• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yok tatlım 178.3 mlu yazıyor. Benim ilk hamileligimde 1496 idi ve günüm 1 gün geçmişti. Yine 1 gün gece gidip yaptırdım 178.3 yazıyor. Iki sini kıyaslayinca aradaki fark çok ama. Kimyasal gebelik felan olur mu hiç bilmiyorum.
Doktorum çok yoğun girseydim aradan alabilirdi belki ama kizkardesim ki ıkiz kız kardeşim benim onu hastaneden çıkarıyoruz tatlım
Bayramdan sonraki ilk pzt ye gün alicam...
canım Allah kız kardeşine sabır versin senin bebeğinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
canım sana tavsiyem bi öncekiyle kıyaslama hiç her gebelik kendine has ben kimyasal gebelik geçirdim hep kendimi o halimle kıyasladım sen benim gibi yapma bunu güzelce yaşa inşallah sağlıklı bi şekilde

Yok tatlım 178.3 mlu yazıyor. Benim ilk hamileligimde 1496 idi ve günüm 1 gün geçmişti. Yine 1 gün gece gidip yaptırdım 178.3 yazıyor. Iki sini kıyaslayinca aradaki fark çok ama. Kimyasal gebelik felan olur mu hiç bilmiyorum.
Doktorum çok yoğun girseydim aradan alabilirdi belki ama kizkardesim ki ıkiz kız kardeşim benim onu hastaneden çıkarıyoruz tatlım
Bayramdan sonraki ilk pzt ye gün alicam...
Canim her gebelik bir olmuyor oglumda adetime 6 gun kala 0.295 cikti suanki adetime 5 gun kala 24.40 adet gunum yarin ama kan testim bugun 121.60 cikti gonlunu ferah tut kardesine cok gecmis olsun
maşallah :nazar: gayet güzel gidiyor canım
Sagol canim allah herkese nasip etsin insallah

Çok haklisin jindam ancak insan ister istemez sıkıntıya sokuyor kendini. Ben birsey dqha söylemek isterim. 3 ay önce ilk Bebeğimi kaybetmenin tedirginliği ile çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle. 3 ay boyunca olmadı. Ağustos ayında tüm hamilelik belirtilerini yaşattım kendime. O kadar ki test pozitif sonuç verdi ancak ben hamile değildim
Burada hep derler ya korundum ama hamile kaldım diyenlere sasiyorum. .. ben 3 aydır bu türden yazılar okuyunca sinir oluyordum. Sonra agustos ayında ovulasyon zamanından 1 gün sonra hocama gitmeye karar verdim. Hocam dünü değerlendirdiniz mi dedi Hayır dedim. Bugünü bi değerlendirin dedi. Tek gün. Neyse Prl ve TSH istedi. Iki si de yüksek çıktı. Dostinex e başladık. Hocam Prl dusmezse hamile kalamazsin ama ilginç ki senin yumurta catliyor dedi. Ben ovulasyon gününü degerlendiremedik diye çok uzulmustum. Aman napalim dedim ve mümkün olduğunca oluruna biraktim.

Çok uzattım ama, demek istediğim şu ki, takmayın diyemem ben de çok takiyorum ancak biraz daha Relax olun... zaten is hamile kalmakta da bitmiyor ne yazikki. ...

Homely_angel Homely_angel bir an önce adet olabilsem de ben de ekim grubuna eklenebilsem.Böyle giderse anca kasım grubuna kalırım :KK43:
bnde gelicem ekim grubuna . Bu aydan cok ekim ya da kasimda kalabilmeyi istiyorum esimin sezonluk isi acisindan isimize oyle geliyor. Yoksa o olmadan dogurmak cok uzer bni. Hayirlisi bakalim. Dun doktora gittim kizlar 4,5 cm cikolata kistim vardi o engel mi acaba diye. Goremediler bile kisti kuculmus. Sanirim hamile kalmam icin bir engel yok. Folik asite de basladim insallah onumuzdeki aylardan umutluyum:KK49:

Kızlar yarın bat günüm ve şu an ne hamilelik ne de adet belirtisi var.heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim.
canım var mı bir gelişme benim de cumartesi bat ama dün gece 7 aydır ilk defa rüyamda bebeğimi gördüm ve emziriyordum çok heycanlandım uyanınca o kadar derinden hissettim ki içimden sütün gelişini bile hissettim hiç rüyama girmemişti bu ay olmasa bile yakındır gelmesi umutluyum

