- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh canım ya neyse demekki hayırlısı değilmiş bizim için inşallah ekimde güzel haber alırızKan sonucum için aradım ve maalesef bu ay da boş geçti ekim grubu açılınca beni de alın kızlar
inş cnm şifa olsun Allah'ım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Hala hastanedeyiz ve suni sancı verilmesini bekliyoruz. Bizlerden kan alıyorlar
Doğum ne zaman olacak acaba? Araştırma hastaneleri iyi güzel de bilgi verilmesi konusunda çok eksikler maalesef
Vücut isimi ölcmedim dereceyle ben öyle hissediyordum. Göğüslerde biraz belirgin evet mavi damarlar.Vct ısıni hergun olctn mü ve sbhmı olctn bide gogsund mavi damarlar belrgnlstmi
Tesekkur ederim:)Hayırlı olsun canım benim rabbim kucağına versin :)
oldu canım ya ofkaç gün geciktin canım sen 2 hafta oldu mu?
Tesekkurler darisi tüm bekleyenlerin başinaHayırlı olsun yani annemiz, sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah
Tesekkuerler :)Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
yani 2 hfta gecikti demek istedim:)Tesekkurler darisi tüm bekleyenlerin başina
Bir kacgun sonra yaptircm cnmKan testi yaptırmış mıydın? ya da doktora gittin mi?
bnmde oyle olcak cnm saglik olsun napalim gerci daha bata var da bnde eminim.Kan sonucum için aradım ve maalesef bu ay da boş geçti ekim grubu açılınca beni de alın kızlar
tebrik ederim cnm allah kucagina almayi nasip etsinTest sonucu cikti hamismisim cok mutluyum :) Allah saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Bekleyen herkese de bu haberi duyurtsun.
Resım at cnmKzlar adtme 4 gun var predctor test yaptm beyaz hayalet czgyi gordum esimd gordu ama o onun altnda olan czg olblr dyo
hayırlı olsun canımm :)Kızlar hamileyimmmm
Saol canımhayırlı olsun canımm :)