- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.601
Gebelik tatlım kan verdim bekliyorum yarım saate kadar belli olur heraldeGebelik testi mi ovulasyon mu bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik tatlım kan verdim bekliyorum yarım saate kadar belli olur heraldeGebelik testi mi ovulasyon mu bu
Özge hayırlı olsun gözün aydın darısı kucağına almayaKızlar hamileyim eşim telefon açmış birazdan sonuçları alcak suan degerimi bilmiyorum
Darısı senden güzel haber almaya canımGebelik tatlım kan verdim bekliyorum yarım saate kadar belli olur heralde
Teşekkür ederim canım ınş allah hepimize sağlıklı genişler nasip ederÖzge hayırlı olsun gözün aydın darısı kucağına almaya
Canım cok sevindim tebrik ederim. Ben de bugun doktora gittim bu sefer sol tarafta kist olusmus buyuk ihtimalle yumurtam buyuyor ve catlamıyor kist oluşuyor. Ben de bir dahaki ay takiple catlatma ıgnesıne baslıycamKızlar değerim 35.26 nedir durum şoktayım şuan var demi?
Senin bat ne zamandi canım. Şimdi net ten bhcg lere bakıyordum bende 2 güne katlaniyormus değer hayırlı olsun bebisin..Kızlar değerim 35.26 nedir durum şoktayım şuan var demi?
Kızlar yaz ayları olmadı ama son bahar bize uğurlu gelsin ve bir bir hamiş haberleri verelim inşallah. Yaza da bebişler kucağımıza Eylül ayında herkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle, yeni topiğimizdeyiz
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
@jindam - hamiş
@nwlpkrgrlr - hamiş
@yelizyz - hamiş
@charmant - hamiş
@_-CaNiMSiN-_ hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@ardaemre - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@bambamcakil - hamiş
@msgulerr - hamiş
@nadirensevda - hamiş
@baby_16 - hamiş
@yasi_35 - ilk test negatif ama umudumuzu koruyoruz!
@HERSEYDUAUZERINE50 - test bekliyoruz!
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
M melev - 12 Eylül
@Aysglhkn15 - 13 Eylül
@melekbaby - 15 Eylül
@odzimert - 17 Eylül
@pembedussler - 17 Eylül
MELISTOPRAK - 19 Eylül
@sadrml - 19 Eylül
ugurluozge - 20 Eylül
gulit_me - 20 Eylül
@clashik - 21 Eylül
@yenigelin111 - 21 Eylül
@Tugbanusta - 21 Eylül
@Enfal97 - 22 Eylül
@ZehreNur - 22 Eylül
@angel49 - 23 Eylül
@country - 23 Eylül
@hnf hlt - 24 Eylül
@glnrm - 26 Eylül
@denizce84 - 26 Eylül
@missaslim - 27 Eylül
@dilayca - 28 Eylül
@gksmry - 28 Eylül
@ada_aras - 29 Eylül
@triton-x - 29 Eylül
@ruhumAsya - 29 Eylül
@zoombi - 30 Eylül
@ROSE ROSE - 30 Eylül
Beyazmelek16 - 30 Eylül
@kme - 30 Eylül
@nnrr - 2 Ekim
dilfeza - 6 Ekim
@esenbike - 7 Ekim
@Merve-aktas - 11 Ekim
@Pelin_28 - 11 Ekim
Homely_angel - 20 Ekim
@yagmur559 - ?
gulceandkeremsmom - ?
@efsunsuz - bat
Kuralımız bat a kadar test yok!!!
Her güne bir hamiş haberi gelir inşallaaah :)
Tebrikler, yaşasın bir hamişimiz daha vaaaar Canım sağlıkla al kucağına İnş.Kızlar hamileyim eşim telefon açmış birazdan sonuçları alcak suan degerimi bilmiyorum
İşte bu, tebrikler tatlım:) bakalım Melis mi geliyor Toprak mı? Sağlıkla gelsin meleğin.Kızlar değerim 35.26 nedir durum şoktayım şuan var demi?
Ayyyy super ya hadi bakalım saglicakla kucağına alırsın ins cmm :)Kızlar hamileyim eşim telefon açmış birazdan sonuçları alcak suan degerimi bilmiyorum
Hamilesin CNm super yaa hadi bakalım kızlar dua edin bizde biran once verelim müjdemizi :) saglicakla kuvusursun ins CNmKızlar değerim 35.26 nedir durum şoktayım şuan var demi?
Cok mutlu oldum canim. Insallah saglikla kucagina almak nasip olur. Dua et bizlere de. Bizim de bebisimiz olsunKızlar değerim 35.26 nedir durum şoktayım şuan var demi?