- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.441
Canımm hemen kosa kosa kan testi ver hamişsin gözün aydın masallahKızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu
ayyy bunlar benimde aklıma gelmişti :) ama gebelik testi yoktu aklımda onu da yapcam inşallah :)Yap bence cnm. Ben olsam yaparım bi de ilk ultrason fotosunu cerceveleticem, ilk ayak izlerini asıcam duvara, ilk kıyafetlerini yıkamadan saklıcam vs vs iyice sıyırdım
benim de eşimde bu ay test yapıldı hız problemi çıktı %10 ama çok düşük değil heralde doktor ilaç tedavisi uygularız dedi ya da aşılama ama testi bir daha istedi bu ay yapacak ama bende de yumurta takibi yapıldı yumurtam çatlamadan söndüğünü söyledi doktor ama heryeri araştırdım çatlayan yumurta sönermiş benim rahmim biraz tuhaf bazen yumurtayı gördü doktor bazen 1 saatte zor gördü kendisi de söyledi ters dönüyor bazen rahmin çok ilginç dedi o yüzden hata yapma ihtimali yüksek bakalım 2 gün kaldı bata ben yinede umutluyum ama adet olursam ilaç tedaviye başlayacak yine olmazsa aşılama benziyor durumlarımız haberleşelim tatlımEvet canım gebelik düşündüğümden beri gidiyorum takip altındayım.Eşim hazıranda ameliyat oldu hız problemı vardı.Onun için aşılama yapalım dedı rahım filmi istedi.Şükür temiz cıktı.Birkaç ay deneyın olmasza gel yumurta takibine başlayalım dedi.Bakalım bu ay esımın yenı test vermesı gerekıyor duzelıp duzelmedıgını gormek ıcın.Ama bende de sıkıntı oluştu heralde mayıstan beri ilaçsız adet olamıyorum heralde yumurtlama sıkıntısı yaşıyorum.adet olursam yumurta takibine başlıycam
amin cnm inş. sen de sağlıkla kucagına alırsın inş minik börülceniayyy bunlar benimde aklıma gelmişti :) ama gebelik testi yoktu aklımda onu da yapcam inşallah :)
darısı sana olsun inşallah canım hayırlısıyla :)
inşallah canım ya yarın da bu saate kadar bişey olmazsa test yaptır bence benim genelde sabaha karşı gelir gelenler hiç bekletmez sağolsunKıyamam canım inşallah gerçek olacak..Bende henüz tık yok bugünü sağ salim atlatırsam azcık rahatlicam
10 tane begen butonu olsa onunu da tıklardım süper ya bahsettiklerim bunlar cnm ek olarak da yapacagım seyler var da bi gelse benim de minik sıpamALIN size kızlar bizim sıpaların gebelik testi kan testi ultrasonu doğumda koluna takılan künyesi Hastanedeki sepete konan Bebişin bilgileri yalnız benım buyuk oğlan karnımda amuda kalkıyodu hala aynı hiç bi değişiklik yok
amin canım benimmmm inşallahhhh :)amin cnm inş. sen de sağlıkla kucagına alırsın inş minik börülceni
Tamam canım umarım hiçbir şeye gerek kalmadan bu ay güzel haberler alırsınçıktı %10 ama çok düşük değil heralde doktor ilaç tedavisi uygularız dedi ya da aşılama ama testi bir daha istedi bu ay yapacak ama bende de yumurta takibi yapıldı yumurtam çatlamadan söndüğünü söyledi doktor ama heryeri araştırdım çatlayan yumurta sönermiş benim rahmim biraz tuhaf bazen yumurtayı gördü doktor bazen 1 saatte zor gördü kendisi de söyledi ters dönüyor bazen rahmin çok ilginç dedi o yüzden hata yapma ihtimali yüksek bakalım 2 gün kaldı bata ben yinede umutluyum ama adet olursam ilaç tedaviye başlayacak yine olmazsa aşılama benziyor durumlarımız haberleşelim tatlım
Sabaha kadar olmazsam kan testi yaptırcam daha fazla dayanamam çünküinşallah canım ya yarın da bu saate kadar bişey olmazsa test yaptır bence benim genelde sabaha karşı gelir gelenler hiç bekletmez sağolsun
Kızlar cıktım şimdi sonuç 45.66 çıktı doktor yükselme güzel bayramdan sonra görüşelim dedi ultrasonda baktı ama bişi çıkmadı ama rahim kalınlaşmış temiz gayet dedı sağ yumurtadan olmuş dedı erkek sagdadır genelde hayırlısı artık
inşallah canım benim :)canım var mı bir gelişme benim de cumartesi bat ama dün gece 7 aydır ilk defa rüyamda bebeğimi gördüm ve emziriyordum çok heycanlandım uyanınca o kadar derinden hissettim ki içimden sütün gelişini bile hissettim hiç rüyama girmemişti bu ay olmasa bile yakındır gelmesi umutluyum
Kızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu
Kızlar bugün doktorum sonucuma baktı normalde 4500 olması gerekirken benim 6670 benimde aklıma acaba ikiz mi diye gelmedi değil çünkü benim hem ablamın hemde abimin ikiz çocukları oldu hemde normal yollarla heycan yaptım bi :)
gayet güzel canımBugun tekrar kan verdim 121.6 cikmis adet gunum yarin nasil sizce degerim
ayyy kendim hamiş gibi sevindim yaKızlar cıktım şimdi sonuç 45.66 çıktı doktor yükselme güzel bayramdan sonra görüşelim dedi ultrasonda baktı ama bişi çıkmadı ama rahim kalınlaşmış temiz gayet dedı sağ yumurtadan olmuş dedı erkek sagdadır genelde hayırlısı artık
Teşekkür ederim hepinizeınş yaniltmaz bi tuhaf oldum kesinlesince nazar boncuguyla beni de ekleyin listeye :) bu ay sayfamız cosmustu ınş hepimizin yüzü güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?