Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kismet değilmiş demekten baska bişey gelmiyor elden çok umutluydum ama olmadı 12. Gün tekrar test yapmam söylendi ama boş yani 9. Gün 0.1 çıkmış bundan sonra yükselmez

Kismet değilmiş demekten baska bişey gelmiyor elden çok umutluydum ama olmadı 12. Gün tekrar test yapmam söylendi ama boş yani 9. Gün 0.1 çıkmış bundan sonra yükselmez
Canım Allah hakkinda hayırlı olanı versin ne diyeceğimi bilemedim inşallah tez zamanda nasip olsun. Bende cok umutluydum senden Sen yinede de 12.gün tekrarla testi belli mi olur bakarsın değerin yükselir

çok geçmiş olsun.inşallah bir dahak defa olur.dondurulmuşun varmıydı peki...

Kızlar cuma günü betahcg değerim 45.39'Du. Bugün yani 3. Gün 30.1.. Bebeğim tutunmak istemedi yine. Yine hayal kırıklığına uğradım. Her hayal kırıklığım umutsuzluğa dönüşüyor.
yani kimyasalla bitti anlaşılan.geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden.o umutsuzluk,sabırsızlık bizi bitirmeden inşallah Allah hamileliği nasip eder...

Kızlar cuma günü betahcg değerim 45.39'Du. Bugün yani 3. Gün 30.1.. Bebeğim tutunmak istemedi yine. Yine hayal kırıklığına uğradım. Her hayal kırıklığım umutsuzluğa dönüşüyor.
Çok üzüldüm senin adına canım ama demekki sağlıklı bir gebelik değildi. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana. Güçlü ol emi pes etmek yok. Dualarım seninle..

Can'ım ya. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun tez zamanda. Kaçıncı gün embriyosuydu? Sen yine de yenile testi

Negatif sonuc alanlara Allah.tan sabir diliyorum.boyle bir durumda soyleyecek soz yok. En kisa zamanda toparlanirsiniz insallah canlarim

5. Gunu embryosu blas iki tane transfer edildi hersey yolundaydi rahim kalinligi felan iyiydi sebebini bizde bilmiyoruz neden olmadiginin

canım üzülme nolursun.. belki geç tutunmuştur bebeğin kanda da geç yükselecektir betahcg. 12.gün mutlaka tekrarla testini,olmazsa da ümidini kaybetme.ilk denemen miydi bu?

5. Gunu embryosu blas iki tane transfer edildi hersey yolundaydi rahim kalinligi felan iyiydi sebebini bizde bilmiyoruz neden olmadiginin
Neden olmadı aceba böle 5günğn bile tutmadığını duyunca moral çöküyör hemde 2tane sorun neydi canım sizde inşallah diğer denemeye yavruna kavuşursun

Bi sorun gözükmüyordu rahim cok iyi dedi doktorum 2 embroyo da blas di bilmiyorum kafam cok karışık neden olmadığı hakkında hiç bir fikrim yok inan benimde

Benim de geçen ay öyle oldu. 5. Gün embriyosuydu çok iyiydi. Olmayınca dr bile şaşırdı hatta
Sonra bazen embriyolar dış ortamdan ziyade anne rahminde daha iyi gelişip tutunuyor dış etkide kalmıyor demişti. O yüzden 3. Gün embriyosu transfer etti. Normalde 5. Gün embriyosu daha iyi diye biliriz ama duruma göre değişebiliyormuş.
Bunca şeye rağmen olmadıysa ya nasip diyoruz Can'ım.

K Kayraberra brunettee İnsan ne diyeceğini bilemiyor.zamanı değilmiş demekki.bizim şer gördüğümüzde elbet bir hayır vardır.kendinizi yıpratmayın, daha hiç birşey bitmiş değil çünkü.Allahın izniyle hepimizin yüzü gülecek inşallah.ama güçlü olmalıyız ve sabretmeliyiz.başka dondurulmuş embriyo var mıydı?dondurulmuş embriyo transferinde tutma olasılığı %70 civarında deniyor.

yani kimyasalla bitti anlaşılan.geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden.o umutsuzluk,sabırsızlık bizi bitirmeden inşallah Allah hamileliği nasip eder...

Çok üzüldüm senin adına canım ama demekki sağlıklı bir gebelik değildi. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana. Güçlü ol emi pes etmek yok. Dualarım seninle..

K Kayraberra brunettee kızlar çok üzgünüm, hepimizin duası sizlerle. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. Birbirimizin desteğine ihtiyacımız var

Sağolun kızlar.. Benim 3 kendiliğinden gebeligim oldu 3ü de düşükle sonuçlandı. 1 aşılama, 2 tüp bebek negatif sonuçlandı. Dondurulmuş yumurtayla olmuştu 2.si ama o da düşükle sonuçlanıyor. Başka dondurulmuş yumurtam yok. Herşey yeniden başlayacak ama maddi olarak mümkün değil özelde yaptırmak artık. Üniversite hastanesine başvuracağım. Az önce tüp bebek merkezine gittik. Doktorla yüzyüze görüşelim istedim. İlaçlarını kullanmaya devam et.3 gün sonra tekrar tahlil yaptır. Betahcg 30 demek hala devam eden bir gebelik var demek dedi. %10 bu degerin artma ihtimali var dedi. %90 kimyasal gebelik %10 ihtimal ne ki... Çok üzgünüm..

Bi sorun gözükmüyordu rahim cok iyi dedi doktorum 2 embroyo da blas di bilmiyorum kafam cok karışık neden olmadığı hakkında hiç bir fikrim yok inan benimde
Embriyoların genetige gitmesi pgt veya ngs denilen bununla embriyonun saglıkli oldugu anlaşılıyor.5. Gun embriyosu cok iyi gorunebilir ama icini bilemiyorlar buyük olasilikla sağlıksızdı embriyolar.genetige giden embriyoya %70-75 sans veriliyor.dondurulmus embriyoda oldugu icin sans %15-20 artiyor dondurulmusta.bilgi amaclı yazdım kusura bakma.yine denemeye devam gecmis olsun cok üzgünüm.yine takdir Allahtan biliyoruz ki elden birsey gelmiyor

Kızlar sizlere bişey sorabilir miyim? Benim transferden sonraki üçüncü günüm. tuvalette benden küçük küçük açık kahve renkli parçalar geliyo. acaba crinone jelden dokayi geliyor olabilir mi ? var mi boyle sikayeti olanlar acaba

Can'ım jelden kaynaklı. Benden de geliyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…