Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

güzel haber alan arkadaşlar hayırlı olsun maşallah sübhanallah darısı da bizlerin başına inşallah
Allah ım hayırlısı ile de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar 9. Gun kan tahlili sonucum 157. Çok şükür Rabbime. Allahım isteyenleri çok bekletmesin tez zamanda müjdeli güzel hayırlı hamillelikler nasip etsin. Şu an yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Sadece şu an şokta gibiyim. 2 yıldır bu sonucu bekliyorum defalarca kan tahlili yaptırdım. Doktor bu tüp bebek yoluna girdigimizde fsh yuksek bu sansimizi dusuruyor dedi. ayrica tüplerinin birinde sıvı birikimi var rahme zarar vermiş olabilir ameliyat yapalım önce dedi. Ben de yok dedim sansin az dedi. Ameliyat olursan sansi yukseltmis oluruz dedi ben de yok dedim. Fsh zaten tam bir bas belasi. Ama Rabbime sukur olsun ki sonucum pozitif.Rabbim isteyen herkese Nasip etsin Şu an hamile olanlara güzel bir hamilelik diliyorum sağlıkla insallah.

Tebrik ederim canım. Allah ol derse elbet bir mucize yaratırmış. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

hayırlı olsun arkadaşım

Allah herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim

Kız belirti aramıyorsan belirti neydi diye neden soruyorsun :)Benim doktorum da yerleşme belirtisi diyordu kasık ağrısına herkesin doktoru farklı söylüyor sanırım .Ben zaten sadece ben de olanı söyledim .Ağrımayıp hamile kalanlarda vardır elbet ama benim ağrıdı dedim .Ama normal ağrı değil adet olacak ken ki kasık ağrısı değil benim dediğim kramp tarzı ağrılar .Neyse sen takılma benim dediklerime inşallah pozitif alırsın .

ya sabah falan hep belirti ariyordum.hatta konu actim. Ama boyle kendimi germek yerine pozitif dusunmeyi sectim canim her sey bebitlerim icin insallah canim isteyen herkes pozitif sonuc alsin sagol yazdiklarin icin

Kızlarrr bugün ne güzel haberler var. Sonucu pozitif olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Negatif olanlarsa rabbimin bir bildiği var diyip ona sığınıyoruz kızlar. Elbet bizler de o müjdeli haberi vericez bir gün.
Transferimin 2. Günü. Ve ben çok fena grip olmuş durumdayım. Progestan iğneyi bacağımdan yapmışlardı önceki gün üstüne basamıyorum resmen. Zor yürüyorum.
Her yerim ağrıyor kısacası. Belirti aramak ne mümkün. Eşim de bu hassas günlerde çok hassas davranarak memleketine gidiyor sağolsun. Ailemin yanına gitmek durumundayım. Hem hastalık hem transfer süreci hem iğneler. Dokunsanız ağlayacak haldeyim. Bu moralle nasıl sağlıklı bir şekilde tutunma olur bilmiyorum. Stres en önemli faktörler. Bebişlerim niye tutunsun ki bana. Çünkü gerçekten moral olarak çöküntüdeyim. Nolur dua edin bana da.

Canım stres yapma kendini rahat birak çünkü bebekler gercekten stresli ortamda durmak istemezler ❤ eşin niye gidiyor pskolojik destekde bulunmak varken arkadaşım

Canım stres yapma kendini rahat birak çünkü bebekler gercekten stresli ortamda durmak istemezler ❤ eşin niye gidiyor pskolojik destekde bulunmak varken arkadaşım
Haklısın canım. Keşke elde olsa. Umarım ailemin yanına gidince toparlarım kendimi.
Önceden verilmiş sözleri olduğundan gidiyor Can'ım. Maalesef bizim kadar duyarlı olamıyorlar. Yapacak bir şey Yok. Umarım o müjdeli haberi yalnız da olsam alırım.

Güzelim moralini bozma. Al bende de bir o kadar stres var...maalesef eşler neden düşüncesiz davranıyor anlamıyorum. Ben bugün transferimin yarın yapılacağı haberini aldım. Eşime hemen haber verdim. İşi çokmuş o gelemezmiş, gelmesi şart mıymış...Oturdum ağladım hüngür hüngür. Zaten daha ilk denememiz, yeterince stresim var, bir sürü sıkıntı yaşamışız bir de üzerine bu kadar duyarsız davranması çileden çıkardı beni. Müdürünün haberi var böyle bir tedavi gördüğümüzden, ne olacak sanki yarım gün bana destek olsa. Başka kimsem de yok... Neyse sonuçta yaptığı davranışın hatalı olduğunu kendi söyledi bin defa özür diledi, izin almış gelecek ama ne gerek vardı beni bu kadar kırmasına...kıymeti mi kaldı şimdi

Ellerini taşın altına koymak zor geliyor. Halbuki bizim bedenen katlandıklarımıza bir gün bile dayanamazlar. Madem izin alabilecek durumdasın niye üzüyorsun bu kadar karını.
Neyse en azından yalnız değilsin canım. Hiç gelmeseydi daha kötü olurdu. Dilerim yüzümüz güler hepimizin. Unuturuz bu günleri.

2 agustos transferim oldu.bugun ilk olarak kirmizi sonra da kahve lekem geldi odum koptu acile gittim kese duruyor dedi.bir dusuk innesi yaptilar. Pazartesi gunu kalp atisi icin gel dedi doktor. Kesenin gozukmesi bebegin yasadigi anlama geliyor mu???? Sorun olsaydi kese gozukmeyecek miydi??? Lutfen bilgisi olan yardim etsin

Kese duruyorsa sır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…