- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.421
Ultrasonla baktı Sağdaki yumurta dedı Çin takvimi kız gösteriyorne guzel cinsiyetini ogrenmek icin cin takvimine bakabilirsin coginlukla dogru cikiyor cnm Sagdan oldugunuda anliyorlar yani iyimis
Yoo gayet mantıklı cnm ben olsam ben de yapardımSırf Hatıra kalsın koyu çıksın die Çizgiler erken gebelik testi aldım yaptım manyakmıyım ben acaba
allah hayirli evlat versin canim . Gonlune gore de olur insallahUltrasonla baktı Sağdaki yumurta dedı Çin takvimi kız gösteriyor
Sen bi hamile kalsan neler neler yapican biran once al guzel haberi bizide sewindirYoo gayet mantıklı cnm ben olsam ben de yapardım
ay onu o sekilde koyu gorebilmek icin ne kadar bekliyoruz. Bnde yaparim vallaSırf Hatıra kalsın koyu çıksın die Çizgiler erken gebelik testi aldım yaptım manyakmıyım ben acaba
Ay ben yapmadım bende mi yapsaydımYoo gayet mantıklı cnm ben olsam ben de yapardım
canım bir de bişey sorucam sana31 agustosta test yaptirdigimda 38 çıktı 16 eylülde ise 10.
Bu çok büyük bir şans rose. .. Dostinex kullan insalh öbür aya hamile kalırsın. ..
Canım sanırım hamilesin bi de kan testi yaptır bize sonucu söylersin :) hayırlı olsn :)Kızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu
Kızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu
Canım ben su an 5+5 teyim 5+0 ken Lekelenmem başlayınca acile gittiğimde görmüştüm keseyi tatlım senin belki geç döllenmeyse o yüzden geç görüyor olabilirsin içini ferah tut bende çok heycanlıyım yok kesesi yok kalp sesi ama tatlı heycanlar bunlar rabbim sağlık sıhhat versin de biz dişimizi sıkariz :)Hamilesin git hemen kan ver
jindam sen kaçinci haftadasim bana kaç haftalik oldugum sölemedi doktor 10 gün sonra anca gözükür dedi kese keseyi görseydim birde kalp sesini şöyle bir içim rahatşasaydi hamile kalmak için o kadar ugraştık ama bu mevzular daha bunalticiyöiş
Canım hayırlı olsun bebiş geliyoKızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu
Canım ben su an 5+5 teyim 5+0 ken Lekelenmem başlayınca acile gittiğimde görmüştüm keseyi tatlım senin belki geç döllenmeyse o yüzden geç görüyor olabilirsin içini ferah tut bende çok heycanlıyım yok kesesi yok kalp sesi ama tatlı heycanlar bunlar rabbim sağlık sıhhat versin de biz dişimizi sıkariz :)
Aaa canım dur bi sakin ol :) benden sabırsızları varmış annecimmmmmm :) canım bak benim 5 eylülde adetSat 12 eylül benim 10 gün sonra gel dedi bir keseyi görseydim ne bilim içimiz rahat ederdi erken ögrenmişsin dedi 3 gün geçikmeyle ögrendim halbuki 28 ine randevu aldim inş o zamana kadar ölmem stresten
Hahah aynen tatlım ya sanırım tımarhaneye yatırıcaklar beni dogan buzağılara bile aglıyorm sevinçtenSen bi hamile kalsan neler neler yapican biran once al guzel haberi bizide sewindir
Yap bence cnm. Ben olsam yaparım bi de ilk ultrason fotosunu cerceveleticem, ilk ayak izlerini asıcam duvara, ilk kıyafetlerini yıkamadan saklıcam vs vs iyice sıyırdımAy ben yapmadım bende mi yapsaydımneyse azcık daha bekleyeyım kalp atışını duyayım bebeğimin sonra yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?