igneyi saglik ocaginda mi yaptiriyorsunuz?Valla canim ne desem boş trasfer günü doktorun isteğine bağlı ama çok büyük birşey olmadıkça 12 gün gelmeni istemez, iğne verse bile normal sağlık ocağı yapar
biz transferden iki gun sonra tatile gitmeyi planliyoruz dr sakincasi yok gidebilirsiniz dedi. Tedavide 7.gun bitti bugun. Gonal f ve ceradite kullaniyorum suanda.yarin dr kontrolum varcanim kendini kötü hissetme, protein aliyormussun zaten, folik asitte al. Ben de ev işi yaptim, hatta haftaya yapamam diye fazlasiyla yaptim, önemli olan transferden sonra dikkat etmek. Biraz kasikta yunurtalik kisimlarinda ağri oluyor ama normal, sonucta bu ay çok calistirdik onlarıSenin simdi tedavin kaçinci günde ilaç ne kullaniyorsun
aynen oyle dr bunun avantaj olabilecegini zoyledi. Kafam cok rahat stressiz bi donemimdeyim suandaHaf
hafif bir tatilse aslinda iyi bile gelebilir çok dikkat ederse 12 günü stressiz gecmesine belki vesile olur
kan sulandirici iğneyi kendin yapabilirsin, progesteron iğne yazarsa orada bir sağlik ocağina gidersin ya da özel polikliniğe. Ben de bu sene tatile gidemedim tereddütte kalmistim, iyi sıkıntı olmuyorsa bayram tatili icin plan yapayim bendeigneyi saglik ocaginda mi yaptiriyorsunuz?
biz transferden iki gun sonra tatile gitmeyi planliyoruz dr sakincasi yok gidebilirsiniz dedi. Tedavide 7.gun bitti bugun. Gonal f ve ceradite kullaniyorum suanda.yarin dr kontrolum var
evet haklisiniz aslinda, ne kadar rahat olmaya calişsakta stresli günler yasiyoruz, iyi olur tatil :)Haf
hafif bir tatilse aslinda iyi bile gelebilir çok dikkat ederse 12 günü stressiz gecmesine belki vesile olur
Amin inşallah canım benim
Bende pıhtılşma sorunu yok astım olduğu için coraspirin başlamadı transfer sonrası hiç kontrol yok iğne olsa bile yaptırabilirsin sen kafanı dinle canım kan pıhtılaşma sorunu genetik test ile belirleniyorkizlar peki hep dr kontrolunde mi oluyorsunuz yani gunasiri dr.a mi gidiyorsunuz?? Kan pihtilasmasi sorununu ne zaman ogrendiniz? Transfer sonrasi mi?
çikolata kisti var tutunmaya engel,rahim ters doktor rahim tersliginin problem olmadığını söyledi ama çok uğraştı.Buna tanık da olunca sen de geriliyosun haliyle.Hadi gözünaydın bitmiş yarısı inşallah 5güne kaliteli bir şekilde gider sorun neydi sizin birinci denemedede güzel olmuş embriyolar neden tutmadı aceba
Hayırlı olsun inşaallahben de bugün opu oldum testi de beraber yapariz artik
oksapar ya da benzeri kullanmiyor musunuz? Kan sulandirici iğneyumurta geliştirme aşamasinda protein ağirlikli ve dengeli beslendim, iyi uyumaya çalistim, opu çok kolay, hiç korkma, sadece gece 12den sonra aç kaldim. 18 yumurta toplandi. Benim de önce 7-8 taneydi sonra birden artti, ama kalite falan nasıl, kacı döllendi yarin arayacaklar. Ben işlemdeyken eşim örnek verdi. Ben cikinca eşimden tekrar örnek istediler, o zaman hareketli bulunamadi herhalde diye korktuk biraz, meğerse yumurta çok diye fazla örnek alsak iyi olur demişler. Embriyolog bize aşamaları anlatti, Spermler hareket etsin diye teknikler varmiş, daha bize anlatirken hareketlendi diye haber geldi, şu an iğneler bitti tatil gibi geldi wallatabi transferden sonra yine baslayacak
kan sulandirici hibor yazdi, transferden sonra kullanacakmişimoksapar ya da benzeri kullanmiyor musunuz? Kan sulandirici iğne
simdi kanda progesterona bakti dr.u bekliyorum bakalim ne diyecekkan sulandirici iğneyi kendin yapabilirsin, progesteron iğne yazarsa orada bir sağlik ocağina gidersin ya da özel polikliniğe. Ben de bu sene tatile gidemedim tereddütte kalmistim, iyi sıkıntı olmuyorsa bayram tatili icin plan yapayim bende
Erken idrar trsti yap istersen,kan icin erken sanirimKizlar lutfen yardim2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???
Çıkar cnm kanda verebılırsın özel polıkınlık ve acillerdede verebılırsınKizlar lutfen yardim2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???
Bugun karnim agridi biraz... adet olacam diye odum patliyor.cesaret edemedim gitmeye... pazartesi gunu kan testi verecegim. Ozel hastanede mi acilde kan verilyor yoksa devlette mi? Bana yakin saglik ocagi var. Saglik ocaginda versem ayni gun cikar mi?Çıkar cnm kanda verebılırsın özel polıkınlık ve acillerdede verebılırsın
İdrar testı yapabılırsın sağlık ocağı ertesı güne verır akşam acile gıdıp verebılırsinBugun karnim agridi biraz... adet olacam diye odum patliyor.cesaret edemedim gitmeye... pazartesi gunu kan testi verecegim. Ozel hastanede mi acilde kan verilyor yoksa devlette mi? Bana yakin saglik ocagi var. Saglik ocaginda versem ayni gun cikar mi?
Hayırlı olsun ins transferin nerede yaptirdiniz ? Ankarada yaptıranlar var mi acabaKizlar transferim oldu bugündualarınızda yer almak dileği ile ...
Amin inşallah. Benim Diyarbakır'da oldu transferim.Hayırlı olsun ins transferin nerede yaptirdiniz ? Ankarada yaptıranlar var mi acaba
Hayırli olsun canım inşallah pozitif sonuçlar alırsın darısı başımızaKizlar transferim oldu bugündualarınızda yer almak dileği ile ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?