- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
5. Gün daha çabuk belli olur. O yüzden testin bnce doğru ins5.gün benimki de
5. Gün daha çabuk belli olur. O yüzden testin bnce doğru ins
Yok daha 31 inde görücez inşallah heyecanla bekliyoruzbende ilk 3 gun yattim.3. Aksam yuruyuse ciktim. Esimde bende izindeyiz simdi geziyoruz bakalim. Bugun hayirlisiyla 5. Gunum. Allah kucagimiza alacagimiz gunleri nasip etsin insallah. Sen kesesini gordun mu?
Canim ilk dakikada cıktı hemen koyulasti hatta şu an daha koyu. Normalde doktorum cumartesi günü test yapmami istedi ama ben perşembe fln yaptıracağım sanirim. Bak yeni halini yollayayim.allahım test yapacak ve bekley
canımm gözünaydınn gayet belirli 2. çizgin kan ver bence çıkar kanda inşallah kandada göreceksin çok sevindimbenimde 9. gün çıkmıştı bukadar belirgin bile değildi.. yaptıktan kaç dakika sonra böyle oldu?
Sağ ol canim ben kan testini almadan inanamam. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayirlisiylasilik de olsa 2. çizgiyi görmüşsün. çok sevindim senin adına ne zaman kan testi yaptıracaksın
Canim hayirli olsun gebesin insallajhh bir de kanda gorelimmm soncunu iki kat sevinelmmm bebisimizeeeCanim ilk dakikada cıktı hemen koyulasti hatta şu an daha koyu. Normalde doktorum cumartesi günü test yapmami istedi ama ben perşembe fln yaptıracağım sanirim. Bak yeni halini yollayayim.
Hayırlı olsun canım hamilesin katlanarak artsın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu seninkiCanim ilk dakikada cıktı hemen koyulasti hatta şu an daha koyu. Normalde doktorum cumartesi günü test yapmami istedi ama ben perşembe fln yaptıracağım sanirim. Bak yeni halini yollayayim.
Canim ilk dakikada cıktı hemen koyulasti hatta şu an daha koyu. Normalde doktorum cumartesi günü test yapmami istedi ama ben perşembe fln yaptıracağım sanirim. Bak yeni halini yollayayim.
canım çok güzell gözünaydın çok sevindim inşallah değerlerinde güzel güzel artar allahım sonuna kadar devam ettirir ve sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanim ilk dakikada cıktı hemen koyulasti hatta şu an daha koyu. Normalde doktorum cumartesi günü test yapmami istedi ama ben perşembe fln yaptıracağım sanirim. Bak yeni halini yollayayim.
Hadi inşallah güzel sonuçlar çıkar idrar testi yapmışmıydın canım senBen de simdi kan verdim kizlarr beklemektwyimmmm heyecanlaaa ayyy icim kipir kipirrr anlatamam zor oturuyirum yerimdeeeee
hayırlı haberlerle gel canım inşallahhBen de simdi kan verdim kizlarr beklemektwyimmmm heyecanlaaa ayyy icim kipir kipirrr anlatamam zor oturuyirum yerimdeeeee
canım kusura bakma bilmediğim için soruyorum o bir yumurta ile neden işlem yapmıyorlar zaten gene şartlarda yaş ve denemeden dolayı birden fazla sende öle bir durum mu var
Amin arkadaşım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)Allah yardımcın olsun inşallah derdi veren Rabbim dermanini da verir inşallah sonuç güzel olur inşallah
Hadi hayırlısıyla güzel sonuçu yaz canım bende verdim öğleden sonra öğrenicemBen de simdi kan verdim kizlarr beklemektwyimmmm heyecanlaaa ayyy icim kipir kipirrr anlatamam zor oturuyirum yerimdeeeee
Hayırlısı olsun canım lütfen unutma umud bitmez hiçbir zaman bende müthiş bir gerginlikle bekliyorum rabbim sana sağlık versin üzme kendini diyemiyor insan böyle bir durumda tevekkülumüz Allaha hepimizn sende iyi ki varsın tüm dualar yine seninle birlikte olsun inşallahKizlarr herseyden once saglik sihhat olsun yumis ve sperm oldugu surece bi ihmall her zaman vardirrr benim sonucum negatif yine ..rabbim sizlere gostersin guzel haberi insallah ara ara girip bakicam buraya birkmicamm sizi insallah guzel haberleri siz verirsiniz banaa hepinizi cok opuyirun iyi ki varsiniz dualariniz icin alllah razi olsun sizdennn
Kizlarr herseyden once saglik sihhat olsun yumis ve sperm oldugu surece bi ihmall her zaman vardirrr benim sonucum negatif yine ..rabbim sizlere gostersin guzel haberi insallah ara ara girip bakicam buraya birkmicamm sizi insallah guzel haberleri siz verirsiniz banaa hepinizi cok opuyirun iyi ki varsiniz dualariniz icin alllah razi olsun sizdennn
Çok teşekkür ederim canim insallah hamileyimdir. Benimki 5. Gun embriyosu 2 tane transfer edildi canim. Rabbim hepimizin gobusunu bebeklerle doldursun hayirlisiylaHayırlı olsun canım hamilesin katlanarak artsın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu seninki
Canim sadece ayaklarım üşüyor bir de göğüslerim çok dolgun ve ağrılı o kadar. Azcik da kasıklarimda yanma var. Ben inanamiyorum ki benim kan vermem lazım ama eşim birkaç gün daha bekleyelim diyor. Normalde test günüm cumartesi.gulcegunce herhangi bi belirti falan hissettinmi ya benimde bugün 8. gün ama hiçbir belirti yok benimki yine olmadı galiba
Canim benim çok üzüldüm ne güzel ne kadar pozitif düşünüyorsun Rabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar versin insallah. Ben inanıyorum insallah en kısa zamanda olacak. Rabbim seni daha çok bekletmesin insallah.Kizlarr herseyden once saglik sihhat olsun yumis ve sperm oldugu surece bi ihmall her zaman vardirrr benim sonucum negatif yine ..rabbim sizlere gostersin guzel haberi insallah ara ara girip bakicam buraya birkmicamm sizi insallah guzel haberleri siz verirsiniz banaa hepinizi cok opuyirun iyi ki varsiniz dualariniz icin alllah razi olsun sizdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?