M mihmandar83 sen ne zaman kan verdin canım? sonuç ne zaman?Hayırlısı kırmızılar geldikçe moral yerlerde insan üzülüyor haliyle nasip gercekten bakalim kan sonuçları ne diyecek, ne olursa olsun hamd olsun
canım benim dün 8. günümdü hafif kahverengi bir leke geldi,bugün doktora gidip kan verdim gebelik testi için sonucunu öğleden sonra alıcam inşallah..Günaydın-Transferi ile test günü arasında kanama görenler ; Kaçıncı günlerde gördüklerini , ne önlem alındığını , Kaçıncı günde test yaptıklarını, Olumlu yada olumsuz olduğunu Paylaşıp bir anket gibi burada yazalım mı ? Benim gibi bekleyenlere de bilgi olur , örneğin soruların cevabı ; 4. Gün /iğne vs./10.gün/olumlu gibi yapılsa nasıl olur kızlar? Yapalım mı ?
Dün normal sağlık ocagina verdim bugün öğlen alicam ama Doktor gerekmedikce kalkma dediM mihmandar83 sen ne zaman kan verdin canım? sonuç ne zaman?
Ins güzel sonuç alirsincanım benim dün 8. günümdü hafif kahverengi bir leke geldi,bugün doktora gidip kan verdim gebelik testi için sonucunu öğleden sonra alıcam inşallah..
günaydın kızlar, sabah kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacakmış bakalım ne oalacak? ama benim hala ara ara kasık ve bel ağrım devam ediyor.hemşire bu tarz şeyler olabiliyor dedi ama nasip artık..bugün nasıl geçer bilmiyorum
ne olabileceğinden şüphelendi senden? hala kanama oluyor mu?Dün normal sağlık ocagina verdim bugün öğlen alicam ama Doktor gerekmedikce kalkma dedi
inşallah canım hayatımın en zor iki gününü yaşıyorum herhalde. gece boyu kaç kez tuvalete kalktım bişey var mı diye baktım hatırlamıyorumHadi inşallah hamilesindir.
İnşallah hayırlı bir sonuç alırsın cnm hamileyiiiiiim diye yazarsıninşallah canım hayatımın en zor iki gününü yaşıyorum herhalde. gece boyu kaç kez tuvalete kalktım bişey var mı diye baktım hatırlamıyorumşimdide test sonucunu bekliyorum..işteyim bide dinlenemiyorum da..bakalım hayırlısı artık.vakti zamanı gelmişse vardır zaten
Ayy etmezmiyim sürekli hemde Rabbim isteyen herkese içinde de bize nasip etsin inşallah inşallah inşallahinşallah canım çok dua edin nolur
aldın mı sonucunu? belli olmaz canım ben çok okudum öyle ya baya adet gibi olurken değeri yükseleni..doktorun ne dedi peki?Dün kan testi yaptirmistim saglik ocağına 8.gün negatif çıktı 12.güne pozitif çıkması mucize bu sefer olmadı nasip Allahtan
Şimdi bildiğin adet oluyorum az önce aradim Hemşireyi doktor bakalim ne diyecek, canim genelde idrarda negatif görenler pozitifi görmüş ben kanda görmüşüm hayırlısı Allahtanaldın mı sonucunu? belli olmaz canım ben çok okudum öyle ya baya adet gibi olurken değeri yükseleni..doktorun ne dedi peki?
Ins ins sen güzel sonucu görürsün banada dua edersinaldın mı sonucunu? belli olmaz canım ben çok okudum öyle ya baya adet gibi olurken değeri yükseleni..doktorun ne dedi peki?
hepimiz için hayırlısı olsun canım..ben 2 kez aşılama 2 kez tüp 4 kez yaşadım malesef bu olumsuz sonucu,nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum.şu an da kalbim ağzımda saat sayıyorum..Ama elden bişey gelmiyor işte,biz üstümüze düşeni yaptık gerisi Takdiri İlahi..Ins ins sen güzel sonucu görürsün banada dua edersin
Rabbim yüzünü guldursun inshepimiz için hayırlısı olsun canım..ben 2 kez aşılama 2 kez tüp 4 kez yaşadım malesef bu olumsuz sonucu,nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum.şu an da kalbim ağzımda saat sayıyorum..Ama elden bişey gelmiyor işte,biz üstümüze düşeni yaptık gerisi Takdiri İlahi..
Allah yardımcımız olsun seni çok çok çok iyi anlıyorum aynı iki aşılama iki tüp bebek 3. Denememiz bizimde bu olmazsa tekrar denemem bile diyorum ben çok yorgun hissediyorum kendimi. İnşallah yüksek yüksek değerlerin olur sağlıkla devam eder. Heyecanını tahmin ediyorum günler geçmek bilmiyor. İnşallah pozitif olur inşallah banada umut olursunhepimiz için hayırlısı olsun canım..ben 2 kez aşılama 2 kez tüp 4 kez yaşadım malesef bu olumsuz sonucu,nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum.şu an da kalbim ağzımda saat sayıyorum..Ama elden bişey gelmiyor işte,biz üstümüze düşeni yaptık gerisi Takdiri İlahi..
inşallah canım Rabbim sağlıklı ve hayırlı hamilelikler yaşatsın bunca çektiğimizden sonra..senin kaçıncı günün?Allah yardımcımız olsun seni çok çok çok iyi anlıyorum aynı iki aşılama iki tüp bebek 3. Denememiz bizimde bu olmazsa tekrar denemem bile diyorum ben çok yorgun hissediyorum kendimi. İnşallah yüksek yüksek değerlerin olur sağlıkla devam eder. Heyecanını tahmin ediyorum günler geçmek bilmiyor. İnşallah pozitif olur inşallah banada umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?