• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar bu arada sizin icin belirtilerimi yazcam. Merak edenler icin söylüyorum HCG sonucum 179.4 Suan 4 hafta 4 gunluk melegim. Belirtilerim de şunlardi... gogus uclarim sert ve aciyordu. Adet olacakmis gbiydim ama olmycagimi anlamistim. Çünkü farkli belirtiler vardi. Sivilcilenmedim. Canm cikolata cekmedi mesela. Hep cekerdi adet öncesi. Yorgunluk en büyük belirti. Bur gun mal gbi yattim valla. Simdi 4 haftalik hamileyim. Kasiklarimda agri var. Cok yürürsemde hafif kasiliyorum. Bebek yerlesmeye calisiyor galibaaa ondan. Ve psikolojiniz degisebilir alistirin kendinizi. Disardan goruldugu gbi degilms hamilelik. Cok farkli birsey. Allah hepinize nasip etsin. Hepinizi tek tek öpüyorum. Muahhhhh

ya ben doktora gitmedim anca 28 randevu aldim hemde özel hastahane doktorundna dolayi yarin başka bit hastahaneye böle bi bakmaya m gitsem ne bilim ya güvenişir birine gitmek istedim bu kadar da bekleme dediler gideyim o zaman dimi :/ bak senin 4 haftalik bu deger benimki kaç haftalik acaba :/

Ya dunden beri yazamadim. Ya seni yerim ya canim benimmmm. Ne iyi insansin. Allahim insallah en yakin zamanda tatli tatli saglikli mi saglikli bir melegin olur. Inan bana bu cok uzak degil. Kendimizi uzdugumuz kadr zor bir olay degil. HCG 179.4 benim bu aradaaa

canım benim hepiniz öylesiniz. iyi ki buluştuk, bebişten haberler ver bize. bizler de teyzesi sayılırız :KK68:benim bu aydan ümitler azaldı canım. tüm belirtiler başladı, akşama regl olurum.

kızlar bişey sorcamm idrar testini yapmak için ne kadar süre idrara çıkmamak gerekiyor

Arkadaslar slm ben dün katlmstm aranıza bu gün hastaneye gittiğimde de yanlış tahlil sonucu olmasına rağmen düşük yapmam için ilaç verdi doktor çok sinirlendim 5 defa kan aldılar ama eski kan sonucuma bakıp bebek oluşmaz dedi ve tarlusal verdi ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:

kızlar resmen şafak sayıyorum 21 i adet günüm şu anda bi eczaneye koşup gebelik testi almamak için kendimi zor tutuyorum :KK17: geçen ay gebelik testini alıp eve geldiğimde adet olduğumu farkettim hatta yine de test yaptım :KK53:bu ay aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. 21 ine kadar bekleyecem diye kendime söz verdim. bu kan testi mesai saatlerinin dışında da acilden girilip yaptırılabiliyor mu nasıl oluyor bilgi verir misiniz

Bat günüm bugündü, ama adet olmadim ancak ağrilarim var hasta olcakmisim gibi dayanamayip aile hekimine gittim saat 4 de olmaz bu saatte dedi adetin de biraz gecsin dedi bana beklemesi cok zor ya:110:

Kızlar nolur bi bakın test yaptım böyle cikti

Eklentiler

• 14423290558601412625082.jpg
    14423290558601412625082.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 91
Bence sabahdan hemen Dr git çünkü çizgi bayagi belirgin bence vardır inşallah sağlıcakla bebisine kavusursun cnm bnm darısı Homely_angel Homely_angel ve bana ve tum

isteyenlere
Yarin sabah gidicez cnm. Amin inşallah yaa allahimm hepimize nasip etsin o kutsal duyguyu

Back