Amin canım hepimizinkini inşallahÇok teşekkür ederim canim insallah hamileyimdir. Benimki 5. Gun embriyosu 2 tane transfer edildi canim. Rabbim hepimizin gobusunu bebeklerle doldursun hayirlisiyla
transferde 4. güne geldim ama geçmiyor vakit taaa arife gününe kadar nasıl bekleyeceğim acaba? 4 hücreli 2. gün embriyosu tutunur inşallah
Canom benim tesekkuler destegin icin aakin gerginn olma rahat birak oldugu kadar bazen hucreler sikinti ve streseee gelemiyor istee rabbimm ne eylerse guzel eylerrr bizlereHayırlısı olsun canım lütfen unutma umud bitmez hiçbir zaman bende müthiş bir gerginlikle bekliyorum rabbim sana sağlık versin üzme kendini diyemiyor insan böyle bir durumda tevekkülumüz Allaha hepimizn sende iyi ki varsın tüm dualar yine seninle birlikte olsun inşallah
Canım benim çok üzüldüm senin sonucu dört gözle bekliyordum hayrlısı Allah tan elbet bir hikmeti vardırKizlarr herseyden once saglik sihhat olsun yumis ve sperm oldugu surece bi ihmall her zaman vardirrr benim sonucum negatif yine ..rabbim sizlere gostersin guzel haberi insallah ara ara girip bakicam buraya birkmicamm sizi insallah guzel haberleri siz verirsiniz banaa hepinizi cok opuyirun iyi ki varsiniz dualariniz icin alllah razi olsun sizdennn
Benim de arife günü belli olacak sonucum. Daha önce 2 olumsuz sonuç aldığım için umudum öyle az ki. Yine de umut işte bekleyip görecez bakalım nasipse :)
Canim uzulme sakin takdiri Ilah i bizler dua etmekten başka çaremiz yok belkide Sonucun iyi çıkacak strese girip bebişi Üzme sakın insallah yakın zamanda bu acılar geçer yerine bebek sevinçler ini alırız. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.senin için çok üzüldüm. muhtemelen yarın bende böyle bir sonuç alıcam. umutlarım bitti artık çünkü. hakkımızda hayırlısı Allah'ım herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah
Rica ederim ne demek keşke aynı şehirlerde olsak ve birlikte paylassak tüm duyguları ve destek olmak için daha fazlasını yapabilsek ama yapabildigimiz tek şey burdan destek olmaya çalışmak elbette ki rabbim neylerse güzel eyler bizi de güzel eylediklerin etsin inşallah bende korkuyla bekliyorum halaCanom benim tesekkuler destegin icin aakin gerginn olma rahat birak oldugu kadar bazen hucreler sikinti ve streseee gelemiyor istee rabbimm ne eylerse guzel eylerrr bizlere
Evet canım bende bekliyordUM. Allahtan Ümit kesilmez yinede bu benim sınavım bi liyorum ve şükrediyorum yine de rabbim çaresiz dert ver mesin yeter ki biz herşeyi atlatı rizCanım benim çok üzüldüm senin sonucu dört gözle bekliyordum hayrlısı Allah tan elbet bir hikmeti vardır
Korkma sakin dualarım seninle inşallah güzel haberlerle döneceksi^ buraya ve beni mutlaka etiketle olurmu canımRica ederim ne demek keşke aynı şehirlerde olsak ve birlikte paylassak tüm duyguları ve destek olmak için daha fazlasını yapabilsek ama yapabildigimiz tek şey burdan destek olmaya çalışmak elbette ki rabbim neylerse güzel eyler bizi de güzel eylediklerin etsin inşallah bende korkuyla bekliyorum hala
Evet canım bende bekliyordUM. Allahtan Ümit kesilmez yinede bu benim sınavım bi liyorum ve şükrediyorum yine de rabbim çaresiz dert ver mesin yeter ki biz herşeyi atlatı riz
Tamam canım haber vericem mutlaka ama bir tarafım rabbime guvenirken bir tarafım korkuyor kaygıyı atamiyorum Allah razı olsun duaların icin senden de inşallahKorkma sakin dualarım seninle inşallah güzel haberlerle döneceksi^ buraya ve beni mutlaka etiketle olurmu canım
Teşekkürler Canım benim evrene iyi mesaj göndermek lazım dimi ama:)) sende sağlıkla büyük kucağına al insallah bizlere de dua etki melekler bize de gelsin konusun göbüüşümüzeCanim benim çok üzüldüm ne güzel ne kadar pozitif düşünüyorsun Rabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar versin insallah. Ben inanıyorum insallah en kısa zamanda olacak. Rabbim seni daha çok bekletmesin insallah.
Insallah canım benim hepimizin yüzü gülsün hepimiz anne olalım insallah bebişlerimizi büyütelim eğitelim günlerini görelim kendi ni dinleme sakın zor oluyorİnşallah kullandığın ilaçların etkisiyle kendiliğinden hamile kalırsın.. Allah bu süreçte sabır versin. Umut edip, hayal kırıklığına uğramak çok zor. Yaşayan biliyor. Ama elden hiçbirşey gelmiyor işte. İnsan derdini unutmak için başka şeylere odaklanıyor. Bende kendimde belirti arıyorum hergün. Bulamayınca umutsuzlaniyorum. Yine negatif olacak diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Beklemek zor. Allah yüzünü güldürsün canım.
Olsun hepiniz kız kardeş gibi oldunuz bana bu bile yeter insan dışarıyla paylaşamıyor bazı şeyleri eşekler düşenin halini esekten düşen anlar :)) ama birgün ona binmeyi öğrenecez ama örnek verdim bende ha brah brah brahRica ederim ne demek keşke aynı şehirlerde olsak ve birlikte paylassak tüm duyguları ve destek olmak için daha fazlasını yapabilsek ama yapabildigimiz tek şey burdan destek olmaya çalışmak elbette ki rabbim neylerse güzel eyler bizi de güzel eylediklerin etsin inşallah bende korkuyla bekliyorum hala
Muhakkak bunda da vardır bir hayır arkadaşım.Inşallah güzel haberlerle dönersin tekrar buraya.Kizlarr herseyden once saglik sihhat olsun yumis ve sperm oldugu surece bi ihmall her zaman vardirrr benim sonucum negatif yine ..rabbim sizlere gostersin guzel haberi insallah ara ara girip bakicam buraya birkmicamm sizi insallah guzel haberleri siz verirsiniz banaa hepinizi cok opuyirun iyi ki varsiniz dualariniz icin alllah razi olsun sizdennn
Öyle birbimizin halini yanlizca birbirimiz anlıyoruz inşaallah canım inşallahOlsun hepiniz kız kardeş gibi oldunuz bana bu bile yeter insan dışarıyla paylaşamıyor bazı şeyleri eşekler düşenin halini esekten düşen anlar :)) ama birgün ona binmeyi öğrenecez ama örnek verdim bende ha brah brah brah
Bu vesile hiç tanımadığınız insanlarla birşeyler paylaşıp duasını alıyoruz yada dua ediyorsunÖyle birbimizin halini yanlizca birbirimiz anlıyoruz inşaallah canım inşallah
Çıktı sonucum ve malesef negatif senin kadar ılımlı olamıyorum malesef 0.4 çıktıCanom benim tesekkuler destegin icin aakin gerginn olma rahat birak oldugu kadar bazen hucreler sikinti ve streseee gelemiyor istee rabbimm ne eylerse guzel eylerrr bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?