Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yap bence cnm. Ben olsam yaparım bi de ilk ultrason fotosunu cerceveleticem, ilk ayak izlerini asıcam duvara, ilk kıyafetlerini yıkamadan saklıcam vs vs iyice sıyırdım
ayyy bunlar benimde aklıma gelmişti :) ama gebelik testi yoktu aklımda onu da yapcam inşallah :)
darısı sana olsun inşallah canım hayırlısıyla :)

ALIN size kızlar bizim sıpaların gebelik testi kan testi ultrasonu doğumda koluna takılan künyesi Hastanedeki sepete konan Bebişin bilgileri yalnız benım buyuk oğlan karnımda amuda kalkıyodu hala aynı hiç bi değişiklik yok

Eklentiler

• image.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 69
  • image.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 72
  • image.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 67
  • image.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 68
benim de eşimde bu ay test yapıldı hız problemi çıktı %10 ama çok düşük değil heralde doktor ilaç tedavisi uygularız dedi ya da aşılama ama testi bir daha istedi bu ay yapacak ama bende de yumurta takibi yapıldı yumurtam çatlamadan söndüğünü söyledi doktor ama heryeri araştırdım çatlayan yumurta sönermiş benim rahmim biraz tuhaf bazen yumurtayı gördü doktor bazen 1 saatte zor gördü kendisi de söyledi ters dönüyor bazen rahmin çok ilginç dedi o yüzden hata yapma ihtimali yüksek bakalım 2 gün kaldı bata ben yinede umutluyum ama adet olursam ilaç tedaviye başlayacak yine olmazsa aşılama benziyor durumlarımız haberleşelim tatlım

Bu mercimek enterasan zaten ıkısındede bat gunu 350 lerdeydı bu sıpada bata 1 gun kala 45.66 çıktı enteresan

10 tane begen butonu olsa onunu da tıklardım süper ya bahsettiklerim bunlar cnm ek olarak da yapacagım seyler var da bi gelse benim de minik sıpam

Tamam canım umarım hiçbir şeye gerek kalmadan bu ay güzel haberler alırsın

Kızlar bugün hormon testi yaptirdim ve değerler yüksek çıktı hsg cektir dedi doktor tüpler kapalı olabilir dedi çok moralin bozuk başına böyle bisey gelen var mi

ohh süper, hep böyle güzel haberler gelsin. bence kız geliyor ama bakalım 8 hafta sonra öğreniriz :)

inşallah canım benim :)

hadi hayırlısı, bir de ikiz bebişler olsun ne güzel olur:)

ayyy kendim hamiş gibi sevindim ya Allah ım hayırlı bir şekilde 9 ay 10 gün geçirmeni nasip eder İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…