- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.121
aaaa olmuyo ama..biz her ay üzerimize düşeni yapıcaz gerisini allaha bırakıcaz.demirden korkan trene biner mi??başlarken ilk aylar negatifleri göreceğimizi biliyorduk az çok. ama ilk işimiz bu topici kapatmak olmalı:)yahu girmeyeceğim diyorum.yine de merak ediyorum acaba kızlar ne yaptı.yeni bi hamiş haberi var mı falan.daha az düşünerek ve tevekkül ederek olacak inşallah bu iş.Hayırlısı canım, biliyorum her şeyin zamanı var ama şu an içim bi garip. Oturup hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. Umarım sizlerden iyi sonuçlar gelir de ben bir daha ki ayı beklerim.
Hadi ya üzüldüm canım ben 4 aydır bi sşeyler bulup umutlaniyorum bu ay ki umudum da göğüslerim di sanırsam bu ayı da boş geçirecemCanım benimde aynı belirtilerim vardı ama ne yazıkki bugün hasta oldum :-(
Canım bende öyle 6 aydır ama bu ay ilk defa 4 gün gecikti yumurtlamadan sonra kasık agrim oldu bacagim kasildi göğüsleri sisti ama 3 tane test yaptım hep negatif ve sonunda hastalandim çok umutlanmistimHadi ya üzüldüm canım ben 4 aydır bi sşeyler bulup umutlaniyorum bu ay ki umudum da göğüslerim di sanırsam bu ayı da boş geçirecem
Bende de belirtiler başlamıştı. Umudunu kesme lütfen . Ben ve bebisim yanindayiz teyzesi. Azimle devammmcanım benim hepiniz öylesiniz. iyi ki buluştuk, bebişten haberler ver bize. bizler de teyzesi sayılırızbenim bu aydan ümitler azaldı canım. tüm belirtiler başladı, akşama regl olurum.
Git tabi tatlim neden bekliyorsun o kadar ki. Haber ver bizeeeeya ben doktora gitmedim anca 28 randevu aldim hemde özel hastahane doktorundna dolayi yarin başka bit hastahaneye böle bi bakmaya m gitsem ne bilim ya güvenişir birine gitmek istedim bu kadar da bekleme dediler gideyim o zaman dimi :/ bak senin 4 haftalik bu deger benimki kaç haftalik acaba :/
Cok üzüldüm canim benim. Bu konuyla ilgili hic bie bilgim yok benim. Baska bi hastaneye git baska doktora sorArkadaslar slm ben dün katlmstm aranıza bu gün hastaneye gittiğimde de yanlış tahlil sonucu olmasına rağmen düşük yapmam için ilaç verdi doktor çok sinirlendim 5 defa kan aldılar ama eski kan sonucuma bakıp bebek oluşmaz dedi ve tarlusal verdi ne yapacağımı bilmiyorum
Bende de cikti bir iki tane. Goguslerimde cok buyuk degisiklik fark etmedim . Ama damari farketttm. Evet damarlar cikiyor yaniKızlar bu göguslrdki mavi damarlar gözükmeyemi bslyo hamilelik belirtilernde ucunda kahverng ksmnda sivlce gbi seyler ckti gögsümün ustnd mavi damarlari gördüm
Tebriklerrr hamilesinnnnnnnKızlar nolur bi bakın test yaptım böyle cikti
Maalesef tatlım, çok az ama var. Dikkatli bakmasam görünmüyorlar. Sabaha artar herhalde. Sen de nasıl durumlar, sen bari bayrağımızı taşı :)Pembelikler dewam i geldi mi tatlımHomely_angel
canım benim ne olur üzülme
Ben ne yapayım ozaman
Belki forumdaki herkesin hamileliğini göreceğim
Senin umudun en azından 1 ay sonrası
Benimkinde ise belki de siz bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız
Lütfen üzülme sen herkese uğur getirdin
bak hamişler ne kadar çoğaldı bu ay
inşallah sonraki ay da senin olur
hem belki yerleşme kanamasıdır
Maalesef tatlım, çok az ama var. Dikkatli bakmasam görünmüyorlar. Sabaha artar herhalde. Sen de nasıl durumlar, sen bari bayrağımızı taşı :)
Yerim ben onu, büyümüş hallerini ve fotolarını bekliyoruz :) Umudum devam ediyordu da canım, tuvalete gidince pembelikler var peçetede. Hayırlısı bakalım, benim genelde her istediğim biraz gecikmeli olur :)Bende de belirtiler başlamıştı. Umudunu kesme lütfen . Ben ve bebisim yanindayiz teyzesi. Azimle devammm
bu başligin sahıbınede en kısa zamanda allahım nasip etsin inşallah gerisinden gelenlerede gönülden dua ediyorum .
Benım kese gözükmüşmüdür arkadaşlar ya yarin doktora gidecegim alttan muayne olmak istemiyorum nolur ne olmaz diye şimdi benim bebegim karindan gözükürmü acep
Şuan da bişe yok canım ama gelecek gibi hissediyorum kasigim çok agriyo cnku sende üzülme hersey güzel olacak merak 4tme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?