Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Canim ilk dakikada cıktı hemen koyulasti hatta şu an daha koyu. Normalde doktorum cumartesi günü test yapmami istedi ama ben perşembe fln yaptıracağım sanirim. Bak yeni halini yollayayim.

Eklentiler

• 20170822_101054.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 58
Canim ilk dakikada cıktı hemen koyulasti hatta şu an daha koyu. Normalde doktorum cumartesi günü test yapmami istedi ama ben perşembe fln yaptıracağım sanirim. Bak yeni halini yollayayim.
Hayırlı olsun canım hamilesin katlanarak artsın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu seninki

gulcegunce herhangi bi belirti falan hissettinmi ya benimde bugün 8. gün ama hiçbir belirti yok benimki yine olmadı galiba

canım çok güzell gözünaydın çok sevindim inşallah değerlerinde güzel güzel artar allahım sonuna kadar devam ettirir ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım kusura bakma bilmediğim için soruyorum o bir yumurta ile neden işlem yapmıyorlar zaten gene şartlarda yaş ve denemeden dolayı birden fazla sende öle bir durum mu var

Benim yaşım 38... Doktor istersen tek yumurtayı transfer edelim ama havuz yaparsak başarı şansı artar dedi, adetle başlıycaz tekrar ilaçlara

Allah yardımcın olsun inşallah derdi veren Rabbim dermanini da verir inşallah sonuç güzel olur inşallah
Amin arkadaşım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)

Kizlarr herseyden once saglik sihhat olsun yumis ve sperm oldugu surece bi ihmall her zaman vardirrr benim sonucum negatif yine ..rabbim sizlere gostersin guzel haberi insallah ara ara girip bakicam buraya birkmicamm sizi insallah guzel haberleri siz verirsiniz banaa hepinizi cok opuyirun iyi ki varsiniz dualariniz icin alllah razi olsun sizdennn

Hayırlısı olsun canım lütfen unutma umud bitmez hiçbir zaman bende müthiş bir gerginlikle bekliyorum rabbim sana sağlık versin üzme kendini diyemiyor insan böyle bir durumda tevekkülumüz Allaha hepimizn sende iyi ki varsın tüm dualar yine seninle birlikte olsun inşallah

senin için çok üzüldüm. muhtemelen yarın bende böyle bir sonuç alıcam. umutlarım bitti artık çünkü. hakkımızda hayırlısı Allah'ım herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah

gulcegunce herhangi bi belirti falan hissettinmi ya benimde bugün 8. gün ama hiçbir belirti yok benimki yine olmadı galiba
Canim sadece ayaklarım üşüyor bir de göğüslerim çok dolgun ve ağrılı o kadar. Azcik da kasıklarimda yanma var. Ben inanamiyorum ki benim kan vermem lazım ama eşim birkaç gün daha bekleyelim diyor. Normalde test günüm cumartesi.

Canim benim çok üzüldüm ne güzel ne kadar pozitif düşünüyorsun Rabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar versin insallah. Ben inanıyorum insallah en kısa zamanda olacak. Rabbim seni daha çok bekletmesin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…