• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Âmin canım benim, sizlerin dualarınızın da yardımıyla gelecek hepimizin bebişi inşallah :) acaba diyorum bu başlık da hamile kalmış anneciklerimizi yeni bir başlık mı açsam? Sonra ben ve diğer kızlar da geliriz. Ne dersiniz?

Ayrilmayalimda bu başligi cok sevdim ben :)
hayirlisiyla inşallllah

Yerim ben onu, büyümüş hallerini ve fotolarını bekliyoruz :) Umudum devam ediyordu da canım, tuvalete gidince pembelikler var peçetede. Hayırlısı bakalım, benim genelde her istediğim biraz gecikmeli olur :)
aynen bende öyle geçen gün anneannem dedi senin bahtın böyle hiçbir şeyi gözyaşı dökmeden elde edemedin ki umudunu kaybetme doğurgan aileden geliyosun senin de olacak dedi heralde Allah bizi baştan üzerek daha çok bağlanıp değer vermemizi ve sonunda daha çok mutlu olmamızı istiyor diye düşünüyorum

Ayrilmayalimda bu başligi cok sevdim ben :)
hayirlisiyla inşallllah
ben de öyle liste de kalsın sadece değişiklikler yapılır böylece birlikte yola çıktığımız her arkadaşımız gözümüzün önünde olur bu başlık ve senin sahipliğin çok kişiye uğur getirdi böyle de devam etsin bence Homely_angel Homely_angel

Selam kızlar
Rabbim isteyen herkese hayırli evlat nasip eylesin inşallah
Benim bir oğlum var 17 aylık bizde geri çekme yöntemi ile korunuyoruz. geçen ay 26. Gün adet oldum yani dundu bat bugun27. Gün gelmedi henüz ve aşırı bel ağrım oldu sol kasigimdan bacağa vuran ağrım oldu. Bugün adet belirtilerim hafifledi nedir durumum acaba yaa
valla canım adet belirtileri de olduğu için bel ağrısı gibi ağrılar çok net bişey diyemem ama gelip geçmesi biraz şüpheli bir durum olmuş hem de bat da geçmiş sen bence bir test yap ben de 2.5 yıl geri çekilmeyle korundum ama şuan doktorlar bana o süre zarfında da korunmamışım gibi davranıyor bu bir korunma değil diye azarladı bi tanesi hatta bizi:KK48:

valla canım adet belirtileri de olduğu için bel ağrısı gibi ağrılar çok net bişey diyemem ama gelip geçmesi biraz şüpheli bir durum olmuş hem de bat da geçmiş sen bence bir test yap ben de 2.5 yıl geri çekilmeyle korundum ama şuan doktorlar bana o süre zarfında da korunmamışım gibi davranıyor bu bir korunma değil diye azarladı bi tanesi hatta bizi:KK48:
Aslında bu doğru sayılır çok güvenilir değil sonuçta :) ama bel agrisi devam dün bir sefer uçuk pembe akıntı oldu okadar ne bileyim arada kaldım :KK51:

Kizlar Merhaba,

Yardimlariniza ihtiyacim var :KK43: Predictor erken gebelik testi yaptim az once, bat'ima 3 gun var. Fotograflarini ekledim, sizce birsey var mi? Simdiden cok tesekkür ederim...
hayırlı olsun cnm ya tebrikler :) bi günde 3 hamiş haberi maşallah Allah daha da arttırsın o listenin hepsinde hamiş yazsın inşşşş:nazar::KK200::anneadayı::KK73::KK46:

Selam kızlar
Rabbim isteyen herkese hayırli evlat nasip eylesin inşallah
Benim bir oğlum var 17 aylık bizde geri çekme yöntemi ile korunuyoruz. geçen ay 26. Gün adet oldum yani dundu bat bugun27. Gün gelmedi henüz ve aşırı bel ağrım oldu sol kasigimdan bacağa vuran ağrım oldu. Bugün adet belirtilerim hafifledi nedir durumum acaba yaa

Allah bağışlasın canım, oğluşun küçük daha ama hakkında hayırlısı neyse öyle olur umarım. kafanda soru işareti olmasın, bir test yap bence.

Homely_angel Homely_angel canım umarım kırmızılar gelmemiştir ve hamissindir canımmm dualarım seninle ve tüm isteyen herkesle :anneadayı::KK36:

canım bu destekleriniz nasıl mutlu ediyor anlatamam. kırmızılar gelmedi, sadece tuvalete gittikçe peçetede pembemsi-kahverengi akıntılar var. Bakalım iki gün içinde belli eder kendini herhalde :)

Back