Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kızlar birşey sorucam; bu kan pıhtılaşması için yapılan testin adı nedir? Hastane benden istemedi ama ben dosyam tam olsun istiyorum o testide yaptırmak istiyorum aranızda yaptıranlar varmı? Varsa adı nedir?

Kızlar Ağustosun 2.haftası Allah izin verirse bende ilk tüp bebek denememi gerçekleştiricem.
bende pco var , eşimde morfoloji %2-3 arası ,hareketlilikde WHO kriterlerinin altında.4 klomenle normal yoldan ,2 de iğneyle aşılama oldum. hepside negatif..cerrahpaşadan rapor çıkardım.Bahçeci Umut tüp bebekte cem beyle başlayacağız.Yaşlarımız küçük olduğundan (25-27) cem bey basit hasta olarak görüyor ama bakacağız.Adetimi bekliyoruz.Çok umutsuz ve endişeliyim.Allah emeklerimizin karşılığı verir inşallah.
Tüp e başlayan arkadaşların anketleride olsa cok güzel olurdu..Hem sorunları ,hem başladıkları klinik hem de tutup tutmadığına dair üstte bir bilgi olsa hepimize umut ve tecrübe olur diye düşünüyorum.
Umudum-

Hayırlısı olsun inşallah...Bugünde benim raporum çıkıyor Cerrahpaşadan 1-2 güne kadar adet olucam ve Bahçeci Umut Tüp Bebekte Cem Bey ile tedaviye başlayacağım inşallah.Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah...

Kızlar birşey sorucam; bu kan pıhtılaşması için yapılan testin adı nedir? Hastane benden istemedi ama ben dosyam tam olsun istiyorum o testide yaptırmak istiyorum aranızda yaptıranlar varmı? Varsa adı nedir?
Ben yaptırdım. 1 negatif var doktorum istedi yaptırdım fakat eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz olarak yaptırdım 13 haziranda verdim kanpihtilasma sonucu çıktı ama karyotip kromozom analizi çıkmadı henüz 2ay sürüyo sonuçlanması. Bu ayın 13.de alicam inşallah. Bence kromozom testi de yaptirmalisin

Ayrıca histeroskopi de yapıcak aynı zamanda bütün tedbirleri almak istiyorum bu sefer. Doktoruma çok güveniyorum . Bahçeci sağlık merkezinde cem çelik. Ilk negstif imde başka bir doktordu kendi isteğim ile degistirdim insalalh hayırlısı olur Kediligelin

Bende hiç gebelik gerçekleşmedi. Çikolata kistlerim var 3 tane onlar engelelyebilir dediler. Az önce diğer tahlillerim çıktı. Anti hbs benim 0 negatif eşimin 1.0000 bu nedemek oluyor bilgin var mı?

Acaba bende devlet hiç gebelik gerçekleşmediği halde bana da yaparmı bu testi?

Bu konuda bir bilgim yok cnm
Anladım canım teşekkür ederim. Ben tahlil sonuçlarında bu kadar stres oluyorum acaba tedavi aşamasında neler yaşarım bilemiyorum. Benimde haftaya şişli memorialda randevum var. Bi arkadaşım bahçecide yaptırdı ilk deneme bir kızı oldu 45 günlük şuan. İkisi arasında çok arada kaldım ama kararım memorial oldu. Herşeyi kontrol ettirmek istiyorum ama bu yola daha yeni girdim neler gerekli çok bilmiyorum.

Bende hiç gebelik gerçekleşmedi. Çikolata kistlerim var 3 tane onlar engelelyebilir dediler. Az önce diğer tahlillerim çıktı. Anti hbs benim 0 negatif eşimin 1.0000 bu nedemek oluyor bilgin var mı?
Hiç tüp bebek denemesi yapmadıysan bile kistim var bu yüzden negatif aldım kan pihtilasma ve kromozom testi istiyorum de yeterli olur. Bunu yaptırmak için illaki 2,3 tane nagatif olmasını bekliyo lar bukadar beklemek zorunda değiliz tek negatif te bile çok yıkım yaşiyosun insan ikincisinde herseyi yaptırmak istiyor. .

Hayirli olsun tedavin insallah. Moral ve motibasyonunu sağlam tut gerisi Allah Kerim ..

