• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar bugün dayanamadım test yaptım çünkü 27 yaşındayım hiç göğüs ağrısı yaşamadım hiç bir adetimde ama 2 gündür sızlıyor bu yüzden test yaptım ve silik bir çizgi çıktı sonra farklı bir markadan yaptım yine çıktı tabi uzun süre tek çizgi görünce insan inanamıyor eşim de görmesine rağmen inanmadim belki kendi çizgisidir diye elimde kalan son teste de eşime yaptırdım :KK70:tabiki onda ne iz ne çizgi hicbirsey çıkmadı:KK70: yarın bat sabah adet olmazsam kan vericem dua edin bana çünkü doktorum bu ay olamaz demişti eğer varsa çok büyük süpriz olur
ben diyom mevsim değişikliği hormonlara yaradı diye canım görünüyor bişeyler yarın gene yap :KK76:

Ne zamandır istiyorsunuz CNm ? :) hadi bakaim yarın guzel haberlerle gel şimdiden Hayrli uğurlu olsun bebegin
Bu 7. Ayımızdi 3 yıllık evliyim ama hiç korunmadk dikkat ettik inşallah vardir canım bu testlere güvenemiyorum kan testinin sonucunu görmem lazım biran önce sabah olsa keşke:KK22:

Canım sonuçlar normal, hiç bir problem yok Allah a şükür.
Bi de doktordan fırça yedik, 5 ay gayet normal. Siz bu testlerle niye uğraşıyorsunuz diye :)))

Doktor boşuna kızmış bizim de 5 ay oldu ama bak sonuçlar kötü çıktı
kontrol ettirmek her zaman iyidir
Hiçbir sorun olmamasına sevindim canım
Demek ki anne olman yakındır
Hadi gözünaydın
gelsin bebişler ::)

Canim sinirden merak bırakmadılar ki... aile hakimine gittik adetin geçince gelseydin vs dedi neyse özellikle sordum bugün çıkar mi sonuc çıkar dedi kan verdik almaya gittik bayramdan sonra gel dedi dalga geçer gibi :63: artık zaten uzun bi tatil başladı ozel e gidicez ama bugünün üstüne bat i beklesem mi diye kararsizim:KK14:
Ayrıca hepinize teşekkür ederim merak edip yanımda olduğunuz icin
Ayyy canım neyse bozma moralini düşürme enerjini dediğin gibi özel hastane de yaparsın 1 saate çıkıyo sonuç

Bu 7. Ayımızdi 3 yıllık evliyim ama hiç korunmadk dikkat ettik inşallah vardir canım bu testlere güvenemiyorum kan testinin sonucunu görmem lazım biran önce sabah olsa keşke:KK22:
Bende 7.aydayim insallah rabbim benimde bu ay yuzume guler. Cok istiyorum. Gecen ay test sonuclarimda fsh biraz yuksek cikti bu ay tekrarlamami istedi doktor. Olmazsa bi daha ki ay tedaviye baslanacak ama ben dogal yolla olmasini istiyorum :110: Allahim hepimizin yuzune gulsun insallah

Homely_angel Homely_angel CNm siz esine sprmiyogram mı yaptirdiniz ? Ben bügün rahim filmi ve hormon testi sonuclarımı doktora gosterdim de benim rahim filmim ve hormonlarım gayet guzelmis eşimden istedi test oda pek istemiyor bir yıl oldu ikinci icin çalışıyoruz biraz daha bekleyelim dedi nasıl oluyor test erkeklerde ? Off ikna etmem lazım
Ama nasıl :KK51: bu arada yeni bat 7 Ekim bu ay gelse kuzum 6. Yildonumu hediyemiz olacak 11 Ekim evlilik yıldönümümüz :KK68: Oglumda 3 yaa dogum gunü 13 Ekim fkt biz 11 Ekim de kutlayacağız birde bebis haberi gelirse buyuk bir Bayram olur bize :KK71:

Back