Kacinci gundesin cnm. Bazen olumlu bazen olumsuz dusunmen normal. Icerde neler oluyor, bilmiyoruz . Ama stres zararli, o yuzden icini ferah tut. Duani et, embriyonu sev
Daha transfer olmadım canım ama bu ay olurum artık şuan Yasmin ile lucrin kullanıyorum Yasmin iki tane kaldı bakalım ondan sonra ne olur bu arada benim şuan kahverengimsi akıntı geldi normal mi acaba
Cnm simdiden yapma boyle. Kendini oyala, örgü vs yap.
Ara kanama yapabilir bu ilaclar. Yine de doktoruna sor tabi
Adet gününe yakın mısın acaba kahverengi akıntı ondan olabilir mi??Daha transfer olmadım canım ama bu ay olurum artık şuan Yasmin ile lucrin kullanıyorum Yasmin iki tane kaldı bakalım ondan sonra ne olur bu arada benim şuan kahverengimsi akıntı geldi normal mi acaba
Adet gününe yakın mısın acaba kahverengi akıntı ondan olabilir mi??
Lucrin yapabilir bak muhtemelen onla ilgili bir durum olabilir, umarım transferin biran önce olur da bu belirsizlikte ortadan kalkar,bence şuan da tedavine olan tepkisizliğinim sebebi de bu ne olacağını bilmediğin önünü görmediğin bir işin içindesin.kontrole gittiğinde adam sana bu ay da yapmayalım transferini diyebilir, o süreci normal karşılamak yıkıma dönüştürmemek endişelenmemek adına Zihni'n kilitlemiş bence kendini olabilecek olumsuz bir durum da zaten halihazırda duruma karşı tepkisiz beklemiş olmanın verdiği anlamsızlıkla paçayı kurtarmaya çok üzülmemesini adapte etmiş kendini,sağlam kalmanın yolunu böyle bulmuş senin kafa engüzeliAslında normal de 1 hafta falan var ama bu ay erken oldu leke acaba kullandığımız iğne ve ilaçlardan mi bu şekilde oluyor aradım ilaç ve iğneyi kullanmaya devam dediler
Lucrin yapabilir bak muhtemelen onla ilgili bir durum olabilir, umarım transferin biran önce olur da bu belirsizlikte ortadan kalkar,bence şuan da tedavine olan tepkisizliğinim sebebi de bu ne olacağını bilmediğin önünü görmediğin bir işin içindesin.kontrole gittiğinde adam sana bu ay da yapmayalım transferini diyebilir, o süreci normal karşılamak yıkıma dönüştürmemek endişelenmemek adına Zihni'n kilitlemiş bence kendini olabilecek olumsuz bir durum da zaten halihazırda duruma karşı tepkisiz beklemiş olmanın verdiği anlamsızlıkla paçayı kurtarmaya çok üzülmemesini adapte etmiş kendini,sağlam kalmanın yolunu böyle bulmuş senin kafa engüzeli
Bir de vücut ne tepki vereceğini şaşırdıLucrin yapabilir bak muhtemelen onla ilgili bir durum olabilir, umarım transferin biran önce olur da bu belirsizlikte ortadan kalkar,bence şuan da tedavine olan tepkisizliğinim sebebi de bu ne olacağını bilmediğin önünü görmediğin bir işin içindesin.kontrole gittiğinde adam sana bu ay da yapmayalım transferini diyebilir, o süreci normal karşılamak yıkıma dönüştürmemek endişelenmemek adına Zihni'n kilitlemiş bence kendini olabilecek olumsuz bir durum da zaten halihazırda duruma karşı tepkisiz beklemiş olmanın verdiği anlamsızlıkla paçayı kurtarmaya çok üzülmemesini adapte etmiş kendini,sağlam kalmanın yolunu böyle bulmuş senin kafa engüzeli
Aslında normal de 1 hafta falan var ama bu ay erken oldu leke acaba kullandığımız iğne ve ilaçlardan mi bu şekilde oluyor aradım ilaç ve iğneyi kullanmaya devam dediler
