• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Arkadaslar kizkardesim doğumunun yaptı sağlık durumu iyi, psikolojisi haliyle çok bozuk. Bebeğimizi gördük Allahım böyle güzel bir bebek olamaz. Allah rahmet eylesin minigimize. Destekleriniz dualariniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden.

Bu arada nasıl bir şey bilemiyorum ama biliyorsunuz prolaktin ve TSH değerlerim yüksekti ve ilac kullaniyordum. Sizler ilaç kullanırken hamile olma ihtimaline karşı bu ay TSH, prolaktin ve beta hcg testleri yaptirmami tavsiye etmiştiniz.
TSH 3.97 den 3.30 a düşmüş. Prl 38 den 10 a düşmüş ve beta hcg sonucu 178. ..
Sanırım ben hamile yim :KK61:
178 mi 1.78 degil dimi cnm ? E hayirli olsun cnm size moral olsun diye surprizle gelmis iste idrar testi fln da yap cnm. Sonuclarini doktora gostermedin mi?

Günaydın kızlar doktordan geldik
Bebeğimizı göremedik daha yine keseyi gördük doktorum kan değerimi de beğendi Lekelenme de ilaca devam ama progestanı fitil olarak kullancam da bu şekilde kullanAn var mı aranızda

Günaydın kızlar doktordan geldik
Bebeğimizı göremedik daha yine keseyi gördük doktorum kan değerimi de beğendi Lekelenme de ilaca devam ama progestanı fitil olarak kullancam da bu şekilde kullanAn var mı aranızda
Canim ben kullandim daha once fitili aksamlari almani tavsiye ederim bulanti yapabilir fitili koyduktan sonra yarim saat yat gecmis olsun

178 mi 1.78 degil dimi cnm ? E hayirli olsun cnm size moral olsun diye surprizle gelmis iste idrar testi fln da yap cnm. Sonuclarini doktora gostermedin mi?

Yok tatlım 178.3 mlu yazıyor. Benim ilk hamileligimde 1496 idi ve günüm 1 gün geçmişti. Yine 1 gün gece gidip yaptırdım 178.3 yazıyor. Iki sini kıyaslayinca aradaki fark çok ama. Kimyasal gebelik felan olur mu hiç bilmiyorum.
Doktorum çok yoğun girseydim aradan alabilirdi belki ama kizkardesim ki ıkiz kız kardeşim benim onu hastaneden çıkarıyoruz tatlım
Bayramdan sonraki ilk pzt ye gün alicam...

Back