Hayır canım ilacın etkisi bu kadar belirgin olmuyor maalesef aynı gün transfer olup aynı ilaçları kullandığım arkadaşımda hiç bu belirtiler olmadı canım sonucu negatif ti ha tabi sıfır belirti ile hamşle kalan da var ama benim kasık ağrılarım çok belirgin di hatta birgün gece uyurken sıçradım anlık uykuda bıçak batması gibiydiPeki bugun kacinci gunun?
ozeller acik sanirim
anladim ama bunlar ilaclarin etkisiyleymis artik tam olarak ikna oldum
Canım sonuç çıkmadı mı?Güzel haberini bekliyoruzCanım kan verdim bekliyorum.
Amin canım cumlemizinki inşallah umarım herşey yolundadır sabırla bekliyorum :)İnşallah 9 ay 10 gün boyunca seninle kalır
Bence onlar dün döllendi bile.opunun gecesi döllenme gercekleşiyor. 2 embriyon icin 3. Gun bilgisi icin arayacaklar.güzel sonuç al ins.Merhaba arkadaşlar. Benimde dün sabah 7 tane yumurtam toplandı. Toplama günü Öğleden sonra arayıp 7 yumurtanın sadece 4 tanesi olgun olduğu için 4 tanesinin işlem göreceğini söylediler. Bu sabahta arayıp 4 yumurtanın bir tanesinin erken bölünme yaşadığını bir tanesinin tek çekirdekli olduğunu diğer 2 sininde iki çekirdekli olduğunu söylediler. Yani iki yumurta daha gitti. Yarın da arayıp bu iki çekirdekli olanların döllenme durumlarını bildirceklermiş. Ancak korkuyorum. Sizce yarın bu iki yumurtanında döllenmeme ihtimali var mı?
Sanki yarın onlar içinde olumsuz bişeyler söyliyeceklermiş gibi korkuyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alabiliriz.Bence onlar dün döllendi bile.opunun gecesi döllenme gercekleşiyor. 2 embriyon icin 3. Gun bilgisi icin arayacaklar.güzel sonuç al ins.
Bence de ilacların etkisiymis bende emin oldumPeki bugun kacinci gunun?
ozeller acik sanirim
anladim ama bunlar ilaclarin etkisiyleymis artik tam olarak ikna oldum
Sıkıntı yapma canım ilk denememde benimde öle olmuştu 7yumurtadan ikisi kaldı dediler ben şok tabi ertesi gün arayınca Başka iki tane daha gelişti dediler 5 güne 2 embriyom gelişmişti şükürSanki yarın onlar içinde olumsuz bişeyler söyliyeceklermiş gibi korkuyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alabiliriz.
Gözünaydın canım hayırlı olsunKızlar sonucum 273 çıktı 12. Gün testiinşallah değer sağlıkla yükselir duaya ihtiyacım var
Gayet iyi sonucun.Hadi gözün aydın canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahKızlar sonucum 273 çıktı 12. Gün testiinşallah değer sağlıkla yükselir duaya ihtiyacım var
Çok sevindim canım yanılmadım şükür benimle aynı belirtilerin vardı :)Kızlar sonucum 273 çıktı 12. Gün testiinşallah değer sağlıkla yükselir duaya ihtiyacım var
Ay canım inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım inşallah.Sıkıntı yapma canım ilk denememde benimde öle olmuştu 7yumurtadan ikisi kaldı dediler ben şok tabi ertesi gün arayınca Başka iki tane daha gelişti dediler 5 güne 2 embriyom gelişmişti şükür
İnşallah canım güzelce gelişir seninkilerdeAy canım inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım inşallah.
Teşekkür ederim canım çok saol inşallah.İnşallah canım güzelce gelişir seninkilerde
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam ederGözünaydın canım hayırlı olsun
Çok sağol kaderdaşım kardeş olurlar artık bizimkiler , inşallahGayet iyi sonucun.Hadi gözün aydın canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
kesinlikle bel kasık ağrısı mahvetti beni son üç gündür , çok şükür. Darısı isteyen dua eden herkese olsunÇok sevindim canım yanılmadım şükür benimle aynı belirtilerin vardı :)
Birakmayacaklar annesi butun hayatlari boyunca yanimizda olacaklar bizim inaniyorumAyyy insallah hep bizimle olurlar canim böyle motive olman çok güzel bende oyle diyorum inş bizi bırakmazlar ❤
Canin hayirli olsun bebeginAynı şeyleri bende yaşadım nefes almaya korkuyordum 7. Günde kan tahlili verdim dayanamadım. Olabildiğince rahat olun tabi mümkün değil biliyorum Allahım güzel haber almayı nasip etsin inşallah
aminnn insallahÇok haklısın Allah kimseyi evlat hasreti yasatmasin
bende oyle yapayim dedim esim diyorki bebislere kan lazim car cur etme kaniniHayır hemde hicbisey turp gibiyim.hala hiç bişey hissetmiyorum. 7. Günden itibaren hergun kan verdim açaba duruyor mu diye damarlarımda kan kalmadi
dr.larin aciklamasi var videolari var nette.ayrica bugun iki dr.a da sordum asla belirti arama dediler. Ilk aylarda kimse bisey hissetmiyor hissedenlerde ilaclarin etkisi ile dediler. Neyse ben buna inaniyorum sende ona arkadasim. Belirti aramiyorum zaten artik biliyorum insallah rahmime tutunuyorlarHayır canım ilacın etkisi bu kadar belirgin olmuyor maalesef aynı gün transfer olup aynı ilaçları kullandığım arkadaşımda hiç bu belirtiler olmadı canım sonucu negatif ti ha tabi sıfır belirti ile hamşle kalan da var ama benim kasık ağrılarım çok belirgin di hatta birgün gece uyurken sıçradım anlık uykuda bıçak batması gibiydi
Evet canim ama senin 5.gun embriyosu yani daha gelismis minnaklarin benimmiler senden iki gjn kucukler teyzesiBence de ilacların etkisiymis bende emin oldum
Zaten ilk tup bebek tedavimde surekli kasık ağrima ve bel ağrıma ragmen negatif almıştım.taze embriyo olmuştu demek iğnelerin etkisiydi.seninle aynıyız bugün 6. Gün
yuppppiiiiiiiiiiii hemen bir kutlama yap canimKızlar sonucum 273 çıktı 12. Gün testiinşallah değer sağlıkla yükselir duaya ihtiyacım var
Canım darısı sana inşallahBirakmayacaklar annesi butun hayatlari boyunca yanimizda olacaklar bizim inaniyorum
Canin hayirli olsun bebegin
aminnn insallah
bende oyle yapayim dedim esim diyorki bebislere kan lazim car cur etme kanini
dr.larin aciklamasi var videolari var nette.ayrica bugun iki dr.a da sordum asla belirti arama dediler. Ilk aylarda kimse bisey hissetmiyor hissedenlerde ilaclarin etkisi ile dediler. Neyse ben buna inaniyorum sende ona arkadasim. Belirti aramiyorum zaten artik biliyorum insallah rahmime tutunuyorlar
Evet canim ama senin 5.gun embriyosu yani daha gelismis minnaklarin benimmiler senden iki gjn kucukler teyzesi
yuppppiiiiiiiiiiii hemen bir kutlama yap canim
amin insallah teyzesi haftaya sali ogrenecegim bendeCanım darısı sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?