Sen dediğim gibi bu testlerı yapıp zaten yumurta toplama transfer derken süre geçer sonuçlarını alırsın eline ilk tedavinde olmasa bile diyelim ki nasip olmadi ikincisinde lazım olur ozaman boşuna 2ay beklememiz olursun benim bugünkü aklım olsaydı öyle yapardım. Ilk tedavim Mart ta başladı mayısta negstif sonuç aldım gerekli şeyleri yatırayim derken 3,4 ay geçti allah nasip ederse ağustos ta histeroskopi olucak . Eylül dede transfer olucak ekimde de sonuç alicam .. yani uzuyor uzuyor uzuyor. . Allah yar ve yardımcımız olsun ...

Neden herşeyi baştan isteyip ona göre tedavi uygulamazlarki dediğin gibi 3-4 negatif ten sonra yapsa ne olur çok ağır bir yıkım maddi manevi. Randevu alacağım umarım devletteki doktor sıkıntı çıkarmaz. Allah gönlüne göre versin çifter çifter bebeklerle doldursun kucağını

merhabalar ; ben bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim .. geçtiğimiz bahar döneminde zeynep kamil hastanesi genetik bölümüne gittim. genetik ve kan pıhtılaşması testi için.. doktor bi takım sorular sordu kaç gebelik kaybı yaşadığımı sordu ve bana açık açık bizim iş yükümüz çok ağır sen doğru dürüst bir gebelik kaybı bile yaşamamışsın sana bu testleri yaptıramam dedi , hocam korkuyorum içimi rahatlatmam lazım gelmişken yapalım lütfen dememe rağmen ben herkesin içini rahatlatamam dedi ve gönderdi.. demek istediğim doktoruna bağlı bana uyuzun teki denk geldi ve test için beni uygun görmedi..

bende eylül ayında başlıcam tüp bebek tedavisine genetik test yaptırmaktan vazgeçtim ama bu kan pıhtılaşması testi için illa genetik bölümüne mi gitmek gerekiyor ?bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim ..

umarım tedaviye başlyan herkesin kucakları bebişleriyle dolar darısı da eYlül ayında bana olsun inş.

imş hepimiz kucağımız dolu döneriz. :)

kromozom tahlilini fakültelerde yaptırırken düşük yapmış olmak çok önemli.mutlaka soruyorlar hatta bazı yerlerde düşüğü olmayanlara yapılmadığını bile okumuştum.tamamen ordaki personelin insafına kalıyor gibi iş...

Kızlar regl olmayı bekliyorum yarın regl günüm uzun protokol uygulayacağız 6 gündür de lucrin kullanıyorum
Karnım inanılmaz şiş göğüslerim patlıyor aciyor ve ben sürekli acım
Ne olur birşey deyin normal mi bu durum
Sizde de oldu mu akşamları 1 saat yuruyus yapmaya karar verdim dün başladım bugün de devam

Bu aşamada böyleyse diğer iğnelerde durumum ne olur bilmiyorum ve boğazıma hakim olamıyorum

Merhaba, benim de ikinci tüp bebek denemem 31 temmuzda Menapurla başladı bakalım.
ilk deneme 5.gün embriyosu idi.iki tane transfer edildi.on ikinci gün negatif sonuç aldım yıkım tabi ki
kendiliğinden gelişen bir gebeliğim oldu ama boş gebelik sonucu kürtaj oldum.5 cm çikolata kistim mevcut arti miyom.kist problem çünkü sol yumurtalıkta.
Ben de histereskopi oldum önceki doktor gebeliğe engel olacak bir durum yok dedi.Beş ay bekledik nafile. sonra doktor değiştirdik. o da visanne kulandirdi milim küçülme olmadı.Altı ay kullan dedi benim yaş otuz beş zamanım yok.
Daha önceki doktorum kisti alalım değilse gebelik olmayacak dedi.Ama ameliyatı sezaryen gibi karnı açıp alacakti istemedim.Laparoskopi ile alınabilirdi oysaki...
ilk doktorumu hiç söylemeyim.Kadincagiz yumurtalikların rahmin çok temiz sağlıklı bir gebelik geçirirsin dedi bir ay sonra gebe olduğumu öğrendim.Kalp atışını duymaya gittiğimde boş gebeligimi, nur topu gibi 5 cm lik kistimi ve 3 cmlik miyomumu öğrendim
Bismillah bakalım ikinci denemeye...Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…