Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu

Hamilesin git hemen kan ver
jindam sen kaçinci haftadasim bana kaç haftalik oldugum sölemedi doktor 10 gün sonra anca gözükür dedi kese keseyi görseydim birde kalp sesini şöyle bir içim rahatşasaydi hamile kalmak için o kadar ugraştık ama bu mevzular daha bunalticiyöiş

Canım ben su an 5+5 teyim 5+0 ken Lekelenmem başlayınca acile gittiğimde görmüştüm keseyi tatlım senin belki geç döllenmeyse o yüzden geç görüyor olabilirsin içini ferah tut bende çok heycanlıyım yok kesesi yok kalp sesi ama tatlı heycanlar bunlar rabbim sağlık sıhhat versin de biz dişimizi sıkariz :)

Sat 12 eylül benim 10 gün sonra gel dedi bir keseyi görseydim ne bilim içimiz rahat ederdi erken ögrenmişsin dedi 3 gün geçikmeyle ögrendim halbuki 28 ine randevu aldim inş o zamana kadar ölmem stresten

Sat 12 eylül benim 10 gün sonra gel dedi bir keseyi görseydim ne bilim içimiz rahat ederdi erken ögrenmişsin dedi 3 gün geçikmeyle ögrendim halbuki 28 ine randevu aldim inş o zamana kadar ölmem stresten
Aaa canım dur bi sakin ol :) benden sabırsızları varmış annecimmmmmm :) canım bak benim 5 eylülde adet
Olmam gerekiyordu yani aramızda 1 hafta. Varmış yani sen keseyi geç görmüş olmayacaksin canım benim bi rahatsızlığın sıkıntın yoksa içini rahat tut bebisi de germe annesi

Ay ben yapmadım bende mi yapsaydım neyse azcık daha bekleyeyım kalp atışını duyayım bebeğimin sonra yapayım
Yap bence cnm. Ben olsam yaparım bi de ilk ultrason fotosunu cerceveleticem, ilk ayak izlerini asıcam duvara, ilk kıyafetlerini yıkamadan saklıcam vs vs iyice sıyırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…