Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Güzel düşün arkadaşım kesinlikle kaygidan uzak dur.Güzel şeyler düşün.Ben de şuan eşime çok sinirliyim ama suan o değil kendi halim daha önemli.Sakın olucam sakin

Evet...âmin dediğin gibi herşeyin güzel gitmesini umudediyorum. Her birimiz için

Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.ve bizde böle güsel sonuçlar alalım inşallah.bizde yarın yumurta kontrolüne gitcez.gecen kontrolde 5 yumurta büyüme göstermişti 5 tane az mı sizce?umarım hersey yolunda gider hepimiz için.haftaya da yumurtalar toplanıcak.bide rahim içinde miyom var onu alacaklar yumurtalar toplanırken.düşündükçe korkuyorum heyecanlanıyorum oyüzden düşünmemeye çalışıyorum.inşallah yarın güsel seyler soler doktorum.

Slm kızlar Ben 5 gün önce opu oldum sonrasında herhangi bi rahatsızlık yaşamadım. Az evvet kıyafetimde kırmızı leke fark ettim hemen lavaboya gidip baktığımda kanamamın olduğunu gördüm sizce bu normal mi endişe etmelimiyim

dayanılamayacak kasık ağrısı,taze kırmızı aktif kanama,ateş.. bunlar yoksa şimdilik endişe etmene gerek yok.lekelenme olması normal,sonuçta daracık rahim ağzından içeriyr kanüller ile girip işlem yapıyorlar.kanama devam ederse ozaman endişelenirsin geçmiş olsun :)

Yok canım şükür ağrı sancı yok ama lekelenme de değil baya baya kanama normal adet olmuşım

Düşme durumunu anlıyorlar ultrasonda çünkü kanamayı görüyorlar, söylerlerdi sana. Kesenin olması bebeğin sağlıklı geliştiği anlamına gelmiyor, benim bir hamileliğim öyleydi kese vardı ama bebek yoktu ama bunu 6. Hafta falan belli oluyor. Derste etme yani, kese oradaysan ve başkada birşey söylemedilerse Dinlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…