Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Ben 2 agustos transferim yapildi ve beklemedeyim... hicbir belirtim yok hala ama yaa
Test yaptın mı sanırım 8.günündesin gerçi erken test için ama, bence belirti bekleme kimi diyor sancı vardı hamileydim, kimi diyor birşey yok hamileydim nasip meselesi sanirsam, Allah ol diyecek olacak

Opu oldum geldim 9 tane alındı. Geçenki de 8 taneydi iki yerlestirildi 5. gün embriyosu ama sonuç negatif inşallah bu sefer kaliteli yumurta sağlam bi tutunma olur hayırlısı ile.
İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Test yaptın mı sanırım 8.günündesin gerçi erken test için ama, bence belirti bekleme kimi diyor sancı vardı hamileydim, kimi diyor birşey yok hamileydim nasip meselesi sanirsam, Allah ol diyecek olacak
Hayir test falan cesaretim yok yillardir tek cizgiyi goren biri olarak takatim yok 14 agustos pazartesi kan verme tarihim. Insss adet olmam ya gunler yaklastikca gerilim kat be kat artiyor...

Hayirlisi oldun benim de dun iki tane 5. Gun transfer edildi

Kızlar belırtılere takılmayın benım ilk tedavımde kasık agrım ve ayaklarım çok agrıdı tuttu düşükle sonuçlandı ıkıncı tedavımde hıcbır belırtı yoktu ikizlere hamıleydım biri düştü 6,5 yaşında bır oğlum var şuan şimdi tekrar başladık bakalım hayırlısı

Rabbim hepımızın yardımcısı olsun hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inş

Opu oldum geldim 9 tane alındı. Geçenki de 8 taneydi iki yerlestirildi 5. gün embriyosu ama sonuç negatif inşallah bu sefer kaliteli yumurta sağlam bi tutunma olur hayırlısı ile.
Hadi gözünaydın bitmiş yarısı inşallah 5güne kaliteli bir şekilde gider sorun neydi sizin birinci denemedede güzel olmuş embriyolar neden tutmadı aceba

Hayir test falan cesaretim yok yillardir tek cizgiyi goren biri olarak takatim yok 14 agustos pazartesi kan verme tarihim. Insss adet olmam ya gunler yaklastikca gerilim kat be kat artiyor...
Olmazsin ins korkma negatifse zaten onu yasayacaksin pozitifse bile belki stresten düşecek benim gibi tuttu diye sevin ben öyle yapıyorum test tarihim 19 ağustos sen düşün

Dokunduğumda acımıyor hafif bir hassasiyet var ama baya kan oturur gibi morardı hiç anlamadım niye öyle oldu bugün ikinciyi yapacağım bakalım oda öyle olacak mı ?
benim kan oturmadi ama dokununca aciyor. Bakalim bugun nasil olacak gayet sakin olacagim vururken.

Kizlar birsey soracagim ben vururken derimi tutup vuryorum megerse igneyi vurduktan sonra deriyi birakmak gerekiyormus netten detayli izledim simdi siz nasil yapiyorsunuz yada yaptiniz?? Acab bu etkiler mi yumurta olusumunu??

Göbeğimi sıkıp yapıyorum ben

tamam canim sago

bende de kasinti yapti dun yaptim suanda kasinti yok ama dokundugumda aciyor send de ayni mi.?
Ben hemşireyim, kendim şöyle yaptim: büyük iğneyle sulandirip küçük iğnenin yarisini dik bir şekilde sokarak göbeğin 2-3cm sağina ya da soluna yapabilirsin, en az göbekte ağritiyor, diğer ilaçlari da diğer yerlerden yaparsin.Bir de yaptiktan sonra 2-3dk pamukla bastir az morariyor. Cetrotide kizariklik yapiyor yine de bikaç saat.

Bende ama videolarda igneyi soktuktan sonra kadin gobegini birakiyor igneyi oyle enjekte ediyor
pwki ilaci enjekte ederken gobegi sikmayi biraktiniz mi videolarda oyle yapiyorlarda

Bende ama videolarda igneyi soktuktan sonra kadin gobegini birakiyor igneyi oyle enjekte ediyor
pwki ilaci enjekte ederken gobegi sikmayi biraktiniz mi videolarda oyle yapiyorlarda
iğneyi batirana kadar sıktım, sonra biraktim, iğneyi de sonuna kadar batirmayin, cetrotidenin iğnesi büyük biraz.

Beth18 bu arada bizim sıkıntımız da hareketsiz sperm, bugün opu oldum bakalım, yarina haber bekliyoruz

iğneyi batirana kadar sıktım, sonra biraktim, iğneyi de sonuna kadar batirmayin, cetrotidenin iğnesi büyük biraz.
canim cok tesekkur ederim.Ayy cok heyecanli insallah guzel sonuclar alirsin canim Allah yuzunu guldurur. Bu arada opudan once nelere dikkat ettin?

Sence sansimiz ne? Senin yumurtalarin kac tane oldu? Yumurtalarimiz iyi olabilri ama spermler iyi degilse nasil olacak bilemiyorum.

Kızlar yeni tedaviye başlayanlar , opu olanlar , transfer olup süreç bekleyen ler ..
İnşallah hepiniz için de hayırlı olsun tedavileriniz . Ama önünü arkasını böyle çok düşünmeyin . Yumurta kaç tane ,kaç hücreli ,sperm ler iyi mi kötü mü ... Rabbim ol dedikten sonra kalitesiz de olsa tutar .. kun fe yekun oluruna bırakın inşallah herşey güzel olacak ... bende çoğu zaman düşünüyorum hep ama iyi düşünelim iyi olsun ...

okiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…