• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum.sizce ikinci cizgi yeterli koyulukta mi.yumurtlama olacak mi daha beklemem gerekiyor mu :confused:

Eklentiler

• 20150916_170519.jpg
    20150916_170519.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 63
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Hala hastanedeyiz ve suni sancı verilmesini bekliyoruz. Bizlerden kan alıyorlar
Doğum ne zaman olacak acaba? Araştırma hastaneleri iyi güzel de bilgi verilmesi konusunda çok eksikler maalesef

Basiniz sagolsun allah yardımcınız olsun bişe soracam 2 li 3lu tarama testleri normal miydi yani annenin en son kontrolünde hersey normal miydi akraba ewliliginde falan da oluyo
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Hala hastanedeyiz ve suni sancı verilmesini bekliyoruz. Bizlerden kan alıyorlar
Doğum ne zaman olacak acaba? Araştırma hastaneleri iyi güzel de bilgi verilmesi konusunda çok eksikler maalesef

Kan sonucum için aradım ve maalesef bu ay da boş geçti ekim grubu açılınca beni de alın kızlar :KK55:
bnmde oyle olcak cnm saglik olsun napalim gerci daha bata var da bnde eminim.

Test sonucu cikti hamismisim cok mutluyum :anneadayı::) Allah saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Bekleyen herkese de bu haberi duyurtsun.
tebrik ederim cnm allah kucagina almayi nasip etsin

Back