- 11 Eylül 2015
- 843
- 419
- 23
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.101
Yok kuzu ben hamis değilim o totem gibi bişe :)
belirti var mi canim ? Bnm de 22 gibi adet olcakmisim gibi karnim agriyor arada. Adet duzensizligim var arada bir ayda iki kere adet oluyorum gene oyle mi olcak diye bekliyorum[/QUOT
ne zamandir karnin agriyor yumurtlama sonrasi agrin olmus muydu?14 eylülde canım. İnşallah yaa. Karnım aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor. Bu normal mi tecrübeli anneler.
Umarım senin ki başlamaz. Ben ağrı varken umudumu kaybetmemiştim, taki pembeliği görene kadarBnm de ağrıyo ha oldum ha olacam tuvalete tasindim bugünden beri
aKizlar Merhaba,
Yardimlariniza ihtiyacim varPredictor erken gebelik testi yaptim az once, bat'ima 3 gun var. Fotograflarini ekledim, sizce birsey var mi? Simdiden cok tesekkür ederim...
Hayırlısı canım, biliyorum her şeyin zamanı var ama şu an içim bi garip. Oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Umarım sizlerden iyi sonuçlar gelir de ben bir daha ki ayı beklerim.Ah canım benim anlıyorum seni benim de 19 u ama şimdiden sivilceler çıktı bile bu ay evlilik yıldönümüm ve bayram diye çok istemiştim ama bizimkiler galiba çok Nazlı çıktı ilk defa test bile yapmadım bu ay çünkü hiç bi belirtim yok inşallah önümüzdeki ay bizim de bebişlerimiz bize süpriz yapacak
tebrikler cnm gorunuyor ikinci cizgi . Bu eylul ne bereketli aymis boyleKizlar Merhaba,
Yardimlariniza ihtiyacim varPredictor erken gebelik testi yaptim az once, bat'ima 3 gun var. Fotograflarini ekledim, sizce birsey var mi? Simdiden cok tesekkür ederim...
tebrikler cnm gorunuyor ikinci cizgi . Bu eylul ne bereketli aymis boyleKizlar Merhaba,
Canım bende çıksaydı umutlanırdım hemen kan testi verirdim
a
tebrikler cnm gorunuyor ikinci cizgi . Bu eylul ne bereketli aymis boyle
uzulme cnm hormonlardan o aglamak istemen bnde de hep oluyo. Kucuk seyleri abartip agliyorum. Herseyin hayirlisi olsun insallahHayırlısı canım, biliyorum her şeyin zamanı var ama şu an içim bi garip. Oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Umarım sizlerden iyi sonuçlar gelir de ben bir daha ki ayı beklerim.
bir haftam daha var canim beklemedeyimCanım çok teşekkür ederim :) sen de çift çizgiyi gördün mü yoksa beklemede misin?
Ama idrarında bile çift çizgi varsa kanda hayli hayli çıkarCanım henüz bat geçmediği için acele edip hayal kırıklığına uğramak istemiyorumBat günü gelmezse kan testine giderim diyorum ama bilemiyorum da kafam çok karıştı 7 aydır negatif gördüğüm için şu an garip geliyor, bilemedim napsam...
Hayırlısı canım, biliyorum her şeyin zamanı var ama şu an içim bi garip. Oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Umarım sizlerden iyi sonuçlar gelir de ben bir daha ki ayı beklerim.
Canım benimde aynı belirtilerim vardı ama ne yazıkki bugün hasta oldum :-(Canım son bir haftadır goguslerimde asırı dolgunluk ve sol kasığımda sürekli bi ağrı vardı sol ayagım bile agrımaya baslamıstı sabahlarıda bas dönmem olmustu bikaç gün
Haklısın :) Yarın işten izin alabilirsem bi ara gideyim, çok teşekkürlerAma idrarında bile çift çizgi varsa kanda hayli hayli çıkar
Ayy hadi sen de hayırlı haberlerle inşallah :)bir haftam daha var canim beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?