Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım bu ay gögüslerim şişti ve de acıyor normalde kilo alınca olurdu ama kilo almadım bi de adetime 10 gün kala başladı şişlik bu da beni umutlandırdı
belirti var mi canim ? Bnm de 22 gibi adet olcakmisim gibi karnim agriyor arada. Adet duzensizligim var arada bir ayda iki kere adet oluyorum gene oyle mi olcak diye bekliyorum[/QUOT

Hayırlısı canım, biliyorum her şeyin zamanı var ama şu an içim bi garip. Oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Umarım sizlerden iyi sonuçlar gelir de ben bir daha ki ayı beklerim.

Canım bende çıksaydı umutlanırdım hemen kan testi verirdim

a

Canım henüz bat geçmediği için acele edip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum Bat günü gelmezse kan testine giderim diyorum ama bilemiyorum da kafam çok karıştı 7 aydır negatif gördüğüm için şu an garip geliyor, bilemedim napsam...

Kızlar şimdi bir sitede okudum kanda gebelik testi ilişkiden bir hafta sonra yapılabilir diyor yumurtlama günüm 7 siydi cuma günü kan versem mi

Hayırlısı canım, biliyorum her şeyin zamanı var ama şu an içim bi garip. Oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Umarım sizlerden iyi sonuçlar gelir de ben bir daha ki ayı beklerim.
uzulme cnm hormonlardan o aglamak istemen bnde de hep oluyo. Kucuk seyleri abartip agliyorum. Herseyin hayirlisi olsun insallah

Ama idrarında bile çift çizgi varsa kanda hayli hayli çıkar

canım benim ne olur üzülme
Ben ne yapayım ozaman
Belki forumdaki herkesin hamileliğini göreceğim
Senin umudun en azından 1 ay sonrası
Benimkinde ise belki de siz bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız
Lütfen üzülme sen herkese uğur getirdin
bak hamişler ne kadar çoğaldı bu ay
inşallah sonraki ay da senin olur
hem belki yerleşme kanamasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…