- 13 Temmuz 2015
- 177
- 210
- 23
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.461
kan testi yaptır canım ikinci çizgin gayet görünür çıkmışKızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu
ALIN size kızlar bizim sıpaların gebelik testi kan testi ultrasonu doğumda koluna takılan künyesi Hastanedeki sepete konan Bebişin bilgileri yalnız benım buyuk oğlan karnımda amuda kalkıyodu hala aynı hiç bi değişiklik yok
Eki Görüntüle 1634498 Ahahahahah napim ya değer düşük die hep silik çıkıyordu kocam bile diyodu nerde bu çizgi die al dicem sana çizgi[/QUOT
Rabbım sizede nasip etsin canım benım inşÇok güzeller ya, ne güzel saklamışsın. gözlerim doldu valla, inşallah biz de böyle hepsini saklarız.
Valla su Satla batıbır turlu cozemedımcnm o sat olmasin (son adet tarihi) bat ise beklenen adet tarihi
Tebrıklerrr Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınHadi guzel haberle gel insallahh ben bugun guzel haberimi aldim cok mutluyum sanirim saglikli bir bebisim.olacak insallahhh
Dualar senınlecanım olur mu görmemek, dualar tüm bebişlerimizle. bize güzel haberlerle dön inşallah.
Dualarım senınle ama çıkmazsa da üzülme.ben adetden bır ay gecdı olmadım cok umutluydum ıdrar testıne ınanmadım ama kanda da neqatıv olunca kotu hıss etdım o yuzden her seye hazırlıklı ol.ınsallah kı yuzun gulecekBenimde adetim 10 gun gecti iki gun once test yaptim ama cikmadi yarin kan tahlili yaptirmaya gidecegim lutfen benim icin dua edermisiniz :)
Bence pozıtıv cunkı neqatıvde ıkıncı cızgı olmuyor bembeyeaz kalıyor ben cokkk yaptım ondan bılıyorum o beyazı )))Kızlar yardım edin bata 3gun var certain erken gebelik testi yaptim 5dkda sonuc bu
Inşallah canimBence pozıtıv cunkı neqatıvde ıkıncı cızgı olmuyor bembeyeaz kalıyor ben cokkk yaptım ondan bılıyorum o beyazı )))
Cnm en son ne zaman adet olduysan o sat. Yani son adet tarihi. Regline ne kadar var. Tahminen olacagını tarih de bat. Yani beklenen adet tarihiBence pozıtıv cunkı neqatıvde ıkıncı cızgı olmuyor bembeyeaz kalıyor ben cokkk yaptım ondan bılıyorum o beyazı )))
Cnm sen daha iyi bilirsin ama iki durumda da akıntıdan bahsediyorlar nolur yap su testi ben senden daha çok merak ediyorum :) ama ilk bize söyle umutluyum sendenKizlar benm adet agrisi gibi sabahlari agrim oluyo aksama dogru geciyo hala adet olmadim beyaz akintim var bu adet olacagim mi anlamina geliyo yoksa bu 5 gunluk gecikmeden umitlenmeli miyim
Ayenn cnm bizde 1 senedir evliyiz 4 aydir deniuoruz bakalmDaha 24 yaşındayım ve 2. Denemem yumurta takibi için erken ve daha 5 aylık ewli yim o yüzden uzulme dim ama inşallah bi daha ki aya hamile kalırız
Ya galiba ben negatifi gorup yikilmaktan korkuyorum cunku her tuvalette seviniyorum idrarda cikmasadaCnm sen daha iyi bilirsin ama iki durumda da akıntıdan bahsediyorlar nolur yap su testi ben senden daha çok merak ediyorum :) ama ilk bize söyle umutluyum senden
Normalde gunlerin sasmiyorsa ve bu aralar adetin gecikmesine sebep olcak herhangi bir ilac icmediysen hersey normal ise biraz umitlenmek lazim :) benim hic 5 gun gecmedi o heyecani hic bilmiyorumKizlar benm adet agrisi gibi sabahlari agrim oluyo aksama dogru geciyo hala adet olmadim beyaz akintim var bu adet olacagim mi anlamina geliyo yoksa bu 5 gunluk gecikmeden umitlenmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?