Kese duruyorsa sorun yok canım içini ferah tut güzel şeyler düşün bazen oluyor öle kanamalar ilk zamanlardaKese duruyorsa sır
Kese gozukuyor dedi doktor. Sorun olsa keseden belli olur muydu???? Cok korkuyorumKese duruyorsa sorun yok canım içini ferah tut güzel şeyler düşün bazen oluyor öle kanamalar ilk zamanlarda
Güzel düşün arkadaşım kesinlikle kaygidan uzak dur.Güzel şeyler düşün.Ben de şuan eşime çok sinirliyim ama suan o değil kendi halim daha önemli.Sakın olucam sakinKızlarrr bugün ne güzel haberler var. Sonucu pozitif olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Negatif olanlarsa rabbimin bir bildiği var diyip ona sığınıyoruz kızlar. Elbet bizler de o müjdeli haberi vericez bir gün.
Transferimin 2. Günü. Ve ben çok fena grip olmuş durumdayım. Progestan iğneyi bacağımdan yapmışlardı önceki gün üstüne basamıyorum resmen. Zor yürüyorum.
Her yerim ağrıyor kısacası. Belirti aramak ne mümkün. Eşim de bu hassas günlerde çok hassas davranarak memleketine gidiyor sağolsun. Ailemin yanına gitmek durumundayım. Hem hastalık hem transfer süreci hem iğneler. Dokunsanız ağlayacak haldeyim. Bu moralle nasıl sağlıklı bir şekilde tutunma olur bilmiyorum. Stres en önemli faktörler. Bebişlerim niye tutunsun ki bana. Çünkü gerçekten moral olarak çöküntüdeyim. Nolur dua edin bana da.
Ellerini taşın altına koymak zor geliyor. Halbuki bizim bedenen katlandıklarımıza bir gün bile dayanamazlar. Madem izin alabilecek durumdasın niye üzüyorsun bu kadar karını.
Neyse en azından yalnız değilsin canım. Hiç gelmeseydi daha kötü olurdu. Dilerim yüzümüz güler hepimizin. Unuturuz bu günleri.
Kese gozukuyor dedi doktor. Sorun olsa keseden belli olur muydu???? Cok korkuyorum
Olurdu canım hiç kalp atışı duymadın demi daha benim kanamam olduğunda keseyi görünce sorun yok dedi Zaten bişey olsa kanamayla kese bozulurduKese gozukuyor dedi doktor. Sorun olsa keseden belli olur muydu???? Cok korkuyorum
İnşallah canım niye bir yumurta oldu sorun neydi senin güzelce gelişir inşallah embriyoBugün opu oldum kızlar 1 yumurtam var tek umudum dua edin lütfen yarın güzel haberler alırım
Opu öncesi yumurta neden çatlar?
Slm kızlar Ben 5 gün önce opu oldum sonrasında herhangi bi rahatsızlık yaşamadım. Az evvet kıyafetimde kırmızı leke fark ettim hemen lavaboya gidip baktığımda kanamamın olduğunu gördüm sizce bu normal mi endişe etmelimiyim
Yok canım şükür ağrı sancı yok ama lekelenme de değil baya baya kanama normal adet olmuşımdayanılamayacak kasık ağrısı,taze kırmızı aktif kanama,ateş.. bunlar yoksa şimdilik endişe etmene gerek yok.lekelenme olması normal,sonuçta daracık rahim ağzından içeriyr kanüller ile girip işlem yapıyorlar.kanama devam ederse ozaman endişelenirsin geçmiş olsun :)
zamanı gelmiştir çatlar :) işte bu yüüzdendir ki çatlamasın diye LH hormonunu baskılayan iğneler verirler OPU zamanına kadar onları vurullursun LH yoksa çatlamada olmaz :)
Düşme durumunu anlıyorlar ultrasonda çünkü kanamayı görüyorlar, söylerlerdi sana. Kesenin olması bebeğin sağlıklı geliştiği anlamına gelmiyor, benim bir hamileliğim öyleydi kese vardı ama bebek yoktu ama bunu 6. Hafta falan belli oluyor. Derste etme yani, kese oradaysan ve başkada birşey söylemedilerse Dinlenmene bak2 agustos transferim oldu.bugun ilk olarak kirmizi sonra da kahve lekem geldiodum koptu acile gittim kese duruyor dedi.bir dusuk innesi yaptilar. Pazartesi gunu kalp atisi icin gel dedi doktor. Kesenin gozukmesi bebegin yasadigi anlama geliyor mu???? Sorun olsaydi kese gozukmeyecek miydi??? Lutfen bilgisi olan yardim etsin
Bu bahsettiğim iğnelerden vermemişlermiydi acaba sana orgalutran gibi örneğin?Çatladı 1 tanesi gitti.
Bu bahsettiğim iğnelerden vermemişlermiydi acaba sana orgalutran gibi örneğin?Çatladı 1 tanesi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?