• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hayırlısı canım, biliyorum her şeyin zamanı var ama şu an içim bi garip. Oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Umarım sizlerden iyi sonuçlar gelir de ben bir daha ki ayı beklerim.
aaaa olmuyo ama..biz her ay üzerimize düşeni yapıcaz gerisini allaha bırakıcaz.demirden korkan trene biner mi??başlarken ilk aylar negatifleri göreceğimizi biliyorduk az çok. ama ilk işimiz bu topici kapatmak olmalı:)yahu girmeyeceğim diyorum.yine de merak ediyorum acaba kızlar ne yaptı.yeni bi hamiş haberi var mı falan.daha az düşünerek ve tevekkül ederek olacak inşallah bu iş.

Hadi ya üzüldüm canım ben 4 aydır bi sşeyler bulup umutlaniyorum bu ay ki umudum da göğüslerim di sanırsam bu ayı da boş geçirecem
Canım bende öyle 6 aydır ama bu ay ilk defa 4 gün gecikti yumurtlamadan sonra kasık agrim oldu bacagim kasildi göğüsleri sisti ama 3 tane test yaptım hep negatif ve sonunda hastalandim çok umutlanmistim :KK42: ama inşallah senin böyle olmaz

canım benim hepiniz öylesiniz. iyi ki buluştuk, bebişten haberler ver bize. bizler de teyzesi sayılırız :KK68:benim bu aydan ümitler azaldı canım. tüm belirtiler başladı, akşama regl olurum.
Bende de belirtiler başlamıştı. Umudunu kesme lütfen . Ben ve bebisim yanindayiz teyzesi. Azimle devammm

ya ben doktora gitmedim anca 28 randevu aldim hemde özel hastahane doktorundna dolayi yarin başka bit hastahaneye böle bi bakmaya m gitsem ne bilim ya güvenişir birine gitmek istedim bu kadar da bekleme dediler gideyim o zaman dimi :/ bak senin 4 haftalik bu deger benimki kaç haftalik acaba :/
Git tabi tatlim neden bekliyorsun o kadar ki. Haber ver bizeeee

Arkadaslar slm ben dün katlmstm aranıza bu gün hastaneye gittiğimde de yanlış tahlil sonucu olmasına rağmen düşük yapmam için ilaç verdi doktor çok sinirlendim 5 defa kan aldılar ama eski kan sonucuma bakıp bebek oluşmaz dedi ve tarlusal verdi ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:
Cok üzüldüm canim benim. Bu konuyla ilgili hic bie bilgim yok benim. Baska bi hastaneye git baska doktora sor

canım benim ne olur üzülme
Ben ne yapayım ozaman
Belki forumdaki herkesin hamileliğini göreceğim
Senin umudun en azından 1 ay sonrası
Benimkinde ise belki de siz bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız
Lütfen üzülme sen herkese uğur getirdin
bak hamişler ne kadar çoğaldı bu ay
inşallah sonraki ay da senin olur
hem belki yerleşme kanamasıdır

Kesinlikle her cümlene katılıyorum canım, çok haklısın. Ama çok ümitliymişim bu ay, onu anladım. O yüzden de biraz zayıf karşıladım. Her ihtimale karşı yarın eşim de testleri yaptıracak. Önlemimizi alalım istedik.

bu başligin sahıbınede en kısa zamanda allahım nasip etsin inşallah gerisinden gelenlerede gönülden dua ediyorum .

Benım kese gözükmüşmüdür arkadaşlar ya yarin doktora gidecegim alttan muayne olmak istemiyorum nolur ne olmaz diye şimdi benim bebegim karindan gözükürmü acep

Bende de belirtiler başlamıştı. Umudunu kesme lütfen . Ben ve bebisim yanindayiz teyzesi. Azimle devammm
Yerim ben onu, büyümüş hallerini ve fotolarını bekliyoruz :) Umudum devam ediyordu da canım, tuvalete gidince pembelikler var peçetede. Hayırlısı bakalım, benim genelde her istediğim biraz gecikmeli olur :)

bu başligin sahıbınede en kısa zamanda allahım nasip etsin inşallah gerisinden gelenlerede gönülden dua ediyorum .

Benım kese gözükmüşmüdür arkadaşlar ya yarin doktora gidecegim alttan muayne olmak istemiyorum nolur ne olmaz diye şimdi benim bebegim karindan gözükürmü acep

Âmin canım benim, sizlerin dualarınızın da yardımıyla gelecek hepimizin bebişi inşallah :) acaba diyorum bu başlık da hamile kalmış anneciklerimizi yeni bir başlık mı açsam? Sonra ben ve diğer kızlar da geliriz. Ne dersiniz?

Selam kızlar
Rabbim isteyen herkese hayırli evlat nasip eylesin inşallah
Benim bir oğlum var 17 aylık bizde geri çekme yöntemi ile korunuyoruz. geçen ay 26. Gün adet oldum yani dundu bat bugun27. Gün gelmedi henüz ve aşırı bel ağrım oldu sol kasigimdan bacağa vuran ağrım oldu. Bugün adet belirtilerim hafifledi nedir durumum acaba yaa

Son düzenleme:
Back