Günlerdir orgalutran ve merional oluyorum.Bu bahsettiğim iğnelerden vermemişlermiydi acaba sana orgalutran gibi örneğin?
Yok canım adetten sonra tüp bebeğe başladım ilaçlar felan geçen hafta cumartesi günü opu oldum opudan sonra hiç kanamam olmadı aradan 4 -5 gün geçti adet kanaması gibi kanamam olmuş endişelendim bi an kötü birşey mi var acabaAdet mi olmuşsun ilginç adet zamanındaydı ki?
Transfer yapılmadı mı burada ? İnşallah önemli birşey değildirYok canım adetten sonra tüp bebeğe başladım ilaçlar felan geçen hafta cumartesi günü opu oldum opudan sonra hiç kanamam olmadı aradan 4 -5 gün geçti adet kanaması gibi kanamam olmuş endişelendim bi an kötü birşey mi var acaba
Yok canım adetten sonra tüp bebeğe başladım ilaçlar felan geçen hafta cumartesi günü opu oldum opudan sonra hiç kanamam olmadı aradan 4 -5 gün geçti adet kanaması gibi kanamam olmuş endişelendim bi an kötü birşey mi var acaba
Aaa çok ilginç resmen tıp bu konuda çaresiz!! Yani bu iğneler LH ı baskılar.ovulasyon da tamamıyla LH dalgalanmasıyla gerçekleşir. LH yoksa yumurta da çatlamaz.acaba dozu mu düşük geldi orgalutran ın dr ne diyor bu durumaGünlerdir orgalutran ve merional oluyorum.
Yok canım yarın beşinci gün hastaneden arayıp embriyoların durumu hakkında bilgi vereceklerdi eylül ayında laporaskobi olacam ekimde transfer yapılacakTransfer yapılmadı mı burada ? İnşallah önemli birşey değildir
Ouww ozaman neden kanayasın ki? Bence doktoruna ulaş,ulaşamazsan da acile git ultrason yapsınlarYok canım yarın beşinci gün hastaneden arayıp embriyoların durumu hakkında bilgi vereceklerdi eylül ayında laporaskobi olacam ekimde transfer yapılacak
Canim e ben de 5 haftalik 5 gunluk olmuyor muyum? Yani 6.haftada degil miyimDüşme durumunu anlıyorlar ultrasonda çünkü kanamayı görüyorlar, söylerlerdi sana. Kesenin olması bebeğin sağlıklı geliştiği anlamına gelmiyor, benim bir hamileliğim öyleydi kese vardı ama bebek yoktu ama bunu 6. Hafta falan belli oluyor. Derste etme yani, kese oradaysan ve başkada birşey söylemedilerse Dinlenmene bak
Canim e ben de 5 haftalik 5 gunluk olmuyor muyum? Yani 6.haftada degil miyim2 agustos transfetim oldu. Kesede bebek var mi dedim doktor su an kucuk gozukmez dedi... bazinal ultrasyondan bakmisti kalp atisi saglikli hebelikte ne zaman duyulur??? ;(
Tup bebekle miydi o gebeligin??? Doktorlar bir sey demediler mi?
15 gündür orgalutran oluyorum hiçbir yan etkisi yok. Kendini dinleme rahat ol :)Bu Arada ben de birşey sormak istiyorum arkadaşlar ben fostimon ve son 3gündür de orgalutran kullanıyorum .. bu orgalutran kullanmaya başladığım güne denk kalan bir bel ağrısı başladı bende,şuan da fena şiddetlenmiş durumda.bu ilaç böyle birşey yapıyor mu yahu? Bu durumu deneyimleyen var mı benim gibi ??
İlginç dimi :) bu konu beklenmedik ve çözülemeyen bir konu diyor doktor. Ne desin..Aaa çok ilginç resmen tıp bu konuda çaresiz!! Yani bu iğneler LH ı baskılar.ovulasyon da tamamıyla LH dalgalanmasıyla gerçekleşir. LH yoksa yumurta da çatlamaz.acaba dozu mu düşük geldi orgalutran ın dr ne diyor bu duruma
E guya 6.haftadayimOlurdu canım hiç kalp atışı duymadın demi daha benim kanamam olduğunda keseyi görünce sorun yok dedi Zaten bişey olsa kanamayla kese bozulurdu
15 gündür orgalutran oluyorum hiçbir yan etkisi yok. Kendini dinleme rahat ol :)
Ya YÖK ben öyle kendini dinleyen narin nazik tatlış bi insan değilim :) hsg yi bile dandik bi merkezde anestezisisz çatır çatır çektirdimDiğr ilacı kullanmadım ben bilmiyorum onu.. ama orgalutran bana hiçbirşey yapmadı.
Ayyy ins ya sabahtan beri agliyorumKalp atışları 8 haftalıkken duyuluyor, bilgine :) içini ferah tut
Duyarsın canım bazıları erken duyuluyor bazıları geç daha yeni sayılır takma kafaya şimdi onları mutluluğu yaşaE guya 6.haftadayimkalp atisi duyamadi...pazartesi gel dedi kalp atisi normalde duyulmasi gerekmez miydi bugun? 2 agustosta transferim olmustu 5.gun embriyosu...
Ağrı acı sızı bi sıkıntı var mı bende cuma günü olacağım azcık heyecanlıyım.Bugün opu oldum 7 yumurta toplandı.bakalim bundan sonra neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?