Ağustos ayında badana yapılır mı?

malenkaya

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
628
92
323
İzmir
Arkadaşlar merhaba,
Başlıktada belirttiğim gibi ağustos ayında badana yaptırsam sıcaklarda çok zor olur mu ? Ekim ayına mı bıraksam yoksa? Ağustos ayında çalışmadığım için başlarında durabilirim ama ekime bırakırsam işe başlamış olucam :( ayrıca badana fiyatları aşağı yukarı ne kadar hiç bir fikrim yok 3+1 eve ne kadar fiyat çıkar sizce 3.000 i bulur mu?

Arkadaşlar merhaba,
Başlıktada belirttiğim gibi ağustos ayında badana yaptırsam sıcaklarda çok zor olur mu ? Ekim ayına mı bıraksam yoksa? Ağustos ayında çalışmadığım için başlarında durabilirim ama ekime bırakırsam işe başlamış olucam :KK43: ayrıca badana fiyatları aşağı yukarı ne kadar hiç bir fikrim yok 3+1 eve ne kadar fiyat çıkar sizce 3.000 i bulur mu?
Agustos ayinda badana olur tabi nicin olmasin sadece siz cok bunalirsiniz sicaklardan..Badana derken bildigimiz duvar ve tavan boyamasi degil mi ben mi yanlis biliyorum cunku 3.000 cok yuksek bir meblag sehirler arasi fark olurmu bilmiyorum ama biz ilcede yasiyoruz 500 lira badana yapan ustaya 300 lirada boya parasi tutmustu..

Arkadaşlar merhaba,
Başlıktada belirttiğim gibi ağustos ayında badana yaptırsam sıcaklarda çok zor olur mu ? Ekim ayına mı bıraksam yoksa? Ağustos ayında çalışmadığım için başlarında durabilirim ama ekime bırakırsam işe başlamış olucam :KK43: ayrıca badana fiyatları aşağı yukarı ne kadar hiç bir fikrim yok 3+1 eve ne kadar fiyat çıkar sizce 3.000 i bulur mu?
Olur tabi nedem olmasın? Biz de bebek odasını boyatacagiz bu ay sonu.

Bu arada kasım ayında taşınma sırasında iki tane 3+1 eve tavan dahil 1700 tl ödedik. 3000 biraz çok sanki.

Back
X