• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu

Eklentiler

• 20150917_141611.jpg
    20150917_141611.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu

Hamilesin git hemen kan ver :KK200:
jindam sen kaçinci haftadasim bana kaç haftalik oldugum sölemedi doktor 10 gün sonra anca gözükür dedi kese keseyi görseydim birde kalp sesini şöyle bir içim rahatşasaydi hamile kalmak için o kadar ugraştık ama bu mevzular daha bunalticiyöiş :110:

Hamilesin git hemen kan ver :KK200:
jindam sen kaçinci haftadasim bana kaç haftalik oldugum sölemedi doktor 10 gün sonra anca gözükür dedi kese keseyi görseydim birde kalp sesini şöyle bir içim rahatşasaydi hamile kalmak için o kadar ugraştık ama bu mevzular daha bunalticiyöiş :110:
Canım ben su an 5+5 teyim 5+0 ken Lekelenmem başlayınca acile gittiğimde görmüştüm keseyi tatlım senin belki geç döllenmeyse o yüzden geç görüyor olabilirsin içini ferah tut bende çok heycanlıyım yok kesesi yok kalp sesi ama tatlı heycanlar bunlar rabbim sağlık sıhhat versin de biz dişimizi sıkariz :)

Canım ben su an 5+5 teyim 5+0 ken Lekelenmem başlayınca acile gittiğimde görmüştüm keseyi tatlım senin belki geç döllenmeyse o yüzden geç görüyor olabilirsin içini ferah tut bende çok heycanlıyım yok kesesi yok kalp sesi ama tatlı heycanlar bunlar rabbim sağlık sıhhat versin de biz dişimizi sıkariz :)

Sat 12 eylül benim 10 gün sonra gel dedi bir keseyi görseydim ne bilim içimiz rahat ederdi erken ögrenmişsin dedi 3 gün geçikmeyle ögrendim halbuki 28 ine randevu aldim inş o zamana kadar ölmem stresten

Sat 12 eylül benim 10 gün sonra gel dedi bir keseyi görseydim ne bilim içimiz rahat ederdi erken ögrenmişsin dedi 3 gün geçikmeyle ögrendim halbuki 28 ine randevu aldim inş o zamana kadar ölmem stresten
Aaa canım dur bi sakin ol :) benden sabırsızları varmış annecimmmmmm :) canım bak benim 5 eylülde adet
Olmam gerekiyordu yani aramızda 1 hafta. Varmış yani sen keseyi geç görmüş olmayacaksin canım benim bi rahatsızlığın sıkıntın yoksa içini rahat tut bebisi de germe annesi :-)

Ay ben yapmadım bende mi yapsaydım :rolleyes:neyse azcık daha bekleyeyım kalp atışını duyayım bebeğimin sonra yapayım :-)
Yap bence cnm. Ben olsam yaparım bi de ilk ultrason fotosunu cerceveleticem, ilk ayak izlerini asıcam duvara, ilk kıyafetlerini yıkamadan saklıcam vs vs iyice sıyırdım ;)

Back