- 8 Temmuz 2017
- 218
- 181
- 33
- 30
Gitmen icin demiyorum git ufak yürüyüşler yap tabi ama rampaya dikkat et kasıklarıni cok zorlama canim helede yerleşme sürecinde kendinde cok dikkat etMecburen gittim. Ve 5 Eylül'e kadar iğnem var.
Benim hic kanamam ya da lekelenmem olmadi canim o yuzden bi fikrim yokKızlar dün transferim oldu az önce de koyu renkli bi akintim geldi . Yerleşme kanaması dedikleri bu mu yoksa ?
Canım doktorum bana da ilk 3 gün evden dışarı çıkmayın istirahat edin ve yorucu işlerden kaçının dedi benim bugün 5. Günüm sadece 10 dakika kadar dışarı çıktım ve parkta yürüyüp dinlendim. Mecburiyetten çıkıyorsanda dinlenerek git gel kaldırımlardan inip çıkarken falan dikkat et hareketlerine Allaha emanetler artıkKızlar transfer sonrası yürüyüş yapıyor musunuz?
Ben iğnelerimi vurulmak için hastaneye yürümek durumundayım. Taksiye binmek için yakın yürümek için uzak sayılabilecek bir yer. Yokuş da var yol üstünde.
Birkaç gündür hastayım zaten. Bugün vücûd ağrılarım hafifledi. Ama bu akşam hastane dönüşü yolda kasıklarım bayağı ağrıdı. Zor gidip geldim açıkçası.
Biliyorum sürekli yatmak oturmak da doğru değil ama bu kadar yoracak kadar da yürümem doğru mu acaba?
Inslaalh yerleşme kanamasidir banada lekeleme tarzı kanamalar olabilir demişlerdi yoğun olmadığı sürece sıkıntı yokmuş ama benim hiç olmadı herkeste farklı oluyor sanırım. Sen yinede takip et fazla olursa doktoruna danış mutlakaKızlar dün transferim oldu az önce de koyu renkli bi akintim geldi . Yerleşme kanaması dedikleri bu mu yoksa ?
Evet kızlar haklısınız aslında. Ben bu hastalık sürecinde fazlasıyla hoyrat davrandım kendime Zaten. Mecbur yine yürücem bazen taksiye binerim artık. Taksiye de binmeye utanıyorum aslında kısa mesafe olduğundan. Ama dümdüz bi yol olsa bu kadar yorulmam zaten. Yavaş yavaş gidip gelirim. Allah'a emanetler.Canım doktorum bana da ilk 3 gün evden dışarı çıkmayın istirahat edin ve yorucu işlerden kaçının dedi benim bugün 5. Günüm sadece 10 dakika kadar dışarı çıktım ve parkta yürüyüp dinlendim. Mecburiyetten çıkıyorsanda dinlenerek git gel kaldırımlardan inip çıkarken falan dikkat et hareketlerine Allaha emanetler artık
Ben ikinci günden sonra genelde ayaktaydim dinlendim de tabi.5.gün pikniğe gittik üç saatlik. 8.gün araba kullandım.10.gün pazara gittim.Ama bişey tasimadim gezdim. Çok yormadan tadında yapılmalı benceMecburen gittim. Ve 5 Eylül'e kadar iğnem var.
Çok sağol arkadaşım, dün laboratuvardan aradılar 10tane toplamışlar,2 tanesi boş çıkmış,8 tane döllemişler,7 tanesi döllenmeyi başarmış,4ünündr durumu gayet iyi tam gününe uygun gidiyor dediler,diğer 3ü biraz kalitesiz galibaHayırlı olsun cnm. İnş bolca embriyon oluşur. Kaç yumurta topladılar? Ağrılara gelince ben de geçen hafta cuma oldum hala ağrılarım var.
