- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.081
Valla nefatif canim ama adet de gormedim hala doktor gec dollenme olabilir 1 ay daha bekleyelim dediY yasi_35 - ilk test negatif ama umudumuzu koruyoruz!
@HERSEYDUAUZERINE50 - test bekliyoruz!
@melita09 - 30 Ağustos
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@LeYLa_21 - 9 Eylül
@Tuanam21 - 10 Eylül
@Merve-aktas - 11 Eylül
@_Lavin_ - 12 Eylül
@melev - 12 Eylül
_Birce_ - 12 Eylül
@Aysglhkn15 - 13 Eylül
Evet kızlar şimdi sizden bekliyoruz müjdeli haberleri :) var mı hamiş sayımızı arttıran
bat kacti cnm gebelik testi dimi bu hamilesin iste gozun aydinKızlar nolur bi bakın test yaptım böyle cikti
belirti varmiydi cnm varsa ne zamandir vardi nelerdi hayirli olsunKızlar bat yarın ama 2 test yaptım biri sabah biri az önce ikiside silik çıktı yarın dr gidicem bakalım hayırlısı
Canım son bir haftadır goguslerimde asırı dolgunluk ve sol kasığımda sürekli bi ağrı vardı sol ayagım bile agrımaya baslamıstı sabahlarıda bas dönmem olmustu bikaç günbelirti varmiydi cnm varsa ne zamandir vardi nelerdi hayirli olsun
Karın ağrısı, sivilceler ve tuvalette peçeteye pembemsi akıntıKuzuuu ney ki adet belirtilerin sanırım bnm de gelecek
belirti var mi canim ? Bnm de 22 gibi adet olcakmisim gibi karnim agriyor arada. Adet duzensizligim var arada bir ayda iki kere adet oluyorum gene oyle mi olcak diye bekliyorumkızlar resmen şafak sayıyorum 21 i adet günüm şu anda bi eczaneye koşup gebelik testi almamak için kendimi zor tutuyorumgeçen ay gebelik testini alıp eve geldiğimde adet olduğumu farkettim hatta yine de test yaptım bu ay aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. 21 ine kadar bekleyecem diye kendime söz verdim. bu kan testi mesai saatlerinin dışında da acilden girilip yaptırılabiliyor mu nasıl oluyor bilgi verir misiniz
Canımmmmm tebrikler, bebiş çizgisi bu :)Kızlar nolur bi bakın test yaptım böyle cikti
14 eylülde canım. İnşallah yaa. Karnım aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor. Bu normal mi tecrübeli anneler.bat kacti cnm gebelik testi dimi bu hamilesin iste gozun aydin
Bence hamilesin cnm tebrik ederim Dr a git yarın hemen
Kizlar Merhaba,
Yardimlariniza ihtiyacim varPredictor erken gebelik testi yaptim az once, bat'ima 3 gun var. Fotograflarini ekledim, sizce birsey var mi? Simdiden cok tesekkür ederim...
Teşekkür ederim cnm benim. Allah herkese nasıl etsin inş. En kısa zamanda sizden de güzel haberler alırız umarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Canımmmmm tebrikler, bebiş çizgisi bu :)
Karın ağrısı, sivilceler ve tuvalette peçeteye pembemsi akıntı
canım bana mı yazdın bunu :)
Bebiş var gibi, yarın sabah kan testi yaptır bence :)
Ewet tqtlim sana yazmıştım hayırlı olsun şimdiden :)
Çok teşekkür ederim canım :) Sen de çok yeni hamişsin, seni de çoook tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ah canım benim anlıyorum seni benim de 19 u ama şimdiden sivilceler çıktı bile bu ay evlilik yıldönümüm ve bayram diye çok istemiştim ama bizimkiler galiba çok Nazlı çıktı ilk defa test bile yapmadım bu ay çünkü hiç bi belirtim yok inşallah önümüzdeki ay bizim de bebişlerimiz bize süpriz yapacakKarın ağrısı, sivilceler ve tuvalette peçeteye pembemsi akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?