Çok haklisin jindam ancak insan ister istemez sıkıntıya sokuyor kendini. Ben birsey dqha söylemek isterim. 3 ay önce ilk Bebeğimi kaybetmenin tedirginliği ile çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle. 3 ay boyunca olmadı. Ağustos ayında tüm hamilelik belirtilerini yaşattım kendime. O kadar ki test pozitif sonuç verdi ancak ben hamile değildim
Burada hep derler ya korundum ama hamile kaldım diyenlere sasiyorum. .. ben 3 aydır bu türden yazılar okuyunca sinir oluyordum. Sonra agustos ayında ovulasyon zamanından 1 gün sonra hocama gitmeye karar verdim. Hocam dünü değerlendirdiniz mi dedi Hayır dedim. Bugünü bi değerlendirin dedi. Tek gün. Neyse Prl ve TSH istedi. Iki si de yüksek çıktı. Dostinex e başladık. Hocam Prl dusmezse hamile kalamazsin ama ilginç ki senin yumurta catliyor dedi. Ben ovulasyon gününü degerlendiremedik diye çok uzulmustum. Aman napalim dedim ve mümkün olduğunca oluruna biraktim.

Çok uzattım ama, demek istediğim şu ki, takmayın diyemem ben de çok takiyorum ancak biraz daha Relax olun... zaten is hamile kalmakta da bitmiyor ne yazikki. ...
benim de senin gibi prolaktinim yüksek çıkmasına rağmen yumurtam çatlıyor canım. ben de dostınex kullanıyorum şimdi.
senin kaç çıktı prolaktinin?

aynen canım dediğine kesinlikle katılıyorum insan takıntı haline getirdiklerine daha zor ulaşıyor rahat olmak lazım dediğin gibi hamile kalmakla da bitmiyor sıkıntılarda mutluluklarda bizim için yeter ki rabbim bize mutlu günde şükretmeyi sıkıntılı günde de sabretmeyi nasip etsin bu çok önemli kız kardeşinde en kısa zamanda kendini toparlar inşallah cnım...

doktora gidiyor musun canım bir tedavi uyguluyor mu? bana önümüzdeki ay başlayacakmış benim de 7 oldu
Evet canım gebelik düşündüğümden beri gidiyorum takip altındayım.Eşim hazıranda ameliyat oldu hız problemı vardı.Onun için aşılama yapalım dedı rahım filmi istedi.Şükür temiz cıktı.Birkaç ay deneyın olmasza gel yumurta takibine başlayalım dedi.Bakalım bu ay esımın yenı test vermesı gerekıyor duzelıp duzelmedıgını gormek ıcın.Ama bende de sıkıntı oluştu heralde mayıstan beri ilaçsız adet olamıyorum heralde yumurtlama sıkıntısı yaşıyorum.adet olursam yumurta takibine başlıycam

Kızlar cıktım şimdi sonuç 45.66 çıktı doktor yükselme güzel bayramdan sonra görüşelim dedi ultrasonda baktı ama bişi çıkmadı ama rahim kalınlaşmış temiz gayet dedı sağ yumurtadan olmuş dedı erkek sagdadır genelde hayırlısı artık
ne guzel cinsiyetini ogrenmek icin cin takvimine bakabilirsin coginlukla dogru cikiyor cnm Sagdan oldugunuda anliyorlar yani iyimis:KK57:

benim de senin gibi prolaktinim yüksek çıkmasına rağmen yumurtam çatlıyor canım. ben de dostınex kullanıyorum şimdi.
senin kaç çıktı prolaktinin?

31 agustosta test yaptirdigimda 38 çıktı 16 eylülde ise 10.

Bu çok büyük bir şans rose. .. Dostinex kullan insalh öbür aya hamile kalırsın. ..

canım var mı bir gelişme benim de cumartesi bat ama dün gece 7 aydır ilk defa rüyamda bebeğimi gördüm ve emziriyordum çok heycanlandım uyanınca o kadar derinden hissettim ki içimden sütün gelişini bile hissettim hiç rüyama girmemişti bu ay olmasa bile yakındır gelmesi umutluyum
Kıyamam canım inşallah gerçek olacak..Bende henüz tık yok bugünü sağ salim atlatırsam azcık rahatlicam

31 agustosta test yaptirdigimda 38 çıktı 16 eylülde ise 10.

Bu çok büyük bir şans rose. .. Dostinex kullan insalh öbür aya hamile kalırsın. ..
amin canım inşallah...
ben de ağustosta ölçtürdüm, prl 25
tsh 2.84 çıktı canım
tsh için ilaca gerek yok dedi

Back