Gider gider iyi düşün arkadaşım.Benim dokuz toplandı.Yedisi döllendi.Altı ile yola devam ettik.Transfer günü ikisi transfer edildi.Doktora diğerleri ne durumdaydı dondurulsaydi dedim.Onların doldurulacak kadar kaliteli olmadığını söyledi.Yani bana da dokuz taneden iki tane kaldı. Kalitesi iyi olsun da bir de olsa yeter inşallah.Çok sağol arkadaşım, dün laboratuvardan aradılar 10tane toplamışlar,2 tanesi boş çıkmış,8 tane döllemişler,7 tanesi döllenmeyi başarmış,4ünündr durumu gayet iyi tam gününe uygun gidiyor dediler,diğer 3ü biraz kalitesiz galibaşimdilik bunları biliyorum yarın tekrar arayacaklar bu 4tanesi 5.güne gider mi ki acaba? İnşallah gider
Can'ım dördü iyiyse çok iyi bence. Benim 3. Gün donduruldular. Yeteri kadar iyi dediler. 5. Günü beklemediler. Geçen ay 5. Gün embriyom tutmadı. Dr bazen 3. Gün embriyosu anne rahminde daha sağlıklı gelişiyor dışarda olunca 5. Gün de transfer yapsak da tutunmuyor demişti. O yüzden hayırlısı neyse o olsun. Bir tane olsun yeter ki bebiş olsun sonunda.Çok sağol arkadaşım, dün laboratuvardan aradılar 10tane toplamışlar,2 tanesi boş çıkmış,8 tane döllemişler,7 tanesi döllenmeyi başarmış,4ünündr durumu gayet iyi tam gününe uygun gidiyor dediler,diğer 3ü biraz kalitesiz galibaşimdilik bunları biliyorum yarın tekrar arayacaklar bu 4tanesi 5.güne gider mi ki acaba? İnşallah gider
Tez zamanda görürsün Can'ım inş. Estrofem ne için veriliyorTsh ilacı da eklenince benim ilaç saatleri sarma sardı yaaaönceden ne güzel kurmustum alarmlari sırası ile alıyordum. Şimdi bi ilaç diğerleri ile etkileşime girdiğinden belirli saat aralığı olmalı. Bir de folik eklendi ne yapsın bu bünyeler.Normalde ağrı kesici bile nadir alan bi insanken yedi aydır ilaçkolik oldum . 1.estrofem 2. oksapar 3. crinone 4.folik 5.eux... Hayırlısı ile keseyi gorseydik estrofemi şutlardik
östrojen hormonu için kullanıyorum diye biliyorumTez zamanda görürsün Can'ım inş. Estrofem ne için veriliyor
Canım dikkat etmekte fayda var tabiki ama biliyorsun Allah eğer ki nasip etmiş onlara ömür biçmişse onları korur ama nasibi yoksa istersen hiç kalkma çok dikkat et nafile. Rabbim hepimiz hakkında hayırlı yazılar yazsın bizleri yavrularımıza kavuştursun..Galiba en hoyrat davranan benim icinizde
3.gun ciktim disari
Sonraki gunler de hep disardaydim hep yurudum
Umarim bebeklerime zarar vermemisimdir...
canim tezcanliyim evde duramiyorum. Dr.da 2.gun dikakt etsen yeterli dedi. Zaten uzun sureli yatamiyorum. Bende isterim aksama kadar yatayim ama yapamadim iste. Oyle yapsam belki daha iyi olacakti. Ama evde durunca surekli bebekleri dusunuyorum kafamda kuruyorum o yuzden yatanlardan olmak isterdim ama yapamadim. Allah isteyen herkese nasip etsin ardinda bana. Tum isteyenlere insallahCanım dikkat etmekte fayda var tabiki ama biliyorsun Allah eğer ki nasip etmiş onlara ömür biçmişse onları korur ama nasibi yoksa istersen hiç kalkma çok dikkat et nafile. Rabbim hepimiz hakkında hayırlı yazılar yazsın bizleri yavrularımıza kavuştursun..
Amin canım amin...canim tezcanliyim evde duramiyorum. Dr.da 2.gun dikakt etsen yeterli dedi. Zaten uzun sureli yatamiyorum. Bende isterim aksama kadar yatayim ama yapamadim iste. Oyle yapsam belki daha iyi olacakti. Ama evde durunca surekli bebekleri dusunuyorum kafamda kuruyorum o yuzden yatanlardan olmak isterdim ama yapamadim. Allah isteyen herkese nasip etsin ardinda bana. Tum isteyenlere insallah
Yasadikalrimiz kolay degil hem bedenen hem ruhen Allah yardimcimiz olsun
iyi olmus senin icin. Benim anne uzakta. Esim sagolsun hic ev isi yaptirmadi. Birde esim izindeydi. Hep cikip biraz yuruyup oturduk bi yerde. 4 gunluk tatile ciktik falan kafami bosalttim iyi oldu boyle. Ama iste kismet bakalim sali test gunum. Suanda 11.gunumdeyim.bugun sol karin ve kasigim agridi. Suanda da belimin sag tarafi agriyo. Yarin test yapicam benim icin dua eder misin?? Senin kacinci denemen? Kacinci gunun ve kacinci gun embriyosu??Amin canım amin...
Bana kalsa bende yatmazdim fazla ama eşim ve annem sağolsun nöbet tuttular resmen başımda yemek bulaşık ev işi çamaşır ütü 1 haftadır ikisi yapıyo bende alıştım tembellige yiyip içip yatıyorum :)) Eğer tutmazsa sonradan kendimi suçlamak istemediğim için dikkat ettim yattım dinlendim çoğunlukla dikkat etmedim de tutmadı demeyim üzülmeyim diye hayırlısı...
Ederim tabi canım inşallah yüksek değerli bir sonuç alırsın bayram hediyesi olur miniğin size.iyi olmus senin icin. Benim anne uzakta. Esim sagolsun hic ev isi yaptirmadi. Birde esim izindeydi. Hep cikip biraz yuruyup oturduk bi yerde. 4 gunluk tatile ciktik falan kafami bosalttim iyi oldu boyle. Ama iste kismet bakalim sali test gunum. Suanda 11.gunumdeyim.bugun sol karin ve kasigim agridi. Suanda da belimin sag tarafi agriyo. Yarin test yapicam benim icin dua eder misin?? Senin kacinci denemen? Kacinci gunun ve kacinci gun embriyosu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?