydi cunku erken gebelik testi de degildi normal testti dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…