- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.381
İnsallah iyi cikar canim uzulme dualarimiz seninleBeni nie görmüyonuz umarım iyi çıkar herşey dua edin
cnm o sat olmasin (son adet tarihi) bat ise beklenen adet tarihiBenı de ilave edın Bat 26 ağustos
Uzulme cnm bu ay yumurta takinine git baklim
İns ekime kaliriz
Ben kimyasalı bile göremedim 9 aydırBenimde ole canim cnk bende iki kere ust uste kimyasal dusuk oldu 7.78 biri biiride 6.45 ikisde olumsuz gitti
Sen ne yaptin canimmmOğlunda ne yemiştin tatlımı ekşimi
Doktordayım şuanSen ne yaptin canimmm
Hadi guzel haberle gel insallahh ben bugun guzel haberimi aldim cok mutluyum sanirim saglikli bir bebisim.olacak insallahhhDoktordayım şuan
Maşallah size canım çok sevindim darısı bana olsun inşHadi guzel haberle gel insallahh ben bugun guzel haberimi aldim cok mutluyum sanirim saglikli bir bebisim.olacak insallahhh
178 mi 1.78 degil dimi cnm ? E hayirli olsun cnm size moral olsun diye surprizle gelmis iste idrar testi fln da yap cnm. Sonuclarini doktora gostermedin mi?Arkadaslar kizkardesim doğumunun yaptı sağlık durumu iyi, psikolojisi haliyle çok bozuk. Bebeğimizi gördük Allahım böyle güzel bir bebek olamaz. Allah rahmet eylesin minigimize. Destekleriniz dualariniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden.
Bu arada nasıl bir şey bilemiyorum ama biliyorsunuz prolaktin ve TSH değerlerim yüksekti ve ilac kullaniyordum. Sizler ilaç kullanırken hamile olma ihtimaline karşı bu ay TSH, prolaktin ve beta hcg testleri yaptirmami tavsiye etmiştiniz.
TSH 3.97 den 3.30 a düşmüş. Prl 38 den 10 a düşmüş ve beta hcg sonucu 178. ..
Sanırım ben hamile yim
Amin insallah yarin yapacaktim ama esim sabah erken gidecek diye sabahtan gidip verdim kan seninki kacta cikacakkMaşallah size canım çok sevindim darısı bana olsun inş
Canim ben kullandim daha once fitili aksamlari almani tavsiye ederim bulanti yapabilir fitili koyduktan sonra yarim saat yat gecmis olsunGünaydın kızlar doktordan geldik
Bebeğimizı göremedik daha yine keseyi gördük doktorum kan değerimi de beğendi Lekelenme de ilaca devam ama progestanı fitil olarak kullancam da bu şekilde kullanAn var mı aranızda
1 saate cıkıcak dok bi Görünucem onu bekliyorumAmin insallah yarin yapacaktim ama esim sabah erken gidecek diye sabahtan gidip verdim kan seninki kacta cikacakk
Çok teşekkür ederim canımmCanim ben kullandim daha once fitili aksamlari almani tavsiye ederim bulanti yapabilir fitili koyduktan sonra yarim saat yat gecmis olsun
Güzel haberlerle gel cnm inş1 saate cıkıcak dok bi Görünucem onu bekliyorum
178 mi 1.78 degil dimi cnm ? E hayirli olsun cnm size moral olsun diye surprizle gelmis iste idrar testi fln da yap cnm. Sonuclarini doktora gostermedin mi?
Lekelenme geliyo cnm ümitsizim bu ay bakalım ekime bni de dahil et nereye gidersen :)Homely_angel
Kuzu yedim kırmızı kartı uzuldun mu diye sor huc uzulme dim tatlım gayet iyiyimHomely_angel
Beni nie görmüyonuz umarım iyi çıkar herşey dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?