• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ALIN size kızlar bizim sıpaların gebelik testi kan testi ultrasonu doğumda koluna takılan künyesi Hastanedeki sepete konan Bebişin bilgileri yalnız benım buyuk oğlan karnımda amuda kalkıyodu hala aynı hiç bi değişiklik yok :KK47:

Çok güzeller ya, ne güzel saklamışsın. gözlerim doldu valla, inşallah biz de böyle hepsini saklarız.

kızlar ya bi şey soracam ben adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım ve olumsuz sonuç aldım, ama içimde kocaman bir ses var diyor ki hamilesin acaba erken mi yaptırdım testi diyorum umutlarımı yıkmakta istemiyorum bat 21 eylül kafam karmakarışık ne yapcam

kızlar mrb bişey sorcam benim ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor hala ama çok uzun sürmüyor böyle bi yoklayıp gdiiyor. bu normal mi sizce.

Benimde adetim 10 gun gecti iki gun once test yaptim ama cikmadi yarin kan tahlili yaptirmaya gidecegim lutfen benim icin dua edermisiniz :)
Dualarım senınle ama çıkmazsa da üzülme.ben adetden bır ay gecdı olmadım cok umutluydum ıdrar testıne ınanmadım ama kanda da neqatıv olunca kotu hıss etdım o yuzden her seye hazırlıklı ol.ınsallah kı yuzun gulecek

Kızlar tuvalete gitmeye korkar oldum
xenforo-smilies-kk70.gif

Kizlar benm adet agrisi gibi sabahlari agrim oluyo aksama dogru geciyo hala adet olmadim beyaz akintim var bu adet olacagim mi anlamina geliyo yoksa bu 5 gunluk gecikmeden umitlenmeli miyim

Bence pozıtıv cunkı neqatıvde ıkıncı cızgı olmuyor bembeyeaz kalıyor ben cokkk yaptım ondan bılıyorum o beyazı )))
Cnm en son ne zaman adet olduysan o sat. Yani son adet tarihi. Regline ne kadar var. Tahminen olacagını tarih de bat. Yani beklenen adet tarihi

Kizlar benm adet agrisi gibi sabahlari agrim oluyo aksama dogru geciyo hala adet olmadim beyaz akintim var bu adet olacagim mi anlamina geliyo yoksa bu 5 gunluk gecikmeden umitlenmeli miyim
Cnm sen daha iyi bilirsin ama iki durumda da akıntıdan bahsediyorlar nolur yap su testi ben senden daha çok merak ediyorum :) ama ilk bize söyle umutluyum senden ;)

Normalde gunlerin sasmiyorsa ve bu aralar adetin gecikmesine sebep olcak herhangi bir ilac icmediysen hersey normal ise biraz umitlenmek lazim :) benim hic 5 gun gecmedi o heyecani hic bilmiyorum :(

Back