Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Günaydın -Transferi ile test günü arasında kanama görenler ; Kaçıncı günlerde gördüklerini , ne önlem alındığını , Kaçıncı günde test yaptıklarını, Olumlu yada olumsuz olduğunu Paylaşıp bir anket gibi burada yazalım mı ? Benim gibi bekleyenlere de bilgi olur , örneğin soruların cevabı ; 4. Gün /iğne vs./10.gün/olumlu gibi yapılsa nasıl olur kızlar? Yapalım mı ?

canım benim dün 8. günümdü hafif kahverengi bir leke geldi,bugün doktora gidip kan verdim gebelik testi için sonucunu öğleden sonra alıcam inşallah..

Hadi inşallah hamilesindir.

Hadi inşallah hamilesindir.
inşallah canım hayatımın en zor iki gününü yaşıyorum herhalde. gece boyu kaç kez tuvalete kalktım bişey var mı diye baktım hatırlamıyorum şimdide test sonucunu bekliyorum..işteyim bide dinlenemiyorum da..bakalım hayırlısı artık.vakti zamanı gelmişse vardır zaten

İnşallah hayırlı bir sonuç alırsın cnm hamileyiiiiiim diye yazarsın

Dün kan testi yaptirmistim saglik ocağına 8.gün negatif çıktı 12.güne pozitif çıkması mucize bu sefer olmadı nasip Allahtan

Dün kan testi yaptirmistim saglik ocağına 8.gün negatif çıktı 12.güne pozitif çıkması mucize bu sefer olmadı nasip Allahtan
aldın mı sonucunu? belli olmaz canım ben çok okudum öyle ya baya adet gibi olurken değeri yükseleni..doktorun ne dedi peki?

aldın mı sonucunu? belli olmaz canım ben çok okudum öyle ya baya adet gibi olurken değeri yükseleni..doktorun ne dedi peki?
Şimdi bildiğin adet oluyorum az önce aradim Hemşireyi doktor bakalim ne diyecek, canim genelde idrarda negatif görenler pozitifi görmüş ben kanda görmüşüm hayırlısı Allahtan

Ins ins sen güzel sonucu görürsün banada dua edersin
hepimiz için hayırlısı olsun canım..ben 2 kez aşılama 2 kez tüp 4 kez yaşadım malesef bu olumsuz sonucu,nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum.şu an da kalbim ağzımda saat sayıyorum..Ama elden bişey gelmiyor işte,biz üstümüze düşeni yaptık gerisi Takdiri İlahi..

Rabbim yüzünü guldursun ins

Allah yardımcımız olsun seni çok çok çok iyi anlıyorum aynı iki aşılama iki tüp bebek 3. Denememiz bizimde bu olmazsa tekrar denemem bile diyorum ben çok yorgun hissediyorum kendimi. İnşallah yüksek yüksek değerlerin olur sağlıkla devam eder. Heyecanını tahmin ediyorum günler geçmek bilmiyor. İnşallah pozitif olur inşallah banada umut olursun

inşallah canım Rabbim sağlıklı ve hayırlı hamilelikler yaşatsın bunca çektiğimizden sonra..senin kaçıncı günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…