Canım bende transferi bekliyorum suan sadece doğum kontrol hapını kullanıyorum adetim nerdeyse 1 hafta önce bitti ama hergun ufak bi kanamam hala oluyor.doktorum normal olduğunu söyledi doğum kontrol hapından kaynaklanıyormus.kimisinde hiç kanama olmazken kimisinde kanama yapıyor.belki sendede koyu lekelenme yaptı.bence doktorunun sölediğinden başka hiç birşey kurma kafanda.daha transferde olmamış sonuçta.eger kafanada takılıyorsa sor doktora.erken reglide olabilirsin.ben doktoruma bu ay adet olucam mı dedim oladabilir olmayadabilir dedi hapdan dolayı.hiç takılma rahat ol bence sende.zaten transfer öncesi gerekli herşeye bakacak doktor.ben açıkçası önce Allaha sona doktoruma bıraktım bu işi.ben elimden geldiğince stres yapmamaya ve kendimi dinlememeye çalışıyorum sadece.elişi yapıyorum inan harika kafa dağıtıyor ve oyalıyor tavsiye ederim
Canım bende transferi bekliyorum suan sadece doğum kontrol hapını kullanıyorum adetim nerdeyse 1 hafta önce bitti ama hergun ufak bi kanamam hala oluyor.doktorum normal olduğunu söyledi doğum kontrol hapından kaynaklanıyormus.kimisinde hiç kanama olmazken kimisinde kanama yapıyor.belki sendede koyu lekelenme yaptı.bence doktorunun sölediğinden başka hiç birşey kurma kafanda.daha transferde olmamış sonuçta.eger kafanada takılıyorsa sor doktora.erken reglide olabilirsin.ben doktoruma bu ay adet olucam mı dedim oladabilir olmayadabilir dedi hapdan dolayı.hiç takılma rahat ol bence sende.zaten transfer öncesi gerekli herşeye bakacak doktor.ben açıkçası önce Allaha sona doktoruma bıraktım bu işi.ben elimden geldiğince stres yapmamaya ve kendimi dinlememeye çalışıyorum sadece.elişi yapıyorum inan harika kafa dağıtıyor ve oyalıyor tavsiye ederim
Can'ım ben de öyleydim. İnanılmaz bir hissizlik vardı bedenimde yüreğimde.Günaydın kızlar bir şey sormak istiyorum
Transfer için içimde ne bir olumlu ne bir olumsuzluk var sizde böyle bir şey oldu mu ? Hiçbir şey hissetmiyorum acaba transferin olumlu ya da olumsuz olur mu diye
Can'ım bazı yerlerde bir süre kendi doktorun devam ediyor sonra kadın Doğuma sevk ediyor. Benim gittiğim yer öyle mesela.Kızlar tüp bebekte pozitif sonuçtan sonra aynı doktor mu kontrollere devam etmek istiyor? Yani başka bir kadın Doğum uzmanı devralsa oluyor mu?
Senin transfer ne zaman canım bu arada
Bende senin gibi beklemedeyim canım benimde muhtemel transfer tarihim kasım ayı.Benim daha var 2 kasımdaama geç olsun güç olmasın dimi
Bende senin gibi beklemedeyim canım benimde muhtemel transfer tarihim kasım ayı.
Can'ım ben de öyleydim. İnanılmaz bir hissizlik vardı bedenimde yüreğimde.
Senin tedavinden farklıydı benim. Hiç dondurulmuş tedavisi görmedim. Transfer sonrası bile kendimi hamile gibi hissetmiyordum. Olumlu olumsuz hiçbir duygu yoktu içimde. Bence bu bir savunma mekanizması. Olumlu düşünüp olumsuz durumla karşılaşınca uğrayacağımız yıkıma; olumsuz düşünüp bedenin transfer sonrası bu duyguyla bebeğe zarar verme durumuna karşı oluşturduğumuz savunma mekanizması. Puuffff amma karışık ifade ettim. :))
Ama öyle yani. Umarım benim gibi tüm bu hissizliğe rağmen pozitif sonucu alırsın.
Benim daha var 2 kasımdaama geç olsun güç olmasın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?