- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.541
Ahahahahhah Allah senı ya valla bız sıyırdık iyice normal değilizBu arada kim kocasına gebelik testi yaptırır ki ahhh ah bu çocuk isteği insana herseyi yaptırıyoreşim de tek çizgiyi görünce tüh hamile değilim diye üzüldü hahaha ona da bu duyguyu yaşattım
Valla CNm resmen cizgi var yarın kesin git Dr a kan ver merak ettim :) bu arada esine test yaptırmak supersin yaaBunları da sabah yaptım alttaki daha net sanki sizce varmıdır bişey ben hala inanmıyorum da kızlar nerdesiniz biri bana bişey desiiiiiiinnnnn
ben diyom mevsim değişikliği hormonlara yaradı diye canım görünüyor bişeyler yarın gene yapKızlar bugün dayanamadım test yaptım çünkü 27 yaşındayım hiç göğüs ağrısı yaşamadım hiç bir adetimde ama 2 gündür sızlıyor bu yüzden test yaptım ve silik bir çizgi çıktı sonra farklı bir markadan yaptım yine çıktı tabi uzun süre tek çizgi görünce insan inanamıyor eşim de görmesine rağmen inanmadim belki kendi çizgisidir diye elimde kalan son teste de eşime yaptırdımtabiki onda ne iz ne çizgi hicbirsey çıkmadı yarın bat sabah adet olmazsam kan vericem dua edin bana çünkü doktorum bu ay olamaz demişti eğer varsa çok büyük süpriz olur
Alttakinde var biraz pembelik canim. Allah saglicakla dogmayi nasip etsinBunları da sabah yaptım alttaki daha net sanki sizce varmıdır bişey ben hala inanmıyorum da kızlar nerdesiniz biri bana bişey desiiiiiiinnnnn
Cok tesekkur ederim canim ya Bir de beni düşün inanip sevinmekle inanmamak arasında gidip geliyorum doktorum bu ay olmaz dedi reçete verdi tedaviye başlıycaktim bunu ummuyordumVar bacım benimki gibi ay nasıl sevindim ya aglıcam
Sabah eşim işe giderken götürücek hastaneye 2 saate kadar da çıkar sonucu hemen yazıcam haber veririmValla CNm resmen cizgi var yarın kesin git Dr a kan ver merak ettim :) bu arada esine test yaptırmak supersin yaa
Şuan bu yazdığın o kadar tuhaf bir his uyandırdı ki bende anlatamam teşekkür ederim canım inşallah beni yanıltmaz vardır bebişAlttakinde var biraz pembelik canim. Allah saglicakla dogmayi nasip etsin
Ne zamandır istiyorsunuz CNm ? :) hadi bakaim yarın guzel haberlerle gel şimdiden Hayrli uğurlu olsun bebeginŞuan bu yazdığın o kadar tuhaf bir his uyandırdı ki bende anlatamam teşekkür ederim canım inşallah beni yanıltmaz vardır bebiş
Bu 7. Ayımızdi 3 yıllık evliyim ama hiç korunmadk dikkat ettik inşallah vardir canım bu testlere güvenemiyorum kan testinin sonucunu görmem lazım biran önce sabah olsa keşkeNe zamandır istiyorsunuz CNm ? :) hadi bakaim yarın guzel haberlerle gel şimdiden Hayrli uğurlu olsun bebegin
Canım sonuçlar normal, hiç bir problem yok Allah a şükür.
Bi de doktordan fırça yedik, 5 ay gayet normal. Siz bu testlerle niye uğraşıyorsunuz diye :)))
inşallah canım isteyen herkesten hayırlı haberler bekliyoruz, tez zamanda inşallahhh :)hayırlı olsun cnm ya tebrikler :) bi günde 3 hamiş haberi maşallah Allah daha da arttırsın o listenin hepsinde hamiş yazsın inşşşş
Normal bence iki katı olmus cunkuKizlar iyi aksamlar hepinize ben carsamba funu hamis old. Öğrendim bat 15 eylüldü betahcg 83 idi.bugun tekrar kan verdim 151 olmus artis sizce normalmi ?
Aile hekimi dis gebelik olabilir degerin cok düsük dedi moralim bozukNormal bence iki katı olmus cunku
Aa oyle mı dur bakalım belli olmaz hemen moralini bozma hayirlisi olsun ins CNmAile hekimi dis gebelik olabilir degerin cok düsük dedi moralim bozuk
Ayyy canım neyse bozma moralini düşürme enerjini dediğin gibi özel hastane de yaparsın 1 saate çıkıyo sonuçCanim sinirden merak bırakmadılar ki... aile hakimine gittik adetin geçince gelseydin vs dedi neyse özellikle sordum bugün çıkar mi sonuc çıkar dedi kan verdik almaya gittik bayramdan sonra gel dedi dalga geçer gibiartık zaten uzun bi tatil başladı ozel e gidicez ama bugünün üstüne bat i beklesem mi diye kararsizim
Ayrıca hepinize teşekkür ederim merak edip yanımda olduğunuz icin
Aynen canım ya heyecanimizi anlamıyor kimseAyyy canım neyse bozma moralini düşürme enerjini dediğin gibi özel hastane de yaparsın 1 saate çıkıyo sonuç
Bende 7.aydayim insallah rabbim benimde bu ay yuzume guler. Cok istiyorum. Gecen ay test sonuclarimda fsh biraz yuksek cikti bu ay tekrarlamami istedi doktor. Olmazsa bi daha ki ay tedaviye baslanacak ama ben dogal yolla olmasini istiyorumBu 7. Ayımızdi 3 yıllık evliyim ama hiç korunmadk dikkat ettik inşallah vardir canım bu testlere güvenemiyorum kan testinin sonucunu görmem lazım biran önce sabah olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?